Jutro! Jel netko spominjao sunce? Kod nas opet kisa i hladno, a jucer je bura derala i smrzla sam se 😫
Vidim da je jedna od vas napisala da je kao citala da mrsavije cure osjecaju pokrete ranije, da i ja sam to citala, ali kod mene nije bio slucaj takav, uz nakupine speka sa 18 tt. Jedino sto ce se na van osjetiti mozda teze radi tog speka i posteljice sprijeda…
Kod mene je sunce jutros napokon 😀.
Ja isto imam zalihe od ranije, ocekujem uskoro prvo lupkanje 😍
U Daruvaru kisa lijeva cijelu noc i jutro. Mene opet tlak zeza ova dva dana ali onaj donji. Gornji bude oko 125/130 ali donji stalno oko 85/90. Bas mi smeta. Popodne cu zvati ginica, i onako mi je rekao da mu javim sto je bilo. Mislim da jos nije za terapiju ali barem da mi normabel da, da se to malo smiri.
Ja već dugo osjećam vrpoljenje iznutra ali početkom 16 tt sam osjetila i izvana, čak je i tata osjetio. Samo što se rijetko osjeti na van, uglavnom kad idem spavati i legnem pa gledam TV. Tad se najčešće može osjetiti na van. Nisam primjetila da ga mogu potaknuti s nečim na javljanje.
Sjećam se u prvoj trudnoći kad bih išla na ctg ako bih duboko disala, beba bi se razbudila.
To još ne djeluje, pokušala sam
Pozz mamice, evo i ja vam se pridruzujem!
Trebat ce mi malo da procitam sve postove dosada :)
Mi smo u 20 tt i cekamo deckica, zasad nije bilo nikakvih problema i nadam se da ce tako i ostati!
Lijepi dan svima zelim a ja se bacam na citanje :)
U Daruvaru kisa lijeva cijelu noc i jutro. Mene opet tlak zeza ova dva dana ali onaj donji. Gornji bude oko 125/130 ali donji stalno oko 85/90. Bas mi smeta. Popodne cu zvati ginica, i onako mi je rekao da mu javim sto je bilo. Mislim da jos nije za terapiju ali barem da mi normabel da, da se to malo smiri.
A moze ti dati Aspirin barem, ja sam ga dobila, tj receno mi je da pijem, ne ide na recept. Kao da sprijecava mogucu preeklamsiju kasnije
Dobro nam ovo sivo kisno jutro🙄😁😁 Ajme, ja sam se jedva digla, kao da me netko tukao po noći( a mozda je mm, jer se u zadnje vrijeme žali da sam pocela hrkati🙄🙈😂😂!) Najgore je kad wc probudi u ono najslade doba.. 😭😭 Ali sad u zadnje vrijeme nastavim spavati poslije toga, do nedavno nema sanse, sova do jutra 😁 Tako da se neke stvari popravljaju, ali i dalje nisam u full pogonu, nadam se da ce mi se i energija vratiti, barem 50% kao prije😁 Zato vama curke koje imate jos jednu bebu doma, kapa do poda 🤗🤗 Ali i ja planiram (ako sve ovo dobro zavrsi) brzo na drugu bebu… Jer tko zna koliko ce nam trebati vremena za drugo opet… A neka djecice😍😍
Ako planiras brzo bebu broj 2 razmisli mozda da si sada vec uzmes kolica koja ces kasnije potencijalno moci nadograditi s drugim sjedalom. Ja sam bas u potrazi...
Evo par modela-maxi cosi lila (najpovoljnije od onog sto sam nasla), uppababy vista, iCandy ima vise modela, Silver cross wave...
Petrica dobrodošla, upisite se cure na listu s terminima i spolom 😆, decki sad vode 😂😍
Dobro nam ovo sivo kisno jutro🙄😁😁 Ajme, ja sam se jedva digla, kao da me netko tukao po noći( a mozda je mm, jer se u zadnje vrijeme žali da sam pocela hrkati🙄🙈😂😂!) Najgore je kad wc probudi u ono najslade doba.. 😭😭 Ali sad u zadnje vrijeme nastavim spavati poslije toga, do nedavno nema sanse, sova do jutra 😁 Tako da se neke stvari popravljaju, ali i dalje nisam u full pogonu, nadam se da ce mi se i energija vratiti, barem 50% kao prije😁 Zato vama curke koje imate jos jednu bebu doma, kapa do poda 🤗🤗 Ali i ja planiram (ako sve ovo dobro zavrsi) brzo na drugu bebu… Jer tko zna koliko ce nam trebati vremena za drugo opet… A neka djecice😍😍
Ako planiras brzo bebu broj 2 razmisli mozda da si sada vec uzmes kolica koja ces kasnije potencijalno moci nadograditi s drugim sjedalom. Ja sam bas u potrazi…
Evo par modela-maxi cosi lila (najpovoljnije od onog sto sam nasla), uppababy vista, iCandy ima vise modela, Silver cross wave…
Joj hvala ti puno🤗 Svaki savjet mi dobro dode… Iako nisam jos proučavala stvari za bebu, ali mislim vec sad da cu se pogubiti🙈😂 Kako, zasto, kaj treba paziti… Ali vjerojatno cu skuziti i sama😁
Ma mislim, sve ovisi kolika je razlika
Ako je 2, 3 godine moze se uzeti i onaj ploca, pa starije djete stoji na tome
Ali ja ne mogu ocekivati od malog da s godinu i pol stoji na tome nista duze od 5 min, a opet, s druge strane, kako cu ga dati u vrtic glupo mi uzeti bas kolica za blizance jer onda stalno moram to gurati okolo, a unutri jedno djete 🙈
Ovo je i meni skroz fora otkrice, jer se to dodatno sjedalo kupuje posebno (znaci ne moras odmah uzeti) i stavis ga lako i skines kad ne trebas
Pozdrav ekipa, evo mene s pregleda, sve je uredu, još uvijek sam pod dojmom kako bebica hopsa i maše. Nestala sam sa popisa pa se budem ponovno dodala, a za spol još nije 100%, ali za sad je dječak tako da ću napisati sa upitnikom
Sortiraj odgovore
Najstariji