Dobro jutro svima, ne znam kako je kod vas ali u istočnom djelu Zagreba je lom. Grane po cesti, lisce, vani je hladno, vjetar puse da imam osjecaj da ce potrgat vanjske rolete. Grozno. 🙄😱

Dobro jutro svima, ne znam kako je kod vas ali u istočnom djelu Zagreba je lom. Grane po cesti, lisce, vani je hladno, vjetar puse da imam osjecaj da ce potrgat vanjske rolete. Grozno. 🙄😱
Koma je vani, ja sam u novom zg
Znaci ujutro mi je tako vjetra puhnio u lice da nisam mogla udahnuti, grozan osjecaj
Evo bas otvorila vijesti, kazu da ne izlazi tko ne mora, a meni danas orvi radni dan 😭

Jutro curkey koma je vani danas..ja danas iman pregled popodne, jedva cekam vidjeti svoju bebu i da li je on mozda postao ona nekim slucajem 😂😂😂 najbitnije mi je da je zivo i zdravo, jer me uvijek malo strah tih pregleda nakoj dugo vremena ;)

Dobro jutro na ovaj grozan dan.. Ja zvala doktoricu za nalaze. Kaze sestra nalaz je uredan sve okej... Ja pitam sta cu jer me i dalje zaboli nekad. Kaze mi da je to sada vec beba malo sjela na mjehur i da i dalje pijem puno tekucine i praznim redovito mjehur pa makar isla svakih 5 min jer nevalja trpit nimalo jer onda hoce tako da boli.. U cet idem svakako do doktorice na redovni pregled tj vaganje i to pa cemo saznat i termin za slj uzv. Drago mi je da je taj nalaz okej ali eto izgleda da cu se joa malo patit sa tim cudnim bolovima..
Jutro! Ja se eto prvi put nisam naspavala nocas, ali nije do mene hehe decko se nakon vise od mj dana vratio s terena i uzasno me zivcirao....em nisam imala cijeli krevet za sebe, em je disao uzasno glasno sto mi uzasno smeta 😤 i k tome sam najvise bila sam na jednim boku i zalezala se jer mi je naravno smetala cijela njegova pojava 😩
Hahahh Felicita, nadaj se 😋. Ja idem sutra vidjeti istu stvar 😆
Jutro svima.
Opet kišni dan, mislim kad je radni i nije me puno briga ali dosadilo mi je više.
Šetnja mi je bitna radi šećera i svaki dan bar po ure prošetam, najčešće 2 puta, a ovako mogu samo šetati po šoping centrima. Jučer sam obavila kupnju i popodne prošetala po sajmu knjiga. Di ću danas prošetati?
Mislim da ću ic popodne gledati pločice.

Evo i ja danas idem popodne na pregled 😁 jedva čekam, možda i saznam jel cura ili dečko 😊😊

Jutro djevojke, evo mi smo totalno neplanirano obavili prvu kupovinu za bebu. Bila sam u Lesnini gledati neki namještaj za dnevni, nisam imala pojma da oni imaju i program za bebe. Pa kad sam već tamo rekoh ajde da isprobam par kolica da vidim kakav je feeling I snimim da imaju popust na autosjedalice i to točno ona sjedalica koju sam htjela Britax Romer Baby safe (koja je po našem i njemačkom autoklubu proglašena najsigurnijom po crash testovima) je išla sa 3100 na 1600 kn jer im je zadnji primjerak. Malo sam se nećkala sve si mislim prerano je, al znam da je više ne nađem za tu cijenu, pa rekoh ajde da obavimo i to
Tako da eto, prvi baby shopping obavljen, sad me tek panika hvala

Jutro djevojke, evo mi smo totalno neplanirano obavili prvu kupovinu za bebu. Bila sam u Lesnini gledati neki namještaj za dnevni, nisam imala pojma da oni imaju i program za bebe. Pa kad sam već tamo rekoh ajde da isprobam par kolica da vidim kakav je feelingI snimim da imaju popust na autosjedalice i to točno ona sjedalica koju sam htjela Britax Romer Baby safe (koja je po našem i njemačkom autoklubu proglašena najsigurnijom po crash testovima) je išla sa 3100 na 1600 kn jer im je zadnji primjerak. Malo sam se nećkala sve si mislim prerano je, al znam da je više ne nađem za tu cijenu, pa rekoh ajde da obavimo i to
Tako da eto, prvi baby shopping obavljen, sad me tek panika hvala
Tako smo i mi za kolica isto, dosta ranije kupili, isto se nećkala, a reko ajde, i ako se nešto dogodi, planiramo imati djecu kako god, pa ajde kupuj. Ali više nismo ništa kupovali, em što smo trenutno u renovacijama stana, em što nemamo kamo sa stvarima Tako da mi uopće ne pada na pamet kupovati išta. Kolica nas čekaju u skladištu od dućana, tako da ih podignemo kad se preselimo nazad u stan.

Jutro, tu u Daruvaru kisa i vjetar od jucer popodne. Nemas kud otici s djetetom, osim u hotel/toplice, ima neka mini igraonica, ne prava, ali ima kuhinja, igracke i slicno pa da se dijete bar malo poigra, u kuci joj je beskrajno dosadno pa postane nemoguca. Jedva cekam srijedu da se vratimo.
Tlak se za sad vrti oko 121/85, malo mi smeta ovaj donji a nikako ga ispod toga vratiti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji