Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Svibanj 2019. 10:36

DijMar

Jutro! KIšno jutro…bljak jutro…
    Cure drage, zašto ste gladne po noći? Jel kasno večerate? Ili ne večerate?
    Ja sam se istrenirala da mi je zadnji obrok oko 19 i onda oko 20, 30 popijem magnezij i to je to. Možda sad po ljeti kad će biti toplije i dan duži pomaknem za sat vremena sve, ali skoro nikad mi se ne dogodi da bih nakon toga nešto pojela…možda jednom do dva put u mj dana sam jela nakon toga

Ne veceram ja kasno, al ako me uhvati glad oko 10 sati onda pojedem nesta tek toliko da utazim jer mene pocinje glava boliti ako nista ne pojedem..

lala3
    12. Svibanj 2019. 11:31

ayla

DijMar

Jutro! KIšno jutro…bljak jutro…
    Cure drage, zašto ste gladne po noći? Jel kasno večerate? Ili ne večerate?
    Ja sam se istrenirala da mi je zadnji obrok oko 19 i onda oko 20, 30 popijem magnezij i to je to. Možda sad po ljeti kad će biti toplije i dan duži pomaknem za sat vremena sve, ali skoro nikad mi se ne dogodi da bih nakon toga nešto pojela…možda jednom do dva put u mj dana sam jela nakon toga

Ne veceram ja kasno, al ako me uhvati glad oko 10 sati onda pojedem nesta tek toliko da utazim jer mene pocinje glava boliti ako nista ne pojedem..

Ne veceram ni ja kasno, ali sam sinoc stvarno dugo bila budna, a psiha je cudo 😁.. ne znas sta bi, pa bi mogla nesto gricnut.. inace sam izgubila onaj jedan kg sto sam bila dobila i jos jedan ispod, znaci sad sam 13+1 po zm i na -1 od pocetne tezine 😊.. kakvo je stanje kod vas sa kg?

Frajla
    12. Svibanj 2019. 11:50

Naravno da ste gladne ako ne spavate po noci jer vam se probava ne prebaci  na "nocni rezim", vec nastavi raditi ko da je dan
    Ja nemam pojma kakvo mi je stanje s kg jer mi je vaga osla, a nikako se sjetiti uzeti novu
    Na zadnjem pregledu sam imala 2,5 kg manje nego 2 tjedna prije. S tim da je prvi bio navecer (i iza uskrsa 🙈), a drugi ujutro

• renata.koscec
    12. Svibanj 2019. 12:08

Ja se vagala u bolnici kad sam bila, nisam ni kilu dobila u ova 3 mj.
    Tlak mi je sad recimo normalan iako se prvo mjerenje preplasim pa bude 130/85, idem mjeriti nakon par minuta 120/80. Jedino me cesto muci " nedostatak daha", iako mislim da je to vise od psihe, kad pocnem razmisljati o tome.
    Da li jos koju od vas to muci?

mc_zgb
    12. Svibanj 2019. 12:08

Ja se važem svaku subotu i to ujutro, na prazan želudac  Kod mene je slučaj da sam prva 3 mjeseca bila gladna ko vuk i nikako se nisam mogla najesti i odmah sam dobila 3 kile. Očito mi je falilo energije i zalihe malo, pa je tijelo tražilo. Od tada mi se smirilo to ludovanje za hranom, sad jedem kao i prije, možda mrvicu više i to je to. Tako da sam sada na +3.5 kg, što mi je skroz ok 

PatyDi
    12. Svibanj 2019. 12:35

Ja se važem svaki dan ujutro i na večer, nekad i tokom dana, a sad sam na +4, prva tri mj samo 1, ali je krenulo u drugom tromjesečju...dobro je što je za sad sve na trbuhu i malo u grudima, a tek prošli tj sam izmjerila lagano širenje u bokovima i bedrima (iako će s trbuha nakon poroda ići teže kod mene nego  s ostalih dijelova)... 
    Tlak mi je na pregledima 120/80 ili 130/80...ovisi koliko brzo nakon što dođem idemo mjeriti, a inače kad mjerim doma sa automatskim bude dosta niži oko 100/65... 

Frajla
    12. Svibanj 2019. 12:36

renata.koscec

Ja se vagala u bolnici kad sam bila, nisam ni kilu dobila u ova 3 mj.
    Tlak mi je sad recimo normalan iako se prvo mjerenje preplasim pa bude 130/85, idem mjeriti nakon par minuta 120/80. Jedino me cesto muci " nedostatak daha", iako mislim da je to vise od psihe, kad pocnem razmisljati o tome.
    Da li jos koju od vas to muci?

Mene to disanje zna zezati unazad par godina, isla na pretrage, prvo su rekli da je na psihičko bazi. Onda se koju godinu kasnije ispostavilo da je alergija... i to tako bas cudno reagiram, balav nos i kasalj s iskasljavanje koji traje i traje i ne ide nikako ni na bolje ni na losije 🙄

Angelina
    12. Svibanj 2019. 12:42

Ja sam na +7,5kg 🙈
    Taj problem sa disanjem sam i ja imala i ispostavilo se da je anemija. Otkad pijem Novalac i zeljezo nema ni toga

• Pikulica19
    12. Svibanj 2019. 13:06

Ja sam evo s 13+5tt na +3.5kg
    Napokon sam povecanjem grudi postala zenstvena 😂 imam osjecaj da svaka ima po kilu pa su kile i u redu, ali dosta mi je otislo na trbuh. Mozda bi bilo drugacije ali sam 3mj. strogo mirovala pa se uopce ne uzrujavam.

Brine me sto sam vjecno umorna i bezvoljna, ne mogu bit aktivna nit par sati u komadu. Mislila sam da ce se to promjenit kad krenem biti aktivnija i da ce drugo tromjesečje bit bolje 🤔

Julie
    12. Svibanj 2019. 13:31

Curke čitam sve ovo sto ste danas pisale, ja sam malo u movingu sa prijateljima i dragim. Svaka vam čast vi koje ste dobile po par kila, ja sam 8 kg dobila 😂🙈 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.