Ja imam sreću, stan 60 kvadrata ali u istom kvartu su mi seke, mama i od dragog roditelji tako da ako trebaju uskočiti tu su, a opet imamo svoj mir i prostor.
I već vas htjedoh pitati koliko imate godina i od kud ste, da se malo bolje upoznamo 🤩 meni su 32. i iz ZG-a sam
Dinah dobro dosla zelim ti urednu trudnocu..
Ja sam bila u pon na uzv i sve je u redu hvala Bogu cura raste i tek za 3 tj ponovno kontrola za mene je to predugo ja bi to cesce 😁😁
Ja sam inače iz Slavonije a udala se u zg. Imam 33 i zivim s svekrvom i svekrom, sogorica i sogor. Svi imamo svoj kat od 130 kvadrata, imam svoj ulaz i dobro se slažemo,a bude dana da se ni ne vidimo😂😂. Svekrva i svekar su mi super stvarno su mislim od rijetkih osoba koji se petljaju sinu u zivot. Kako si napravimo tak nek nam bude,😂😂 svekrvina izjava.
To je bas rijetkost sto se tiče mješanja u život, ja isto imam super svekrvu i svekra koji su u potpunosti nenametljivi i to je odlično, a sa druge strane su uvijek pri ruci za sto god nam treba.
Ja sam kod Zaprešića, imam 28 godina, živimo u kući sami. I nadam se da će tako i ostati. 😂
Njegovi rade vani vec sto godina i pretpostavljam da ce i ostati tamo do kraja.
Sad uredjujemo jedan kat kuce da sve na njemu bude podredjeno bebi. Jer trenutno bas i nije tako. Tako da cemo biti na jednom katu. Jer je ovako kako sad zivimo dole boravak kuhinja gore sobe, totalno neprakticno.
🧔39
👧31
pozdrav curkee, meni je termin 25.9 kak ginekolog kaze al dok si ja racunam i na raznim stranicama je 23.9
Koja je u radnom odnosu tj jel ima koja da radi ili na komplikacijama je. S čime se bavite dok su vam muzevi na poslu? Je vam dosadno?
Dobrodosla Irma, neka te ne zamaratermin, ionako oni dodu kad oni zele sto cesto nije na termin 😂 Ja sam na komplikacijama i eto imam psa pa secem dosta njom, odem na kavu sa frendicama jer sad stignem puno vise nego kad radim, gledam serije. Ugl sad je lijepse vrijeme pa je lakse biti doma nego inace. 😂
Dobrodosla Irma, neka te ne zamaratermin, ionako oni dodu kad oni zele sto cesto nije na termin 😂 Ja sam na komplikacijama i eto imam psa pa secem dosta njom, odem na kavu sa frendicama jer sad stignem puno vise nego kad radim, gledam serije. Ugl sad je lijepse vrijeme pa je lakse biti doma nego inace. 😂
ja ne radim pa sam stalno il doma il bolnica posto moram na fizikalnu svaki dan xd a imam i kucu punu zivina pa je nemoguce da mi bude dosadno hehe a sto se termina tice ako dode 23.9bit ce roden/a na isti dan kad i njegov/njen tata
Sortiraj odgovore
Najstariji