Dobar dan, cure 😊
Meni je jako zao ako cu sad pretjerat sa pitanjem, ali svesta procitam na guglu je previse, a ovdke ima 400 stranica i ne mogu bas sve citat. I unaprijed se ispricavam. Htjela bi samo pitati, ja sam u 17 tj +4. No, jucer me kroz cijeli dan bolila lijeva strana leđa i piskila sam doslovno svakih 5 min pa malo kap po kap pa malo normalno i tako u krug, navecer se smirilo i onda me isto to probudi jutros i od 6 h piskim non stop ne staje, s time da je lijeva strana prestala boljet, a desna je počela i tako od jutra ne popusta, nije tupa jaka bol, nego ono ne znam nikako objasnit. Ne boli me dok piskim, nema krvi, nista.
Brine me da nije preslo na bubrege ili k tkme da moze bit nesto sa bebom? Jer me povremeno zna onako kao trbuh zaboljett, kao da bi nesto iskocilo iz njega i traje par sekundi i vise nista. Stavljam tople obloge od jutra. I nadam se da nije nista strasno.
Na zadnjem pregledu je sve bilo okej, za mokracu mi nisu nista rekli. Naisla sam na neki članak da žene u trudnoci dosga boli desna strana eh sad…plus to sta mi je posteljica na desnoj strani.
Mislim sutra otic doktoru ako se ne smiri.
Ispricavam se na poduzem postu, ali samo se nadam da ce mi netlo moc rec nesto pametno i iz iskustva.
Hvala puno.
Ajme idi ODMAH doktoru!
To ti vec 2 dana traje, a meni je tako porod poceo. Isto me ledja boljela i piskila po kap, dvije citav dan i noc, drugi dan sam se porodila.
Idi na hitnu, nemoj cekat ko zna sta je. Bolje da dodjes tamo i da ti kazu da nije nista i posalju te kuci nego da je nesto i da prekasno dodjes u bolnicu.
Prijavljujem svoj nalaza ogtt - super je! Sve ispod granica 🤗 Bas sam sretna 😁 Jedino sto je bris pokazao bakterije pa mi slijedi antibiotik nakon cega ce sigurno doci i gospodje gljivice 😫
Prijavljujem svoj nalaza ogtt - super je! Sve ispod granica 🤗 Bas sam sretna 😁 Jedino sto je bris pokazao bakterije pa mi slijedi antibiotik nakon cega ce sigurno doci i gospodje gljivice 😫
Da, nazalost to je taj zacarani krug 🙄
Pitaj jel mozes vaginalete koristit ili onu Canesten kremu. I mene napadnu dok antibiotik krenem piti pa si kupim odmah i vaginalete...
Pitaj jel mozes vaginalete koristit ili onu Canesten kremu. I mene napadnu dok antibiotik krenem piti pa si kupim odmah i vaginalete…
Da, dala mi je prosli put kremu...nekako se nadam da ovaj put nece doci 😬
Ant sam vec bila uzimala prije neka 2 mj...sad opet...
Vrijeme je stvarno nenormalno! Ja cijelo vrijeme smisljam sta cu skuhati od ovoga sto imam doma jer ne mogu ni do trgovine. Ajd vjetar bi jos nekako i prezivjela, ali koji ce me kisobran spasiti od te kise, ne znas na koju stranu vise pada. Trebala sam i kod dr. po uputnicu, ali odgodila sam si to za sutra. Danas cu morati iskoristiti vrijeme za ciscenje.
Julie u kojem si ti to istocnom dijelu? Mozda smo i susjede 😂
Sretno vama curke koje idete na preglede!
Ja sam u Dubravi, ti?
Ja isto 😁 tocnije, kod trznice
Uzmi si probiotik koji ide lokalno, tj u ovom slucaju vaginalete. Ja znam za linex laday (obicni i comfort), sigurno ima i drugih marki
Vrijeme je stvarno nenormalno! Ja cijelo vrijeme smisljam sta cu skuhati od ovoga sto imam doma jer ne mogu ni do trgovine. Ajd vjetar bi jos nekako i prezivjela, ali koji ce me kisobran spasiti od te kise, ne znas na koju stranu vise pada. Trebala sam i kod dr. po uputnicu, ali odgodila sam si to za sutra. Danas cu morati iskoristiti vrijeme za ciscenje.
Julie u kojem si ti to istocnom dijelu? Mozda smo i susjede 😂
Sretno vama curke koje idete na preglede!
Ja sam u Dubravi, ti?
Ja isto 😁 tocnije, kod trznice
Cekaj, koje? Kod benzinske ili? Isssss ja sam blizu Kauflanda u Studencu 😂🙈
Pitaj jel mozes vaginalete koristit ili onu Canesten kremu. I mene napadnu dok antibiotik krenem piti pa si kupim odmah i vaginalete…
Da, dala mi je prosli put kremu…nekako se nadam da ovaj put nece doci 😬
Ant sam vec bila uzimala prije neka 2 mj…sad opet…
Mozda je bolje krenuti preventive radi... Bolje sprijeciti nego lijeciti ako si vec sklona tome 😊
Ej drage, evo mene opet nakon 2 mjeseca pauze.
Imam jedno pitanje za vas. Jel ima koja ovdje koja nije nista dobila na tezini od pocetka trudnoce? Sto vam kazu ginekolozi?
Prvih par mjeseci sam bas bila sretna jer sam u prvoj trudnoci gomilu kila nakupila, ali sada sam 20tt i nisam dobila doslovce niti grama. Na internetu citam da nije dobro jer se dijete moze ranije rositi ili imati manju porodjajnu tezinu.
Ja sam 22.tjedan i za sada se nisam ni kilo udebljala. Prvo sam izgubila 2 kg, a sad sam vratila te dvije kile pa sam na nuli. Doktorica je rekla da se ne brinem i nek budem sretna jer će mi kasnije biti lakše. Vidjet ćemo kako će dalje kilaža rasti.
Sortiraj odgovore
Najstariji