Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    13. Svibanj 2019. 17:20

Toškica95

renata.koscec

Bila danas opet u lidlu, dobili su nove zalihe tajica, barem tu u Daruvaru pa sam si jos crne uzela

Odličan mi je taj lidl u Daruvaru, uvijek imaju sve sto je u katalogu, rijetko kad se dogodi da se razgrabi prvi dan.

Kad uglavnom zivi starija populacija pa nije tolika potraznja. Tu uvijek nadjem sto treba, dok u Zg, dodjem i nikad nista nema

felicita28
    13. Svibanj 2019. 17:28

Evo i mene s pregleda..nas deckic je super, zdrav, prav odgovara mjerama.. vidjela sam mu nogice i stopala, kraljeznicu, glavicu ❤❤ tezak je 335 grama, ko malo veca cokolada ali nigdje mi ne pise duljina bebe.. jer vama pise to? Mozda ne moze izmjeriti kad je beba skvrcena ili?

tinika
    13. Svibanj 2019. 17:36

TREBAM SAVJET IZ VASEG ISKUSTVA DAL IMAM RAZLOG ZA BRIGU IL NE.
    imam pozitivan teest, dosla sam ginicu rekla je da jos nista.ne vidi jer s 4 tjedana trudnoce je nekoguce utvrditi trudnocu i narucila me za 2 tjedna, ja cu poludjet do onda jer citam.po.internetu da je s 4 mj vidljiva gestacijska vrecica,kako meni onda nije?😰😰😰🤔

PatyDi
    13. Svibanj 2019. 17:51

felicita28

Evo i mene s pregleda..nas deckic je super, zdrav, prav odgovara mjerama.. vidjela sam mu nogice i stopala, kraljeznicu, glavicu ❤❤ tezak je 335 grama, ko malo veca cokolada ali nigdje mi ne pise duljina bebe.. jer vama pise to? Mozda ne moze izmjeriti kad je beba skvrcena ili?

Znaci i dalje je decko 😋
    Trebalo bi pisati u knjizici ili pak na slici ako je imas. Iskreno, ja nis ne kuzim te kratice kaj pisu 🤨

13. Svibanj 2019. 17:57

tinika

TREBAM SAVJET IZ VASEG ISKUSTVA DAL IMAM RAZLOG ZA BRIGU IL NE.
    imam pozitivan teest, dosla sam ginicu rekla je da jos nista.ne vidi jer s 4 tjedana trudnoce je nekoguce utvrditi trudnocu i narucila me za 2 tjedna, ja cu poludjet do onda jer citam.po.internetu da je s 4 mj vidljiva gestacijska vrecica,kako meni onda nije?😰😰😰🤔

Mozda je kasna ovulacija, nis se ne sikiraj za dva tj ce se viditi 🙂

13. Svibanj 2019. 17:59

felicita28

Super da je sve dobro 😍 ja mislim da to mora pisati ako imas sliku sa kraticama i mjerama onda bi trebalo sve biti. 

mc_zgb
    13. Svibanj 2019. 18:15

Baš lijepo curke da vam je sve dobro i dalje s bebačima.  Ja sam isto sva nestrpljiva, u srijedu ultrazvuk opet, pa se nadam da ćemo saznati tko nam se skriva unutra 

Angelina
    13. Svibanj 2019. 18:27

felicita28

Beba je sada vec dosta velika i ne mora se mjeriti njena cjelokupna duzina. Obavezno bi se trebao mjeriti opseg ili promjer glavice, opseg trbuha i duzina bedrene kosti, prema tim mjerama se utvrduje dob trudnoce kao i tezina bebice. Meni moja ginicka tako radi otkad mi radi UZV preko trbuha (od cca 18. tt).
    Evo najcescih UZV kratica:
    CRL (crown-rump length) – određivanje duljine embrija od tjemena do trtice
    KČS – utvrđivanje otkucaja srca
    FM (fetal movement) – prikaz pokreta
    BPD – biparijetalni promjer, određivanje promjera glavice na visini iznad uha
    HC (head circumference) – određivanje opsega glavice
    AC (abdominal circumference) – određivanje opsega trbuščića fetusa
    FL (femur length) – određivanje duljine natkoljenične kosti

13. Svibanj 2019. 18:32

Bravo za bebice sa ljepo napreduju i ja idem u srijedu na pregled i uzv i jedva cekam da vidim ovu mrvu sta me tuce svaki dan,nadam se da ce i muz ici s menom da i on vidi ovo cudo.. 

felicita28
    13. Svibanj 2019. 19:40

Pogledala sam sve, samo imam tezinu bebe i mjere plodne vode i ovo sto je Angelina napisala; BPD, AC i FL, ali duljine nigdje. I radila mi je opet i vaginalni i preko trbuha ultrazvuk. Ja pitam zasto vaginalni ona kaze zbog posteljice da vidi gdje se nalazi.
    Dijmar haha daaa i zadnja je nada otisla da je mozda curica 😂😂 kaze da se iz aviona vidi da je musko tako da sad se sa tih 90% moram presaltat na 100 % da cu kupovati plavu robicu 😏😏 neka je on nama zdrav, to je najbitnije a tata ce nadam se onda drugo napraviti zensko :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.