Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    14. Svibanj 2019. 09:33

Do prije 2 noci spavala sam savrseno! I onda je dosao moj decko s terena i od tada vec 2 noci nikako da se namjestim, vrtim se ko na raznju, zaspem tek pred jutro 😞
    Mi se spremamo na t.tecaj i nakon toga uzv 🤩

luce35
    14. Svibanj 2019. 09:38

fritula

luce jel' onda cijelu noć spavaš na istom boku?
    Trudim se i ja spavati na boku ali stalno se okrećem i onda još i budim.
    Ne kužim šta je loše spavati na leđima dok još nisam ogromna. Naravno Google kaže svašta jer zašto se ne bismo brinuli još i oko toga

Da, namjestim se na lijevi bok i kad mi muz iza ledja uglavi taj jastuk, ne mogu se okrenuti nikako. 

• M.B.123
    14. Svibanj 2019. 09:39

Hvala zenice na potpori. Izgleda da je stvarno jucer samo beba cvrsto spavala. Jutros isla u drugog gunekologa na pregled. Kaze sve super,mice se,sve normalno. 

14. Svibanj 2019. 09:44

Ja se stvarno ne brinem oko tog spavanja...ja sam ili na pola na stomaku posto mi ne smeta jos uvijek kad tako lezim ali vecinom spavam na oba boka i samo pred jutro kad se vec krenem buditi onda mi jako godi da se okrenem na ledja i onako istegnem i onda tako jos malo lezim i bude okej... Zasad me ne muci to spavanje sa trbuhom jer stvarno vjerujem u to da nam nase tijelo pokaze kako nam pase jer sve sto pase nama pase i bebama... Jedina muka mi je evo opet grlobolja koja me od jucer pati i sve si razmisljam da sam to pokupila od djece sto sam cuvala jer je mala za vikend kasljala uredno.. I sad sam ljuta ko pas jer mi zbilja ovo ne treba opet u tako kratkom periodu. 

• renata.koscec
    14. Svibanj 2019. 10:10

M.B.123

Hvala zenice na potpori. Izgleda da je stvarno jucer samo beba cvrsto spavala. Jutros isla u drugog gunekologa na pregled. Kaze sve super,mice se,sve normalno.

Tako je meni bilo na kombiniranom, beba je odmarala jer nisam nista jela, tj.jela u rano jutro a dosla na red u pola 12. Ipak je tokom uzv se promrdala. Najbolje pojesti slatko prije uzv, onda polude 😊

Julie
    14. Svibanj 2019. 12:02

Vidim da pisete o spavanju, ja ne spavam na ledjima nikad jer nisam nikad prije, a i nije dobro u kasnijoj trudnoci, spavam samo na boku. Jastuk koristim od prije 10. tjedna i zaista mi je super s njim, kasnije cu ga koristiti za dojenje. Prije trudnoce takoder isti polozaji spavanja tako da se kod mene nista puno nije promijenilo osim tog jastuka koji mi olaksava da se namjestim. 

fritula
    14. Svibanj 2019. 12:25

Ja sam bila na pregledu jutros.
    Sve je ok i stiže još jedan dečko.
    Ja sam priželjkivala curu ali sam u zadnje vrijeme imala feeling da je opet dečko.
    Sin br 1 će bit happy sta je brat.

Julie
    14. Svibanj 2019. 12:27

Cestitam na deckicu Fritula  😊

laura233
    14. Svibanj 2019. 12:43

Evo mene s pregleda, bila sam na anomaly scanu i bebica je odlicno, doktor je potvrdio da je curica 🎀😁
    Jedino sto sam ja dosta kila dobila od zadnjeg pregleda a uopce se tako ne osjecam tako da cu ici na testiranje za trudnicki dijabetes.

Julie
    14. Svibanj 2019. 12:48

Hjooooj, mene će isto poslat, ja sam sad na +9 kg, a ostalo mi još 4 mjeseca. 😂🙈 cure dajte se upišite na tablicu ako još niste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI