Ja ima jastuk gotovo od pocetka, punjen je kuglicama, a perem samo navlaku za njega. To je zaista super stvar i bas se fino namjestim.
I ja u posljednje vrijeme mucim muku s probavom ali samo zato sto sam ostala bez magnezija kojeg nema vise ni u jednom dm-u, a koristila sam ga dugo. Moram ovaj tjedan opet u potragu. Vec je jednom tako bio nestao pa sam kupila valjda 5 pakiranja kad sam ga nasla i sad vise nemam tih zaliha.
A kad vec spominjete banane, prije trudnoce me je zatvrala i stvarala mucninu a sad u trudnoci sam ju pojela 2 puta i bome me otvorila, ali su grcevi bili uzas. Sad ju izbjegavam jer iako me otvara, tu bol ne zelim ponoviti. A mlijeko…blago sam alergicna na njega pa me napuse inace, ali mi u trudnoci bas paše, organizam ga trazi.
Deja, ja ga planiram kupiti ovaj tjedan. Prosli ili pretprosli smo bili u izvidnici i postoje oni punjeni s nekakvim kuglicama/stiroporom i oni kao jastuk. Ne znam za koji bih se odlucila ali trenutno vise naginjem tom s kuglicama. Zapravo nisam pametna jer ne znam kako ga oprati ako je to stiropor unutra🤔
Ja imam taj kao jastuk (s ethereal-a, pisalo je da je punjen "silikoniziranim vlaknima", ja mislila da su kuglice kad ono šipak) i nisam bas presretna jer se ta kao vata unutri s vremenom stisne, uvjek radis pritisak na isto mjesto. Ugl, ne perem njega nego samo navlaku, na patent je i moze se skinuti.
Cure mi smo na gotovo 400 stranica 😱🙈
Na pocetku muke po povracanju, hematomima, sukrvicama, sad zatvor, zgaravica, spavanje, grlobolje, nadjemo uvijek materijala za cakulu 🤣🤣
Sto se tice kolica meni je za jesensku bebu kosara bila pun pogodak. Navukla bi bebi skafander, dekica i u setnju, ako zaspe ne bi prebacivala u krevetic po povratku doma.
Manich, uz sve ove pravne zavrzlame razmisli kako postupiti obzirom da tvoja beba ima brata. Situacija ti je sto bi se reklo kupus pravi, al vjerujem da ces sve odvagnuti i donijeti pravu odluku 😍
Cek sad nisam skuzila vezano za brata ovo? Naravno da bih objasnila djetetu sve kad budw dovoljno veliki.. I nemogu se pravit da neznam tko je tata bebe i da nema brata naravno nemogu se praviti. Moram se bas raspitati na sto strana di sta i kako.
Na pocetku muke po povracanju, hematomima, sukrvicama, sad zatvor, zgaravica, spavanje, grlobolje, nadjemo uvijek materijala za cakulu 🤣🤣
Bas to 😂😂😂😂 cure jeste vec odlucili sto cete od kozmetike, pelena? Ja sam istrazivala jer bi htjela da nema kemije u proizvodima.
Zapravo cure moje sve se ovo tako zakompliciralo i ne ostavlja mi vremena da uzivam u trudnoci i da mazim stomak i pricam sa svojom bebicom nego se jadna nekad uhvatim nekog posla koji nije za mene jer jednostavno zaboravim i da sam trudna i onda me netko podsjeti pa se sva stresem jer mi je grozno kako uz sve te brige nad glavom zaboravim na svoju bebicu .. A ja bih iskreno da mogu samo uzivati u trudnoci i da uskoro idem kupiti nesto za bebicu jer ajde sada vec smijem lagano kupovati sitnice.. I uz sve to naravno zelim poceti obracati paznju na bebicu jer uskoro smo 16 tj i jedva cekam da prvi put osjetim bebu.. Mislim znam da necu tako rano ali voljela bi ju sada malo vise maziti i pricati joj tako da zna koliko ju volim i da je zasticena... ❤️ Bebaca mala jedva cekam da mi doktorica kaze kad bi mogli opet na uzv sigurno ne prije 20tog tjedna ali vrijeme mi nekako leti otkad sam prosla 12ti tjedan i sad mi brzo dodje termin.. Eto 16. 5 idemo na vaganje i tada sam punih 16 tjedana.. I kad me pitaju koliko sam trudna ja kazem vec sada 4 mj i svi se cudeee pa kako je brzo proslo ajmee..
Bas to 😂😂😂😂 cure jeste vec odlucili sto cete od kozmetike, pelena? Ja sam istrazivala jer bi htjela da nema kemije u proizvodima.
Curke ja sam culaaaa da bebe ne treba kupati u nicemu osim u toploj vodi barem prvih 4 mj. Sto se ticw pelena ja cu one iz dm jeftinije jer u biti dok su mali pasu im te a poslje cemo vidjeti kako bebi bude pasalo.. Ne idem na ono da je ono najskuplje nuzno i najbolje.. Sto se tice mazanja guze pavloviceva mast najbolja oduvijek ja sam za to..
Hej curke, svasta ste pisale ovaj vikend. Ja sam malo bila neaktivna zbog svih mogucih slavlja i prejedanja 🙈
Ja pijem Novalac i nisam primijetila da mi stvara nekakvih problema sto se hrane ili probave tice. Nekih 2 tjedna me mucio zatvor jos prije nekih 2 mjeseca, ali od onda tu i tamo popijem magnezij i sve je ok. Sad pijem i zeljezo i i dalje mi je probava normalna.
Inace, mene ne muci ni zgaravica ni nesanica. Jesam ja normalna? 😂
Sad kad se s tim tako hvalim mozda si navucem nesto od toga.. ali zbilja cudno, u pocetku bez mucnina, sad bez svega ovoga.. 🙈
Ja sam narucila kolica sa kosarom, pa iskreno mislim da bi mi mogla posluziti preko zime i za van, a mislim ju koristiti i u stanu kad zatreba. Svakome po volji 😁
Sto se tice kolica meni je za jesensku bebu kosara bila pun pogodak. Navukla bi bebi skafander, dekica i u setnju, ako zaspe ne bi prebacivala u krevetic po povratku doma.
Manich, uz sve ove pravne zavrzlame razmisli kako postupiti obzirom da tvoja beba ima brata. Situacija ti je sto bi se reklo kupus pravi, al vjerujem da ces sve odvagnuti i donijeti pravu odluku 😍
Cek sad nisam skuzila vezano za brata ovo? Naravno da bih objasnila djetetu sve kad budw dovoljno veliki.. I nemogu se pravit da neznam tko je tata bebe i da nema brata naravno nemogu se praviti. Moram se bas raspitati na sto strana di sta i kako.
Na to sam mislila, ako ces mu jednog dana kazati da ima brata a odlucis ostaviti prazno ime oca, saznat ce tada i traziti ga odgovore. Ako odlucis upisati ime oca onda imas ove zavrzlame sto cure govore oko njegovog potpisa za npr prelaz granice i slicno. Zato kazem da ti je odluka teska al vjerujem u tebe od prvog dana kad si iznijela svoju situaciju 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji