Evo i ja danas idem popodne na pregled 😁 jedva čekam, možda i saznam jel cura ili dečko 😊😊
Jutro djevojke, evo mi smo totalno neplanirano obavili prvu kupovinu za bebu. Bila sam u Lesnini gledati neki namještaj za dnevni, nisam imala pojma da oni imaju i program za bebe. Pa kad sam već tamo rekoh ajde da isprobam par kolica da vidim kakav je feeling I snimim da imaju popust na autosjedalice i to točno ona sjedalica koju sam htjela Britax Romer Baby safe (koja je po našem i njemačkom autoklubu proglašena najsigurnijom po crash testovima) je išla sa 3100 na 1600 kn jer im je zadnji primjerak. Malo sam se nećkala sve si mislim prerano je, al znam da je više ne nađem za tu cijenu, pa rekoh ajde da obavimo i to
Tako da eto, prvi baby shopping obavljen, sad me tek panika hvala
Jutro djevojke, evo mi smo totalno neplanirano obavili prvu kupovinu za bebu. Bila sam u Lesnini gledati neki namještaj za dnevni, nisam imala pojma da oni imaju i program za bebe. Pa kad sam već tamo rekoh ajde da isprobam par kolica da vidim kakav je feelingI snimim da imaju popust na autosjedalice i to točno ona sjedalica koju sam htjela Britax Romer Baby safe (koja je po našem i njemačkom autoklubu proglašena najsigurnijom po crash testovima) je išla sa 3100 na 1600 kn jer im je zadnji primjerak. Malo sam se nećkala sve si mislim prerano je, al znam da je više ne nađem za tu cijenu, pa rekoh ajde da obavimo i to
Tako da eto, prvi baby shopping obavljen, sad me tek panika hvala
Tako smo i mi za kolica isto, dosta ranije kupili, isto se nećkala, a reko ajde, i ako se nešto dogodi, planiramo imati djecu kako god, pa ajde kupuj. Ali više nismo ništa kupovali, em što smo trenutno u renovacijama stana, em što nemamo kamo sa stvarima Tako da mi uopće ne pada na pamet kupovati išta. Kolica nas čekaju u skladištu od dućana, tako da ih podignemo kad se preselimo nazad u stan.
Jutro, tu u Daruvaru kisa i vjetar od jucer popodne. Nemas kud otici s djetetom, osim u hotel/toplice, ima neka mini igraonica, ne prava, ali ima kuhinja, igracke i slicno pa da se dijete bar malo poigra, u kuci joj je beskrajno dosadno pa postane nemoguca. Jedva cekam srijedu da se vratimo.
Tlak se za sad vrti oko 121/85, malo mi smeta ovaj donji a nikako ga ispod toga vratiti.
Evo i ja danas idem popodne na pregled 😁 jedva čekam, možda i saznam jel cura ili dečko 😊😊
Sretno na pregledu, nadam se da ces saznati :) pisi poslije pregleda da vidimo :) ja cu javiti isto jer spol isti ostao :))
Ej drage, evo mene opet nakon 2 mjeseca pauze.
Imam jedno pitanje za vas. Jel ima koja ovdje koja nije nista dobila na tezini od pocetka trudnoce? Sto vam kazu ginekolozi?
Prvih par mjeseci sam bas bila sretna jer sam u prvoj trudnoci gomilu kila nakupila, ali sada sam 20tt i nisam dobila doslovce niti grama. Na internetu citam da nije dobro jer se dijete moze ranije rositi ili imati manju porodjajnu tezinu.
Cure sretno svima na pregledima. Dragi i ja cemo danas u kino. Sad cu malo peglwt i to je to. Cekam petak i ljetne temperature 😊
Vrijeme je stvarno nenormalno! Ja cijelo vrijeme smisljam sta cu skuhati od ovoga sto imam doma jer ne mogu ni do trgovine. Ajd vjetar bi jos nekako i prezivjela, ali koji ce me kisobran spasiti od te kise, ne znas na koju stranu vise pada. Trebala sam i kod dr. po uputnicu, ali odgodila sam si to za sutra. Danas cu morati iskoristiti vrijeme za ciscenje.
Julie u kojem si ti to istocnom dijelu? Mozda smo i susjede 😂
Sretno vama curke koje idete na preglede!
Dobar dan, cure 😊
Meni je jako zao ako cu sad pretjerat sa pitanjem, ali svesta procitam na guglu je previse, a ovdke ima 400 stranica i ne mogu bas sve citat. I unaprijed se ispricavam. Htjela bi samo pitati, ja sam u 17 tj +4. No, jucer me kroz cijeli dan bolila lijeva strana leđa i piskila sam doslovno svakih 5 min pa malo kap po kap pa malo normalno i tako u krug, navecer se smirilo i onda me isto to probudi jutros i od 6 h piskim non stop ne staje, s time da je lijeva strana prestala boljet, a desna je počela i tako od jutra ne popusta, nije tupa jaka bol, nego ono ne znam nikako objasnit. Ne boli me dok piskim, nema krvi, nista.
Brine me da nije preslo na bubrege ili k tkme da moze bit nesto sa bebom? Jer me povremeno zna onako kao trbuh zaboljett, kao da bi nesto iskocilo iz njega i traje par sekundi i vise nista. Stavljam tople obloge od jutra. I nadam se da nije nista strasno.
Na zadnjem pregledu je sve bilo okej, za mokracu mi nisu nista rekli. Naisla sam na neki članak da žene u trudnoci dosga boli desna strana eh sad...plus to sta mi je posteljica na desnoj strani.
Mislim sutra otic doktoru ako se ne smiri.
Ispricavam se na poduzem postu, ali samo se nadam da ce mi netlo moc rec nesto pametno i iz iskustva.
Hvala puno.
Vrijeme je stvarno nenormalno! Ja cijelo vrijeme smisljam sta cu skuhati od ovoga sto imam doma jer ne mogu ni do trgovine. Ajd vjetar bi jos nekako i prezivjela, ali koji ce me kisobran spasiti od te kise, ne znas na koju stranu vise pada. Trebala sam i kod dr. po uputnicu, ali odgodila sam si to za sutra. Danas cu morati iskoristiti vrijeme za ciscenje.
Julie u kojem si ti to istocnom dijelu? Mozda smo i susjede 😂
Sretno vama curke koje idete na preglede!
Ja sam u Dubravi, ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji