Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    13. Svibanj 2019. 21:51

M.B.123

Pozz zenice
    Jel koja ima slucaj ko moj? 11 tjedana sam,dosla sam pregleda. Beba narasla ,srce uredno kuca ,ali se ne mice . Kaze dr da je brine zasto se nemice nista. Idem preksutra na kombinirani test,triple itd ,da vidimo. Ja sam uzas,jedva do doma dosla od suza :(

Mislim da nema razloga za suze, jednostavno ste uhvatili  bebu na spavanju 😉

Julie
    13. Svibanj 2019. 22:04

Manich robica je premedena, hjooooj 😍😍😍😍 ne moras vise piti folnu, inace je nuzna u prvom tromjesečju a ti si usla u drugo.
    M. B. ja takoder mislim da je mozda bebica spavala, cim raste kako treba i srceko kuca kao treba mislim da je to uredu

13. Svibanj 2019. 22:13

Julie

Manich robica je premedena, hjooooj 😍😍😍😍 ne moras vise piti folnu, inace je nuzna u prvom tromjesečju a ti si usla u drugo.
    M. B. ja takoder mislim da je mozda bebica spavala, cim raste kako treba i srceko kuca kao treba mislim da je to uredu

Znaci mogu samo ove vitamine sto sam kupila.. Jooj da robica je tako slatka hodala sam po trgovini i imala blesav osmjeh na licu. I znate sto neznam zasto ali ja nisam ni pogledala robicu za curice odmah sam krenula na one neutralne boje i svasta sam ljepo vidjela na odjelu za deckice i iskreno priznajem da kad bi me pitali sto bi vise voljela rekla bih deckica ali naravno stvarno nije vazno sto ce biti samo da je zivo i zdravo. 

Angelina
    13. Svibanj 2019. 22:35

Julie

Angelina

Julie

Cure bravo za bebice. Sto se mjera tice ja isto nisam nigdje vidjela duzinu sad zadnji put niti na anomalyu, vazno je ovo sto je Angelina spomenula.
    Btw Angelina si ti isla u Lovrak ili Novak?

Ni jedno ni drugo 😂 to su neki doktori? Prvi put cujem
    Ja ti idem u polikliniku Mazalin

To su osnovne skole. 😂🙈

Hahaha, ovo je dobro 😂
    Ma ja sam u srednjoj dosla u zg i ostala onda tu, inace nisam odavde tako da nemam pojma za skole 😁

Julie
    13. Svibanj 2019. 22:36

Manich

Julie

Znaci mogu samo ove vitamine sto sam kupila.. Jooj da robica je tako slatka hodala sam po trgovini i imala blesav osmjeh na licu. I znate sto neznam zasto ali ja nisam ni pogledala robicu za curice odmah sam krenula na one neutralne boje i svasta sam ljepo vidjela na odjelu za deckice i iskreno priznajem da kad bi me pitali sto bi vise voljela rekla bih deckica ali naravno stvarno nije vazno sto ce biti samo da je zivo i zdravo.

0
    Slobodno pij samo vitamine, ma najvažnije je da je beba zdrava al Boze moj, puno ljudi ima malo vecu zelju za odredenim spolom. Nama je bilo svejedno, al dragi je rekao ako bi ga pitali mozda malo vise deckic i deckic je. ♥️♥️♥️♥️ Ma kad rodis volis to bice malo do bola bez obzira na spol i ostalo. 

Julie
    13. Svibanj 2019. 22:55

Angelina

Julie

Angelina

Julie

Cure bravo za bebice. Sto se mjera tice ja isto nisam nigdje vidjela duzinu sad zadnji put niti na anomalyu, vazno je ovo sto je Angelina spomenula.

To su osnovne skole. 😂🙈

Hahaha, ovo je dobro 😂
    Ma ja sam u srednjoj dosla u zg i ostala onda tu, inace nisam odavde tako da nemam pojma za skole 😁

Zato nisi ni mogla znati za škole, se vidimo onda na Merkuru? 

13. Svibanj 2019. 23:11

Aurora87

M.B., i meni se cini da je bebica spavala. Iduci put prije pregleda pojedi malo cokolade, tako ja ovog svog malca aktiviram😁. Malo sam zlockasta, ali pretprosli put sam to napravila jer sam se bojala da ce spavati pa da necemo vidjeti spol ako je u nekoj pozi u kojoj se ne vidi. Prosli put nisam vidjela da se mice uopce a sve je bilo ok. I mm je rekao da se malac nije micao. A evo ga lupka me danas svako malo😊. I da, i prosli put sam jela cokolade pa bas nije upalilo ali cekali smo vise od sata pa je mozda opet zaspao.

Cokolada? Sta su bebe aktivne zbog cokolade? Kako kul nisam znala.. Sljedeci uzv papam i ja cokoladu prije da se mrda bebac.. Iako je moja u 12tom tjednu tako ritala na uzv da smo je jedva uspjeli uslikat.. 

Julie
    13. Svibanj 2019. 23:14

Manich

Aurora87

M.B., i meni se cini da je bebica spavala. Iduci put prije pregleda pojedi malo cokolade, tako ja ovog svog malca aktiviram😁. Malo sam zlockasta, ali pretprosli put sam to napravila jer sam se bojala da ce spavati pa da necemo vidjeti spol ako je u nekoj pozi u kojoj se ne vidi. Prosli put nisam vidjela da se mice uopce a sve je bilo ok. I mm je rekao da se malac nije micao. A evo ga lupka me danas svako malo😊. I da, i prosli put sam jela cokolade pa bas nije upalilo ali cekali smo vise od sata pa je mozda opet zaspao.

Cokolada? Sta su bebe aktivne zbog cokolade? Kako kul nisam znala.. Sljedeci uzv papam i ja cokoladu prije da se mrda bebac.. Iako je moja u 12tom tjednu tako ritala na uzv da smo je jedva uspjeli uslikat..

Bas sam ja pricala s ginickom o tome pa je rekla da se bebice "razbude" kad unese o secer.  😍

Angelina
    14. Svibanj 2019. 00:14

Julie

Angelina

Julie

Angelina

Julie

To su osnovne skole. 😂🙈

Hahaha, ovo je dobro 😂

Zato nisi ni mogla znati za škole, se vidimo onda na Merkuru?

Da da 😊

Manich preslatka je robica 😍 ma joj meni je to sve tako medeno.. nisam vec dugo nista kupila jer ne zelim pretjerati i cijelo vrijeme mi je u glavi da ima jos vremena, ali kad odem negdje isto si ne mogu pomoci 

Julie
    14. Svibanj 2019. 07:04

Cure dobro jutro i laku noc, s obzirom da sam budna od 3.15  🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.