Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Svibanj 2019. 14:36

Cure dal vi sta setate il vjezbate sto? Ja slabo toliko se tromo osjecam dns sam evo jedva i rucka zeru spremila curka od jutros aktivna nadam se da ce i sutra tako kad ju bude doktor gledo 🙂

Julie
    14. Svibanj 2019. 14:47

ayla

Cure dal vi sta setate il vjezbate sto? Ja slabo toliko se tromo osjecam dns sam evo jedva i rucka zeru spremila curka od jutros aktivna nadam se da ce i sutra tako kad ju bude doktor gledo 🙂

Ja secem sa psima svaki dan barem jednu setnju, oko pol sata - sat. Razmisljam o jogi i nikako da nazovem centar. 

14. Svibanj 2019. 14:52

Ja kad je lijep dan prosetam pol sata i umorim se kao da sam trcala maraton a ne lagano setala 😂😂 i odma mi se trbuh napuse od setnje i toliko mi postaje tezak da jedva docekam da legnem 

fritula
    14. Svibanj 2019. 14:53

ayla - 22.8. Djevojčica
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9., djevojcica
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9., djevojčica
    Julie - 15.9. dječak
    LollyBB - 15.9 dječak
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9., dječak
    Maša62 -19.09. curka
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9. djecak ?
    felicita28 - 28.9., dječak
    DaVoS - 3.10., djevojčica
    Natalie - 7.10. dječak
    Laura233 - 7.10. djevojcica
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Lady_Bird - 20.10. curka
    Mamika99 - 21.10. - dječak
    fritula - 23.10. - dječak
    Teresita - 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11.
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak
    Iwancheee- 26.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

fritula
    14. Svibanj 2019. 14:59

Hvala na čestitkama, sad sam brojala dječaci za sada vode 9:8.
    Bas zanimljivo kako je izbalansirano.
    Ja se trudim setati svaki dan (secer) ali vrijeme mi ne ide na ruku plus brzo se umorim od svega sto radim. Nisam ni blizu normalne sebe kad obavim 1000 stvari svaki dan. Al guram koliko mogu.
    Planiram vjezbati , ukljuciti se u neki klub ali nikak da to dodje na dnevni raspored 

Frajla
    14. Svibanj 2019. 15:07

Mislim da Deja isto ima curicu, ali nije upisano, pa je izjednaceno 😉
    Sad kas je ovako divno vrijeme setam samo po kuci 😂 Danas sam se popela na drugi kat i sva se uspuhala. Evo sjedim na posli i traperice me tako stiscu, dode mi da ih otkopcam 🙄
    Jedva cekam da mi dodu trudnicke hlace

mc_zgb
    14. Svibanj 2019. 15:15

Frajla

Sad kas je ovako divno vrijeme setam samo po kuci 😂 Danas sam se popela na drugi kat i sva se uspuhala. Evo sjedim na posli i traperice me tako stiscu, dode mi da ih otkopcam 🙄

Jooj meni je tako s hlačama od početka  Na žalost, trudničke hlače me isto stišću, tj ona guma. Ne kužim jesam li ja jedina koju to smeta, al ja poludim nakon 2 sata s time. Tako da na kraju nosim samo haljine, a stvarno volim nositi hlače. 

Julie
    14. Svibanj 2019. 15:24

Frajla

Deja curicu A Teresita deckic ako se ne varam 😊

14. Svibanj 2019. 15:27

Ja sam traperice odmah izbacila jer su me uzasno stiskale sad samo tajice koje prije nisam nikako volila al i dalje mi nisu nesta drage al sta se moze nemogu gola hodati 😂😂

Frajla
    14. Svibanj 2019. 15:27

mc_zgb

Frajla

Jooj meni je tako s hlačama od početkaNa žalost, trudničke hlače me isto stišću, tj ona guma. Ne kužim jesam li ja jedina koju to smeta, al ja poludim nakon 2 sata s time. Tako da na kraju nosim samo haljine, a stvarno volim nositi hlače.

Imas onu plicu gumu ili dublju?
    Zadnji put sam bila uglavnom trudna preko zime i nosila sam one sto se navuku do sisa 😂 i to mi je bilo bas super. Sad sam narucila ove ljetne, plice, vidit cu kako ce biti s njima
    A ispod haljine moram najlonke, a one me isto nerviraju. Morat cu za sutra smisliti neku udobniju kombinaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.