Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    27. Veljača 2019. 20:01

Ja srećom imam puno šogorica i puno nećaka i nećakinja, pa će biti posuđivanja, ali isto tako bih htjela da i sami nešto kupimo, ipak nam je prvo i takve stvari me vesele.  Neću kupovat skupe stvari, jer koliko sam već vidjela iz prve ruke, doslovce obuku nešto 2 puta i više ne stanu u tu veličinu. Što se ostalog tiče (kolica, krevetić), to mislim da ćemo kupiti svoje, pošto planiramo imati još barem jedno dijete. Ali, nisam još ništa počela niti gledati, dok ne prođemo sigurno 3. mjesec trudnoće. 

Julie
    27. Veljača 2019. 20:08

Odjeca i nije skupa, ima svega, odrijesit cu kesu na kolica i opremu jer to ce mi trajati neko vrijeme. Slazem se Ayla, pamuk i samo pamuk. Kad u Zari vidim da ima i poliestera za klince zamraci mi se. 

• marta07
    27. Veljača 2019. 20:23

Ja imam stariju seku ona ima curicu tako da ću dio dobit od nje a dio ću kupiti,ali kolica i krevetić ću novo.
    Naravno pamuk i samo pamuk,da se može iskuhati. 
    Ja sam već gledala kolica i znam koju marku ću kupiti, i nekakvu neutralnu boju da ide i za curu i za dečka, da mogu i za potrebe za drugo dijete 😊

felicita28
    27. Veljača 2019. 20:54

Pozdrav cure, bome ste se raspisale tesko vas je  popratit :) ja i zarucnik zivimo u stanu od nekih 50 kvadrata stan je super, na jarunu, gazdaricu bismo vidjeli 2 godine ali nazalost stan je u zgradi na 5. Katu bez lifta i nazalost bas iz tog razloga trazimo novi stan sa liftom dok ne kupimo nesto svoje jer mislim da necu moc bas na 5. Kat s trbuhom do zuba a i kasnije ce biti problem radi stvari i svega. Vidim da vecina vas ne radi, blago vam se...ja plajkram radkti do samog kraja, sva sreca ovoga puta nema nikakvih komplikacija, ali jos nitko na poslu ne zna tako da lagano priprema teren :)  Sto se tice posudivanja stvari, mi cemo kolica i opremu novo kupiti a robicu cu od sestrocne koja pd srece vec sve lagano priprema, ona ima curicu i decka pa sad ovisno sta bude dat ce nam robice barem za pocetak jer tak i tak bebe to prerastu za cas.

27. Veljača 2019. 21:10

baby1

Nama je isto prva bebica, i sve cu kupiti novo pa nek imam za bracu i sestre jednog dana! Ja isto po internetu malo gledam sto mi sve treba, i vidim svega ima i svasta ce trebati, ali moram racionalno uzimati jer ako krenem bit ce viska!😂 javite ako vidite nesto zanimljivo!
    Ayla i ti cekas curicu?💕 kad ti je termin?

Da da 😍 po aplikaciji 22.8 a doktora zaboravila pitat nikada mi nepadne na pamet 
    😁

27. Veljača 2019. 21:14

Uzas mi kada vidim da je djecja robica sva plasticna i nikakva,jezim se na takve stvari 

27. Veljača 2019. 21:14

Aurora87

Zaniljivo mi to kad cujem za glad….ja uopce ne budem gladna, meni vise bude mukica pa jedem.
    I ja citam ljetne otkako sam saznala za trudnocu jer bi i ja pripadala tamo po datumu, ali su mi nekako daleko…
    Htjela sam vas pitati izbjegavate li macke zbog toksoplazmoze? Ja obozavam macke, imala sam ih kao dijete i trenutno imamo na ulazu 3, a svekrva isto ima jednog. E, sad, doktor mi je rekao da ih izbjegavam pa se toga pridrzavam iako mi nije uvijek jednostavno.

Jooooj sad ovo procitah i skoro sam pala u nesvjest! Sta je to sa mackama? Sto ako u kuci u kojoj zivim imam vise macaaaa? Zar se bebi moze nesto desiti? Jooj kako sam ja glupava da za ovo nisam culaaa.. Pliiizzu objasnis mi o cemu se radi. Novaaa sam ovdje... Inace trudna 5tj4d.. Na prvi uzv idem 7.3.. Nadam se da ce sve biti okej.. 

27. Veljača 2019. 21:17

Pozdrav,curke evo pratim vas povremeno,inace sam sa ljetnih beba al tema je zamrla od kad su se curke prebacile na face.
    Zanima me dali izbjegavate sta od hrane,ja tu i tamo pojedem nesto suhomesnato,prsut,budjolu a ostale salame izbjegavam,jedem samo pasterizirane sireve i izbjegavam tunjevinu,ne znam samo za majonezu? Mozda malo pretjerujem, pa zato pitam?

mc_zgb
    27. Veljača 2019. 21:18

Manich

Aurora87

Zaniljivo mi to kad cujem za glad….ja uopce ne budem gladna, meni vise bude mukica pa jedem.
    I ja citam ljetne otkako sam saznala za trudnocu jer bi i ja pripadala tamo po datumu, ali su mi nekako daleko…
    Htjela sam vas pitati izbjegavate li macke zbog toksoplazmoze? Ja obozavam macke, imala sam ih kao dijete i trenutno imamo na ulazu 3, a svekrva isto ima jednog. E, sad, doktor mi je rekao da ih izbjegavam pa se toga pridrzavam iako mi nije uvijek jednostavno.

Jooooj sad ovo procitah i skoro sam pala u nesvjest! Sta je to sa mackama? Sto ako u kuci u kojoj zivim imam vise macaaaa? Zar se bebi moze nesto desiti? Jooj kako sam ja glupava da za ovo nisam culaaa.. Pliiizzu objasnis mi o cemu se radi. Novaaa sam ovdje… Inace trudna 5tj4d.. Na prvi uzv idem 7.3.. Nadam se da ce sve biti okej..

Ono što sam ja čula što se tiče maca (vjerojatno se odnosi i na sve kućne ljubimce) je ako već živiš s njima, da je ok i nema problema. Naravno da se nećeš ići rješavati mace samo zato što si trudna. Znam par cura koje imaju doma mace i nedavno su rodile i nije bilo nikakvih problema. 

• irma123
    27. Veljača 2019. 21:19

Ja imam 20 godina dost sam mlada pa me malo strah al proci ce sve to bar se nadam haha ja jos nisam nist pocela kupovat imamo cijelu kucu za sredit posto trenutno zivimo kod svekrve pa moramo pazit sa novcima i uzimat samo potrebno. Na neki nacin imam srece jer su i moji i od decka roditelji rastavljeni la ima nametanja ko ce sta kupit i natjecanja tko ce vise hege Zanima me ste uzimale nekakve poklon pakete za trudnice ili uzorke i ako jeste odakle sve?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.