Ja sam iz Zg-a, 29 godina i taman krećemo s renovacijama u stanu, pa se selimo kod mojih na neko vrijeme. Bit će tijesno, ali sad moramo srediti sve prije dolaska bebice. I u full sam radnom odnosu, ali imam super poslodavca i takav posao da mogu raditi od doma.
Ja sam na bolovanju već mjesec dana, i od 1.3. sam na komplikacijama, malo mi je neobično bez posla jer sam jako puno radila u zadnje 3 godine otkako sam u ZG,(ganjala karijeru 😂😂😂) voditelj sam jednog dućana i veliki zahtjevi od strane poslodavca.Sad sam se malo navikla na slobodu 😂 čistim,spremam, trenutno uzivam u lijepom vremenu pa hodam malo po kavicama😎.
Cureee, ja imam 28 godina, i trenutno zivim u Zg, a inace sam iz Dalmacije! Zbog muževog posla smo se preselili u ZG, ali se ja nadam povratku na more! Trenutno zivimo u nasem malom stanu od 30 tak m2, i u velikoj smo potrazi za vecim, jer kad beba dode bit ce nam tjesno! Ja jos uvijek radim, i mislim da cu raditi do 01.04., tako da mi je dan prekratak za sve sto moram obaviti. Inace danas sam 13+0, i pregled mi je 22.03, i jedva cekam da opet vidim svoju curicu🎀 jeste li vec poceli gledati kakvu opremu, robicu i ostale stvari za bebice?
Irma dobrodosla u klub zelim ti urednu trudnocu..😉
Ja sam evo preko 2mj na komplikacijama,dosadno je al nekako izduravam zera tv,mob i po kuci..ali ipak dani prolaze,ja jos nisam nista za bebu pocela spremat al mislim da budem uskoro,morat cemo kucu krecit i sopingirat dok to sve vidim sta mi treba jer mi prvi bebac i nisam bas u to sve upucena,sto treba sve pa citam po int. uvjek nesta i tu mi dosta dani prolaze😊
Posto je nama prvo dijete ja bi voljela sve novo kupiti premda mi svi govore da sam luda trositi novac i ne uzeti nista od prijatelja koji imaju djecu a imamo ih nekoliko. Ugl gledam, svakakve stranice i pratim. Sto vi mislite o tome, treba li sve novo ili je na neke stvari zaista besmisleno trositi novac?
Ja cu isto sve kupovati novo,nisam za posudivanje od prijatelja,mm se to bas i nesvida da je od brata il sestre to bi i pristala al posto oni niko nema djece od toga nista sve cu kupovati..al hvala Bogu ima uvjek akcija tako da se moze i povoljno naci..
Tako nekako i ja mislim. Dugo vec mastam o bebici i necu stedjeti na njoj, zaista danas ima izbora za svačiji džep. Kupovat cu sto mi se svidi bez obzira jel skupo ili nije. Bitno mi je da je kvalitetno i lijepo.
A moje misljenje je da sve bude pamucna robica a ako je nesta pre skupo to nemislim uzimati,jer ionako beba brzo raste pa ce joj biti maleno,al mislim uzimati kvalitetno...
Nama je isto prva bebica, i sve cu kupiti novo pa nek imam za bracu i sestre jednog dana! Ja isto po internetu malo gledam sto mi sve treba, i vidim svega ima i svasta ce trebati, ali moram racionalno uzimati jer ako krenem bit ce viska!😂 javite ako vidite nesto zanimljivo!
Ayla i ti cekas curicu?💕 kad ti je termin?
Sortiraj odgovore
Najstariji