Koliko si do sada dobila?
Ma otici ce kile koliko god ih se nakupi 😉.
Ja sam u prvoj trudnoci dobila 13 i ostavila ih u rodilistu, doma dosla u hlacama koje sam nosila prije trudnoce. Jedino mi stomak bio onako opusten al sam u dojenju dobila 5 kg jer su mi kuhali po cijele dane 🤣🤣
Dior dobrodosla, evo moje iskustvo, otkucaji odgovaraju curici, tamanim slatko od pocetka, oni bapski testovi su upucivali na curicu, ten mi je u pocetku bio koma, a na kraju nam dolazi deckic tako da su to puste price.
Ayla ja sam uzela m i par nosenja je bilo i malo su se opustile tako da nemoj pretjerivati, sigurna sam da nisi tenk 😂
Deja bas steta, al kuzim te, ja idem sa dragim i da on nije mogao zbog bilo cega sumnjam da bu isla na ovaj i ja nego bi cekala neki drugi.
Uzela sam i ja M 40/42 a imam 82kg a racunam da cu jos 10 sigurno dobiti 🙈🙈
I ja sam uzela M, imam 71 kg, ali nemaju kile veze nego veličina trbuha hahaha meni su u nogama malo velike, ali bitno mi je da u trbuhu bude udobno...
Hahahaha izgleda on to tako kaze, uzet cu ja vece pa kud puklo da puklo, ja imam vec sada trbuh poveci 😂
Nosim mobitel u jakni, tipkam normalno
Dok je mali dojio redovito sam mu tipkala iza leđa (lezali bi onak na boku jedno prema drugom). To djete je znalo jesti satima, crkla bi od dosade bez mobitela #majkagodine
Neznam sta su zene prije radile
Odmah mi je ova slika pala na pamet dok si pitala sto su radile 😂😂.... Ili joj je muz opasan ili je stvarno #supermama 🤔
Nosim mobitel u jakni, tipkam normalno
Dok je mali dojio redovito sam mu tipkala iza leđa (lezali bi onak na boku jedno prema drugom). To djete je znalo jesti satima, crkla bi od dosade bez mobitela #majkagodine
Neznam sta su zene prije radile
Odmah mi je ova slika pala na pamet dok si pitala sto su radile 😂😂…. Ili joj je muz opasan ili je stvarno #supermama 🤔
😂😂😂😂😂
Julie molim te otkrij gdje ima tresanja?! Srce ce mi puknuti, vec danima mastam o njima. I o ostalom vocu koje treba doci na ljeto, ali posebno o tresnjama!
Pozdrav cure nova sam na forumu i cekam svoju jesensku bebu. Odlucili smo da necemo otkrivati spol ali ja sam u nadi da je žensko. Zanimaju me vasa iskustva ko nosi curicu koje ste imali simptome?
Pozdrav 😊
Ja sam danas saznala da je cura u pitanju. Šta se tiče lica, skroz čisto. Povraćanje konstantno do 19tj. Apetit nikakav. Po kineskom onom nekom kalendaru, cura. S tim da sam cijelo vrijeme imala osjećaj da je cura 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji