Deja1988 moguce da pocinju lagani udarci nisam ni ja u pocetku cesto osjecala 🙂
Ayla-pa to je onda mamino dijete😁😁😊
Negooo, kod mene je jos novost da u zadnja 2-3 dana osjećam lupanje bebe… Ja ne znam da li ja to umisljam, ali stvarno osjetim, ali samo kad se umirim,malo ujutro, malo navecer… Nisu to oni pravi udarci, nego kao pulsiranja dole nisko… Ja se nadam da nisam prolupala i umislila to🙈😂😂😂 Jer je rano, prvorotka sam i posteljica je nisko sprijeda bila Danas npr. uopće nisam osjetila😒
I ja sam prvorotka, ali osjećam lupkanja nekih tjedan dana i baš je divno to osjetiti. Baš poseban osjećaj Prvo sam ga dolje osjećala, full nisko, pa se drugi dan pomaknuo pa me po lijevoj strani lupkao, uglavnom od pupka na niže i oko njega
mm je ljubomoran i tužan što ga još ne može osjetiti, ali bude to došlo za koji tjedan
Negooo, kod mene je jos novost da u zadnja 2-3 dana osjećam lupanje bebe… Ja ne znam da li ja to umisljam, ali stvarno osjetim, ali samo kad se umirim,malo ujutro, malo navecer… Nisu to oni pravi udarci, nego kao pulsiranja dole nisko… Ja se nadam da nisam prolupala i umislila to🙈😂😂😂 Jer je rano, prvorotka sam i posteljica je nisko sprijeda bila Danas npr. uopće nisam osjetila😒
To je to, tocno kako si opisala je i meni bilo u pocetku....
Jupiii, sad ste me obradovale.. Joj prekrasan osjecaj🤗😍😍😍 Sad samo cekam tren kad ce lupati opet, mrvica mala🤗🤗🤗😊😊
Je, bome je poseban. 😍♥️
Mislim da Deja isto ima curicu, ali nije upisano, pa je izjednaceno 😉
Sad kas je ovako divno vrijeme setam samo po kuci 😂 Danas sam se popela na drugi kat i sva se uspuhala. Evo sjedim na posli i traperice me tako stiscu, dode mi da ih otkopcam 🙄
Jedva cekam da mi dodu trudnicke hlace
Jooj meni je tako s hlačama od početkaNa žalost, trudničke hlače me isto stišću, tj ona guma. Ne kužim jesam li ja jedina koju to smeta, al ja poludim nakon 2 sata s time. Tako da na kraju nosim samo haljine, a stvarno volim nositi hlače.
Imas onu plicu gumu ili dublju?
Zadnji put sam bila uglavnom trudna preko zime i nosila sam one sto se navuku do sisa 😂 i to mi je bilo bas super. Sad sam narucila ove ljetne, plice, vidit cu kako ce biti s njima
A ispod haljine moram najlonke, a one me isto nerviraju. Morat cu za sutra smisliti neku udobniju kombinaciju
Frajla Probaj si samostojece ispod suknjica i haljina mene je spasilo u par slucaja, ma milina 🥰
Deja ma sto bi umislila 😂 prije sam ja sama sebi nekako bila luda kad sam se prije tjedan dana umirila, namjestila na lijevi bok i ispod pupka osjetila zaredom 3 puta lupkanje svega sekundu 🥰 i nikad dosad nisam osjetila tako nesto, sasvim novi osjecaj-tak sam se lijepo osjecala 👶. Ne ocekujem jos bar dva tri tjedna aktivno javljanje ali tko zna mozda me opet iznenadi nekako 🤰
Citala sam da ih se moze osjetit vec od 11tt, ali sigurno ne prvorotkinje, vec zene kojima je taj osjecaj vec poznat pa mozda mi se stvarno javila Pikulica 💕...
Koji si tjedan? Ja sam 13 tj i reci ce mozda netko da sam luda ali vec sigurno tjedan dana osjetim dolje lagano pulsiranje, stezanje, cak relativno cesto a pogotovo nakon jela 😊.
Posteljica mi je sprijeda, ovo mi je drugo dijete, kcer sam isto pocela rano osjecati, vec oko 14 tj.
Malo se osjećam ko neki stalker, svako malo tu dolazim, čitam, gledam što ima novo kod vas, a nikad ništa ne tipkam 😂😂
Kod mene opet danas glupa kiša i samo se prebacujem s kreveta na kauč pa nazad 😂
I da, udajem se za 11 dana pa sam ovih dana pod stresom malo, nadam se da mi beba neće zamjerit 😔 u svakom slučaju, ovo mi je prvi i zadnji put da se udajem! Ne bih ovo mogla dvaput prolazit 😂😂
Pozz mamice,ja sam toliko umorna. Toliko isfrustrirana umorom. 😪 13 tj nam je.
Jel cijelu trudnocu umor prati? 😔
Pozz mamice,ja sam toliko umorna. Toliko isfrustrirana umorom. 😪 13 tj nam je.
Jel cijelu trudnocu umor prati? 😔
Ja sam bila jako umorna dok sam krvarila, dok se nije hematom iscistio. Od tad imam vise energije iako se relativno brzo umorim.
Dobra večer svima želim :D
Registrirala sam se samo da se mogu priključiti temi😊😊😊😊😊😊😍😍
Zelim sreću svim bebicama i njihovim mamicama... Mi smo u 20.tj...Terrmin nam 30.9. :D
Kako ste mame?
Dali kod vas ima promjena raspoloženja... 😋 Mene to ubi 😥
Sortiraj odgovore
Najstariji