Dobar dan, cure 😊
Meni je jako zao ako cu sad pretjerat sa pitanjem, ali svesta procitam na guglu je previse, a ovdke ima 400 stranica i ne mogu bas sve citat. I unaprijed se ispricavam. Htjela bi samo pitati, ja sam u 17 tj +4. No, jucer me kroz cijeli dan bolila lijeva strana leđa i piskila sam doslovno svakih 5 min pa malo kap po kap pa malo normalno i tako u krug, navecer se smirilo i onda me isto to probudi jutros i od 6 h piskim non stop ne staje, s time da je lijeva strana prestala boljet, a desna je počela i tako od jutra ne popusta, nije tupa jaka bol, nego ono ne znam nikako objasnit. Ne boli me dok piskim, nema krvi, nista.
Brine me da nije preslo na bubrege ili k tkme da moze bit nesto sa bebom? Jer me povremeno zna onako kao trbuh zaboljett, kao da bi nesto iskocilo iz njega i traje par sekundi i vise nista. Stavljam tople obloge od jutra. I nadam se da nije nista strasno.
Na zadnjem pregledu je sve bilo okej, za mokracu mi nisu nista rekli. Naisla sam na neki članak da žene u trudnoci dosga boli desna strana eh sad…plus to sta mi je posteljica na desnoj strani.
Mislim sutra otic doktoru ako se ne smiri.
Ispricavam se na poduzem postu, ali samo se nadam da ce mi netlo moc rec nesto pametno i iz iskustva.
Hvala puno.
Zvuči kao moguća upala mjehura, otiđi na hitnu. Možeš i u dr ali trebaš napraviti urinokulturu a vjerovatno laboratorij radi samo ujutro pa bi to mogla tek sutra. Bolje nemoj čekati.
Cure evo mene sa pregleda.. dr mi danas nije bila dobre volje pa je sve nabrzinu pregledala.. kaže da se spol još ne vidi 🤔🤔🤔
Sve okej, ovo malo čudo pliva, skače, nemirno haha već sad je na tatu 😂
Jedino mi je tsh povećan pa sam dobila euthyrox tablete..
Cure evo mene sa pregleda.. dr mi danas nije bila dobre volje pa je sve nabrzinu pregledala.. kaže da se spol još ne vidi 🤔🤔🤔
Super, najbitnije da je sve u redu i da je bebica zdrava, za ostalo lako :)
Bitno da je sve ok
Prijavljujem svoj nalaza ogtt - super je! Sve ispod granica 🤗 Bas sam sretna 😁 Jedino sto je bris pokazao bakterije pa mi slijedi antibiotik nakon cega ce sigurno doci i gospodje gljivice 😫
Uzmi si biorela coko uz atb, pojedes jednu na dan, nema gljivica provjereno
Bila danas opet u lidlu, dobili su nove zalihe tajica, barem tu u Daruvaru pa sam si jos crne uzela
Ma nešto ću morati kao prevenciju uzeti jer sad u trudnoći, naravno, se sve poremeti...
E da, planirala sam ovaj tj zvati za trudnički, ali me patronažna iznenadila pozivom danas i rekla da počinje sutra ako mogu jer je idući tek krajem 9og mj...eto, baš mi se posložilo da je dečko ovaj tj doma pa ide sa mnom sutra na 4d i da barem dva puta bude na tečaju radi potvrde
Bila danas opet u lidlu, dobili su nove zalihe tajica, barem tu u Daruvaru pa sam si jos crne uzela
Odličan mi je taj lidl u Daruvaru, uvijek imaju sve sto je u katalogu, rijetko kad se dogodi da se razgrabi prvi dan.
Pozdrav drage moje! Bila sam danas na pregledu ,doslovno me pregledao u roku od 5 minuta.
Moj ginić radi uzv svaki drugi mjesec a sad nije bio na redu. Ali, zamolila sam ga zbog svojeg mira da malo škicnemo bebicu na uzv.
Samo sam htjela vidjeti dali je sve u redu. Veli da je sve super, ali citam da mi napisao u nalazu:u cervix 1 članak, cervikalni kanal uloziv za vrh prsta.
Vele mi frendice da je to normalno i nek se ne brinem, danas sam točno 22 tjedana i malo me to zabrinulo.
Nije mi nista posebno rekao, osim da je sve u redu iduća kontrola za 4 tjedana.
Malo me zbunilo sad to, do sada mi uvijek pisao da je cervikalni kanal zatvoren. Bas sam zbunjena sad!
Vrijeme je stvarno nenormalno! Ja cijelo vrijeme smisljam sta cu skuhati od ovoga sto imam doma jer ne mogu ni do trgovine. Ajd vjetar bi jos nekako i prezivjela, ali koji ce me kisobran spasiti od te kise, ne znas na koju stranu vise pada. Trebala sam i kod dr. po uputnicu, ali odgodila sam si to za sutra. Danas cu morati iskoristiti vrijeme za ciscenje.
Julie u kojem si ti to istocnom dijelu? Mozda smo i susjede 😂
Sretno vama curke koje idete na preglede!
Ja sam u Dubravi, ti?
Ja isto 😁 tocnije, kod trznice
Cekaj, koje? Kod benzinske ili? Isssss ja sam blizu Kauflanda u Studencu 😂
Da da. Haha, mi se tu svi dopisujemo kao, a tko zna koliko smo se puta vec negdje srele 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji