Citam sad sve ovo o pretragama i svemu tome. Hocete iskreno meni moja doktorica nista posebnk nije gledala na bebi u 12 tom tjednu jedino sto je rekla dok je gledala je da je plodna voda uredna pokazala mi pupcanu vrpcu pogledala mozak bebe i izmjerila duzinu bebe i rekla da se super razvija jer je u dan tocno po tjednima velicina. Pitala mene dal se okej osjecam i ja kazem pa da dobro se osjecam. I kaze mi onda je sve okej. I to je sve. I ja nemam iskreno nikakve sumnje. Nisam ni ja bas mlada imam 27 godina prva beba ali uopce ne razmisljam o tome da radim bilo kakve testove jedino se nadam da ce u 20tom tjednu doktorica odraditi taj veliki anomaly scan i to je to.. Meni je vazno da bebi kuca srce i da raste kako treba ali se nebih nikada odlucila da idem na neko testiranje ukoliko nema neke potrebe i to tek nakon vidljive deformacije na uzv. A i smatram da ove jadne zenice koje su izgubile bebe prije da je eto mozda tada nesto bilo lose i da se nas organizam sam nekako izbori da takvu bebu pusti da ode. Tako da zenice koje osjetite vase bebe i koje su do sada dobro i napreduju nemojte se toliko zamarati tim testovima. Shvacam da starije zene salju na te testove jer je kod njih rizik veci ali danas je sve to toliko drugacije da uopce nemora znaciti nista.
Citam sad sve ovo o pretragama i svemu tome. Hocete iskreno meni moja doktorica nista posebnk nije gledala na bebi u 12 tom tjednu jedino sto je rekla dok je gledala je da je plodna voda uredna pokazala mi pupcanu vrpcu pogledala mozak bebe i izmjerila duzinu bebe i rekla da se super razvija jer je u dan tocno po tjednima velicina. Pitala mene dal se okej osjecam i ja kazem pa da dobro se osjecam. I kaze mi onda je sve okej. I to je sve. I ja nemam iskreno nikakve sumnje. Nisam ni ja bas mlada imam 27 godina prva beba ali uopce ne razmisljam o tome da radim bilo kakve testove jedino se nadam da ce u 20tom tjednu doktorica odraditi taj veliki anomaly scan i to je to.. Meni je vazno da bebi kuca srce i da raste kako treba ali se nebih nikada odlucila da idem na neko testiranje ukoliko nema neke potrebe i to tek nakon vidljive deformacije na uzv. A i smatram da ove jadne zenice koje su izgubile bebe prije da je eto mozda tada nesto bilo lose i da se nas organizam sam nekako izbori da takvu bebu pusti da ode. Tako da zenice koje osjetite vase bebe i koje su do sada dobro i napreduju nemojte se toliko zamarati tim testovima. Shvacam da starije zene salju na te testove jer je kod njih rizik veci ali danas je sve to toliko drugacije da uopce nemora znaciti nista.
A ne mozes ti znati sto je ona gledala ili nije gledala, ne komentiraju svi sve. Treba joj doslovno pol sekunde da pogleda npr jel beba ima oba bubrega... isto tako ako ti je vec pokazivala pupcanu vrpcu sigurno je provjerila da imaju sve tri zile, ako su dvije onda ide pojacan nadzor
Kazem, ako doktor puno ne prica ne znaci da je nemaran, samo sto vise stvari kaze, cak i da su ok nama se to vise stvari pocne motati po glavi da moze poc po zlu...
Ma s 12tt ti sigurno gleda sve ono sto se mora. Imaju oni svoj protokol. Nema veze sto ne pricaju svi doktori, ne smeta to svakome. Ja volim svasta znati, takva sam, ali pitala bih da mi doktor sam ne kaze, a opet nisam srecom tip koji pretjeruje s pitanjima. Ako osjecate da je sve super i odlucili ste se prepustiti bez ikakvih pretraga meni je to isto super. Najbitnije je da partneri odluce sto zele, a sto ne, a da ih doktor upozna s mogucnostima.
Ma s 12tt ti sigurno gleda sve ono sto se mora. Imaju oni svoj protokol. Nema veze sto ne pricaju svi doktori, ne smeta to svakome. Ja volim svasta znati, takva sam, ali pitala bih da mi doktor sam ne kaze, a opet nisam srecom tip koji pretjeruje s pitanjima. Ako osjecate da je sve super i odlucili ste se prepustiti bez ikakvih pretraga meni je to isto super. Najbitnije je da partneri odluce sto zele, a sto ne, a da ih doktor upozna s mogucnostima.
Ma ne sekiram se vise za bebu i osim ove moje dosadne upale mjehura koju cemp sutra rijesiti ako je nalaz gotov i jos dosadnijeg herpesa sve drugo je okej i svaki dan se sve bolje osjecam.. Sada se vise ne uspusem toliko kad hodam i mucnina nema.. Imam apetita i to bas onako ljepo i mislim da cu se osjecati samo sve bolje. I eto konacno sam se pozdravila sa svojom biciklom probala sam jucer kratko voziti i jako neugodan osjećaj tako da ode bicikla na spavanje hahaah..
Dobro jutro svima, ne znam kako je kod vas ali u istočnom djelu Zagreba je lom. Grane po cesti, lisce, vani je hladno, vjetar puse da imam osjecaj da ce potrgat vanjske rolete. Grozno. 🙄😱
Dobro jutro svima, ne znam kako je kod vas ali u istočnom djelu Zagreba je lom. Grane po cesti, lisce, vani je hladno, vjetar puse da imam osjecaj da ce potrgat vanjske rolete. Grozno. 🙄😱
Koma je vani, ja sam u novom zg
Znaci ujutro mi je tako vjetra puhnio u lice da nisam mogla udahnuti, grozan osjecaj
Evo bas otvorila vijesti, kazu da ne izlazi tko ne mora, a meni danas orvi radni dan 😭
Jutro curkey koma je vani danas..ja danas iman pregled popodne, jedva cekam vidjeti svoju bebu i da li je on mozda postao ona nekim slucajem 😂😂😂 najbitnije mi je da je zivo i zdravo, jer me uvijek malo strah tih pregleda nakoj dugo vremena ;)
Dobro jutro na ovaj grozan dan.. Ja zvala doktoricu za nalaze. Kaze sestra nalaz je uredan sve okej... Ja pitam sta cu jer me i dalje zaboli nekad. Kaze mi da je to sada vec beba malo sjela na mjehur i da i dalje pijem puno tekucine i praznim redovito mjehur pa makar isla svakih 5 min jer nevalja trpit nimalo jer onda hoce tako da boli.. U cet idem svakako do doktorice na redovni pregled tj vaganje i to pa cemo saznat i termin za slj uzv. Drago mi je da je taj nalaz okej ali eto izgleda da cu se joa malo patit sa tim cudnim bolovima..
Jutro! Ja se eto prvi put nisam naspavala nocas, ali nije do mene hehe decko se nakon vise od mj dana vratio s terena i uzasno me zivcirao....em nisam imala cijeli krevet za sebe, em je disao uzasno glasno sto mi uzasno smeta 😤 i k tome sam najvise bila sam na jednim boku i zalezala se jer mi je naravno smetala cijela njegova pojava 😩
Hahahh Felicita, nadaj se 😋. Ja idem sutra vidjeti istu stvar 😆
Jutro svima.
Opet kišni dan, mislim kad je radni i nije me puno briga ali dosadilo mi je više.
Šetnja mi je bitna radi šećera i svaki dan bar po ure prošetam, najčešće 2 puta, a ovako mogu samo šetati po šoping centrima. Jučer sam obavila kupnju i popodne prošetala po sajmu knjiga. Di ću danas prošetati?
Mislim da ću ic popodne gledati pločice.
Sortiraj odgovore
Najstariji