Jutro, napokon odspavala 8 sati u komadu, planirala u setnju i obaviti usput neke stvarcice ali vjetar je uzasan pa nista od planova 🙄
Jutro svima!
Ja set isto budim svako jutro oko 4. Kasnije uspijem opet malo zaspati.
Jel vi cure spavate na leđima? Pročitala sam da se ne preporuca nakon 1tromjesecja al često se okrenem na leđa u toku noći.
Prije sam uvijek spavala na trbuhu.
Jutro svima!
Ja set isto budim svako jutro oko 4. Kasnije uspijem opet malo zaspati.
Jel vi cure spavate na leđima? Pročitala sam da se ne preporuca nakon 1tromjesecja al često se okrenem na leđa u toku noći.
Prije sam uvijek spavala na trbuhu.
Ja cijeli zivot mogu zaspati jedino na stomaku al bi se u toku noci prebacila na ledja. Sad se mucim spavanjem na boku a pod ledja mi muz ugura debeli jastuk da se ne mogu okrenuti nocu. Zasad funkcionira osim sto me vrat, ruka i rame ujutro zatezu 😂
Dobro jutroo, i ja se isto oko 4 budim i do 6 budem budna, bas iscrpljuje to nespavanje da makar mogu preko dana zera zaspati al nece san na oci, ja se probudim na ledima i sada i nekad pokusam zaspati da lezim na pola leda, jer mene kukovi ubise od bolova..
luce jel' onda cijelu noć spavaš na istom boku?
Trudim se i ja spavati na boku ali stalno se okrećem i onda još i budim.
Ne kužim šta je loše spavati na leđima dok još nisam ogromna. Naravno Google kaže svašta jer zašto se ne bismo brinuli još i oko toga
Do prije 2 noci spavala sam savrseno! I onda je dosao moj decko s terena i od tada vec 2 noci nikako da se namjestim, vrtim se ko na raznju, zaspem tek pred jutro 😞
Mi se spremamo na t.tecaj i nakon toga uzv 🤩
luce jel' onda cijelu noć spavaš na istom boku?
Trudim se i ja spavati na boku ali stalno se okrećem i onda još i budim.
Ne kužim šta je loše spavati na leđima dok još nisam ogromna. Naravno Google kaže svašta jer zašto se ne bismo brinuli još i oko toga
Da, namjestim se na lijevi bok i kad mi muz iza ledja uglavi taj jastuk, ne mogu se okrenuti nikako.
Hvala zenice na potpori. Izgleda da je stvarno jucer samo beba cvrsto spavala. Jutros isla u drugog gunekologa na pregled. Kaze sve super,mice se,sve normalno.
Ja se stvarno ne brinem oko tog spavanja...ja sam ili na pola na stomaku posto mi ne smeta jos uvijek kad tako lezim ali vecinom spavam na oba boka i samo pred jutro kad se vec krenem buditi onda mi jako godi da se okrenem na ledja i onako istegnem i onda tako jos malo lezim i bude okej... Zasad me ne muci to spavanje sa trbuhom jer stvarno vjerujem u to da nam nase tijelo pokaze kako nam pase jer sve sto pase nama pase i bebama... Jedina muka mi je evo opet grlobolja koja me od jucer pati i sve si razmisljam da sam to pokupila od djece sto sam cuvala jer je mala za vikend kasljala uredno.. I sad sam ljuta ko pas jer mi zbilja ovo ne treba opet u tako kratkom periodu.
Hvala zenice na potpori. Izgleda da je stvarno jucer samo beba cvrsto spavala. Jutros isla u drugog gunekologa na pregled. Kaze sve super,mice se,sve normalno.
Tako je meni bilo na kombiniranom, beba je odmarala jer nisam nista jela, tj.jela u rano jutro a dosla na red u pola 12. Ipak je tokom uzv se promrdala. Najbolje pojesti slatko prije uzv, onda polude 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji