Pozdrav cure!
Sve sam vas iscitala pa da vas se pridruzim 😊
Peta mi je trudnoca, 2 rodjene djece - 3g i 9 mj curka i 1g i 5mj decko. Jako zeljena treca beba dosla je cim smo odlucili da smo spremni. Jos je jako rano, na samom pocetku, 4 tjedna. Spremna sam na sve, s obzirom na dvije neiznosene trudoce, ali nadam se najboljem... I vjerujem 😍
Godina mi je 33, uzivam biti mama i zena i domacica. Ali radim vikendom u restoranu sto takodjer dobro dodje :)
Zivim trenutno u Irskoj, a ovdje se pregledi rade tek sa navrsenih 12 tjedana. Ovih dana cu do dr opce prakse koji zapravo 'radi' sve.
Mucnine jos nemam, a grudi mozda malo manje vise nego do sad 😀 Nadam se da cu se druziti s vama jer bas prija drustvo trudnica! 😍
Ciao curke, Dinah dobrodošla i čestitam na plusicu. Ja bi također svisnula čekati 12 tjedana, ali gore nemaš očito izbora. Sto se idućeg pregleda tiče ja idem sutra a sad sam na 11 +3 i jedva čekamo 😍
Cure dobro došle kod nas🤰
Ja idem na kontrolu sutra ujutro jedva čekamo 😍
Dinah dobrodosla :) onda smo svi tu negdje...ja imam 5.3. 2. Ultrazvum i jedva cekam. Cure kako koja bude obavljala ultrazvuke javite nam kak je proslo i dal da se sve dobro razvija :)
Sretno vam svima na pregledima i da cujete srceko!
Eto, vidjet cu jel postoji ikakva sansa da idem prije s obzirom na situaciju. A do onda vas citam 😊
Jel imate glavobolje? Ne pase mi ni kava niti hrana, ujutro nikako..
Ja imam 11.3 uzv,i usput da mi ocita papa test.
Ja danas kuham grah,cijela kuca mirise.
Zene ima li neka da stanuje u malom stanu?
Ako ima pitala bih neka pitanja i tako?
ja sam u garsonjerici, 27m2 :D
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Vidis ja zivim sada na spratu,ispod mene su svekar i svekrva,i to ne funkcionira vas dobro.Ja zapravo sutim i ne volim se uplitati ni u cije stvari,ali moj miz nikome ne suti pa su stalno u nekim konfliktima,jer on ne voli da se petljaju u sve,a svekar pogotovo je onaj covjek od prije kojeg sve zanima i najradije bi da se za sve pita,zivimo na selu.Meni je najgore sto u takvim situacija dijete bude umazeno,upusteno i ja i muz gubimo autoritet.E pa sad imamo stan u gradu koji je 31 kvadrat bez balkona,jedan je zatvoren i napravljena je fina ostava,koju mislim pretvoriti u prostoriju za gardarobu.Zanima me kako se snalazite u manjim prostorima.Nedostajat ce mi mozda moja sloboda da izadjem ispred kuce,ali mislim da puno vise dobijam prelaskom u grad.
Vidis ja zivim sada na spratu,ispod mene su svekar i svekrva,i to ne funkcionira vas dobro.Ja zapravo sutim i ne volim se uplitati ni u cije stvari,ali moj miz nikome ne suti pa su stalno u nekim konfliktima,jer on ne voli da se petljaju u sve,a svekar pogotovo je onaj covjek od prije kojeg sve zanima i najradije bi da se za sve pita,zivimo na selu.Meni je najgore sto u takvim situacija dijete bude umazeno,upusteno i ja i muz gubimo autoritet.E pa sad imamo stan u gradu koji je 31 kvadrat bez balkona,jedan je zatvoren i napravljena je fina ostava,koju mislim pretvoriti u prostoriju za gardarobu.Zanima me kako se snalazite u manjim prostorima.Nedostajat ce mi mozda moja sloboda da izadjem ispred kuce,ali mislim da puno vise dobijam prelaskom u grad.
meni je esktra nas stan maleni, mi smo isto mogli zivjeti kod roditelja na katu, ali radije biramo biti sami ako imamo tu mogucnost. (za bolje odnose ) hehe :D cuvala sam necakinju cesto i bilo mi je idealno, prostor sasvim dovoljan i sve mi je na oku, ona se igra ja kuham rucak i vidim ju.imamo mjesto za krevetic. ma meni je zasad super
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji