Tako je Marta, traži d1 uputnice i to je to. Ja sam došla na Merkur i na prijavi sam tražila Matijevica i po tome me je čovjek i naručio. Inače Matijevic je šef ginekologije i on je krajnji kojeg se sluša, na stranu to čovjek sa divnim pristupom također je radio na sv. Duhu prije. Ima ogromno iskustvo, vrlo detaljan, daje prostora i vremena svakome da mu se “izjada” sa svojim problemima 😂 i savjetuje. Ne radi drame oko ničega i posveti se svakome jednako. Divan jedan čovjek.
Buduće mamite 🤰 koje imaju problema sa štitnjačom koliko često vadite krv- tsh i kod endokrinologa idete. Ja sam tek naručena 1.4 (znači 3mj mi treba od narudžbe). Ja ja pijem isto tablete, zadnje sam vadila u 1mj bila bi je 2.5 i doktorica mi je promijenila u jaču terapiju, i pala je 1.9.
Znači u trudnoći mora biti do 2. 🤨🤨
@marta, meni je zadni tsh 3,3, prije trudnoce bio 2,8. Dobila euthyrox pola tablete od 25mg svako jutro. Kontrola za mjesec dana.
Zene dajte mi recite molim vas sta da pojedem da me drzi sitom barem 2 sata,jela sam prije pola sata i vec gladna.I odmah mi dodje muka.
Ja sam često išla u zadnjih mjesec i pol dana jer mi je tsh bio 3.55 pa sam vadila krv u domu zdravlja i tamo je nalaz bio očajan ti tsh 10 pa sam opet išla nakon par dana na Rebro pa je bio 3.11, svašta nešto. Sto se gladi tiče jedi vlakna ti zobene pahuljice ako voliš ili palentu, to drži dugo
Zene dajte mi recite molim vas sta da pojedem da me drzi sitom barem 2 sata,jela sam prije pola sata i vec gladna.I odmah mi dodje muka.
To i me zanima...stalno sam gladna a cim sam gladna mi je muka, a ne zelim se opet toviti toliko hranom jer cu imat 100 kila...kad smo kod toga, je li ko vec dobio na tezini?
Ja sam za sada na +1 kg s tim da nepazim uopce sta cu jesti,sta mi padne na pamet ja jedem..
Baby1 Bravoo,cestitam na curki!😍😍😍
Mousedobrodosla urednu trudnocu ti zelim 😊
Baby1cestitam ti na curici 😘
Hvala cure🎀💕
Ja od palente gladna za 10 minuta,i prije trudnoce be tako bilo.Volim palentu,ali ona mi samo dodje i prodje 😅 moram kupiti zobene pahuljice,nemam obicaj,zaboravim.Ja sam zatrudnila sa 69,a sad imam 70.
Što se tiče kilaže nisam dobila ništa,ali prije trudnoće sam dobila +6kg od ivf od raznih vrsta injekcija,i jako sam napuhana imam trbuh ko da sam trudna 5mj a ne 2mj. Trenutno sam na -1 kg jer moram paziti šta jedem. Imam doručak-ručak -večeru bas i ne, pojedem neku voćku oko 6-7 i to je to. Jer ako sad ne pripazim bit ću kao ormar.
Doktorica se sokirala da imam puno kila a ne izgledam tako,samo stomak😂😂😂.
Sortiraj odgovore
Najstariji