Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    13. Svibanj 2019. 20:16

Cure bravo za bebice. Sto se mjera tice ja isto nisam nigdje vidjela duzinu sad zadnji put niti na anomalyu, vazno je ovo sto je Angelina spomenula.
    Btw Angelina si ti isla u Lovrak ili Novak? 

jana35
    13. Svibanj 2019. 20:21

tinika

TREBAM SAVJET IZ VASEG ISKUSTVA DAL IMAM RAZLOG ZA BRIGU IL NE.
    imam pozitivan teest, dosla sam ginicu rekla je da jos nista.ne vidi jer s 4 tjedana trudnoce je nekoguce utvrditi trudnocu i narucila me za 2 tjedna, ja cu poludjet do onda jer citam.po.internetu da je s 4 mj vidljiva gestacijska vrecica,kako meni onda nije?😰😰😰🤔

Prerano je da se vidi na uzv
    Nemoj puno čitati po netu, nikom se ne vidi generacijska vreća s 4 tjedana. Jedino mozes provjeriti vrijednost bete i nakon 48 sati bi se trebala poduplati. To je prva naznaka za urednu trudnoću,pravilno duplanje bete.
    Za uzv se moras strpiti, prije 5 tt se obično nista ne vidi. Samo polako i pozitivno i bit će ok!

• renata.koscec
    13. Svibanj 2019. 20:22

Aurora87

renata.koscec

Toškica95

renata.koscec

Bila danas opet u lidlu, dobili su nove zalihe tajica, barem tu u Daruvaru pa sam si jos crne uzela

Odličan mi je taj lidl u Daruvaru, uvijek imaju sve sto je u katalogu, rijetko kad se dogodi da se razgrabi prvi dan.

Kad uglavnom zivi starija populacija pa nije tolika potraznja. Tu uvijek nadjem sto treba, dok u Zg, dodjem i nikad nista nema

Onda je u Daruvaru garantirano nestalo grudnjaka za dojenje🤣

Haha, da, tog je ostalo tek par komada 😊

• renata.koscec
    13. Svibanj 2019. 20:24

tinika

TREBAM SAVJET IZ VASEG ISKUSTVA DAL IMAM RAZLOG ZA BRIGU IL NE.
    imam pozitivan teest, dosla sam ginicu rekla je da jos nista.ne vidi jer s 4 tjedana trudnoce je nekoguce utvrditi trudnocu i narucila me za 2 tjedna, ja cu poludjet do onda jer citam.po.internetu da je s 4 mj vidljiva gestacijska vrecica,kako meni onda nije?😰😰😰🤔

Meni se s 4,5 tj vidjela samo gestacijska vrecica, iako sam po zm bila 6,5 tj trudna. Dosla za 10ak dana, vec se vidio plod i culo srceko. Sad sa 13 tj dosla sam na trudnocu po zm 

• M.B.123
    13. Svibanj 2019. 20:59

Pozz zenice
    Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :(

Angelina
    13. Svibanj 2019. 21:24

Julie

Cure bravo za bebice. Sto se mjera tice ja isto nisam nigdje vidjela duzinu sad zadnji put niti na anomalyu, vazno je ovo sto je Angelina spomenula.

Ni jedno ni drugo 😂 to su neki doktori? Prvi put cujem
    Ja ti idem u polikliniku Mazalin

13. Svibanj 2019. 21:32

Zenice koje su bile na uzv superiska za bebice... Ja sam danas bila u portanovoj i svasta sam kupilaaa nisam si mogla pomoci.. Kupila sam i one vitamine iz dm-a e sad jedno pitanje dali ja uz te vitamine moram piti i ovu folnu sto mi je doktorica na recept dala ili je dovoljno samo te vitamine s obzirom da u njima ima folne? 

Otela se kontroli ali divan osjecaj.
    Otela se kontroli ali divan osjecaj.
    Frajla
    13. Svibanj 2019. 21:34

M.B.123

Pozz zenice
    Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :(

Mozda je beba jednistavno spavala 🤔

Julie
    13. Svibanj 2019. 21:42

Angelina

Julie

Ni jedno ni drugo 😂 to su neki doktori? Prvi put cujem
    Ja ti idem u polikliniku Mazalin

To su osnovne skole. 😂🙈

felicita28
    13. Svibanj 2019. 21:50

M.B.123

Pozz zenice
    Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :

Pa ja mislim da je najbitnije nekako da srceko kica, bez toga nema nista...cim kuca to je dobar znak, a mozda jednostavno nije reagirala jer je spavala ili odmarala...obavi te testove pa nam javi sta kazu i samo pozitivno, ne mora bito nista strasno...drzi se :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.