Ayla-pa to je onda mamino dijete😁😁😊
Negooo, kod mene je jos novost da u zadnja 2-3 dana osjećam lupanje bebe… Ja ne znam da li ja to umisljam, ali stvarno osjetim, ali samo kad se umirim,malo ujutro, malo navecer… Nisu to oni pravi udarci, nego kao pulsiranja dole nisko… Ja se nadam da nisam prolupala i umislila to🙈😂😂😂 Jer je rano, prvorotka sam i posteljica je nisko sprijeda bila Danas npr. uopće nisam osjetila😒
Koji si tjedan? Ja sam 13 tj i reci ce mozda netko da sam luda ali vec sigurno tjedan dana osjetim dolje lagano pulsiranje, stezanje, cak relativno cesto a pogotovo nakon jela 😊.
Posteljica mi je sprijeda, ovo mi je drugo dijete, kcer sam isto pocela rano osjecati, vec oko 14 tj.
Malo se osjećam ko neki stalker, svako malo tu dolazim, čitam, gledam što ima novo kod vas, a nikad ništa ne tipkam 😂😂
Kod mene opet danas glupa kiša i samo se prebacujem s kreveta na kauč pa nazad 😂
I da, udajem se za 11 dana pa sam ovih dana pod stresom malo, nadam se da mi beba neće zamjerit 😔 u svakom slučaju, ovo mi je prvi i zadnji put da se udajem! Ne bih ovo mogla dvaput prolazit 😂😂

Pozz mamice,ja sam toliko umorna. Toliko isfrustrirana umorom. 😪 13 tj nam je.
Jel cijelu trudnocu umor prati? 😔
Ja sam bila jako umorna dok sam krvarila, dok se nije hematom iscistio. Od tad imam vise energije iako se relativno brzo umorim.
Dobra večer svima želim :D
Registrirala sam se samo da se mogu priključiti temi😊😊😊😊😊😊😍😍
Zelim sreću svim bebicama i njihovim mamicama... Mi smo u 20.tj...Terrmin nam 30.9. :D
Kako ste mame?
Dali kod vas ima promjena raspoloženja... 😋 Mene to ubi 😥
Jojjj, druga trudnoća je kod mene... Isto me pratio umor sve do početka 2 tromjesečja... Di god vidim kauč,hop,u horizontalu...
Tako mi je bilo i u 1.trudnoci...
Oba puta mi mama rekla da nosim dečka... S tim simptomi ma umora 🤪
Jojjj, druga trudnoća je kod mene… Isto me pratio umor sve do početka 2 tromjesečja… Di god vidim kauč,hop,u horizontalu…
Tako mi je bilo i u 1.trudnoci…
Oba puta mi mama rekla da nosim dečka… S tim simptomi ma umora 🤪
I ja msm da nosim decka,nesto u meni tako kaze da je decko. Jel u 2.trom. smanji umor? 🙈
Buby dobrodosla zelim ti urednu trudnocu, dodaj se na listu 🙂🙂
Iwancheee svatko je drugaciji, ja imam dana kada mogu svasta napraviti, a nekada nemogu se dignut iz kreveta koliko se umorno osjecam..
Svi kazu rano je osjetiti vec bebu ali ja mislim da to ljudi kazu zato sto mi prvorotkinje zapravo neznamo kakav je to osjecaj pa ni ne skontamo da se to beba mice jer nam je osjecaj nepoznat ali evo ja u 27 godina nisam nikada osjetila ovako nesto taj osjecaj migoljenja dosta nisko po sredini ili ljevo i desno i onako ko skakljanje i sto posto sam sigurna da crijeva tako nesto ne rade.. Tako sam ja primjetila da je to moja bebica aktivna.. Nekad me zna cijeli dan tako skakljati a nekad osjetim samo par puta kratko kroz dan.. Kad sam cijeli dan osjecala onda sam bila sigurna sto posto..
Anita bas lijepo 😊 samo opusteno, neka nam je svadbica ♥️
Iwanchee mene ti je umor pratio do 18. tjedna 😂 jednostavno nisam mogla izdrzati dan bez popodnevnog spavanja, ako si doma sta te briga, odmara koliko treba, to je sve dobro za bebu.
Buby dobrodosla, jel znas spol? Ja sam totalno u zenu 😂🤷🏼 nema promjena, divlja sam jedino kad sam umorna a nema u blizini kreveta ili kad sam gladna...... Kad si gladan nisi svoj 😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji