Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    03. Svibanj 2019. 13:19

renata.koscec

Cure, znam da sam vec pitala.i dosadna sam, idem u ponedjeljak na kombinirani. Dvoumim se izmedju petrove i vinogradske. Vinogradska mi je svakako blize, ali me buni taj neki formular, koji mi je sestra od ginica spomenula da treba pa da jos jednom pitam za iskustva za obje bolnice….i da, do kad ujutro treba/pozeljno je doci? Ne moram reci da me lagano frka hvata kako se blizi pregled (ostao strah od prethodnog spontanog) pa me u principu strah svakog pregleda.

Ja sam ti isto radila kombinirani u Vinogradskoj i kako vodim trudnocu tamo sve sam preko njihove interne uputnice jer sam prije donijela D1... Nista se ne placa ako imas zdravstveno 😉
    Deja koliko slicnosti mi imamo 🤣 nevjerojatno.
    Zivimo jako blizu (Jaruscica), mpo trudnice Vinogradske, volimo strucnost dr. Bolance i slazem se s svim sto si navela za njega 😊 eto i kombinirani radile tamo, zivjele prije u Dubravi, isto u Grizanskoj imam soc. ginekologa, ajde termini nam variraju ali tko zna mozda i rodimo zajedno 🥰

• Pikulica19
    03. Svibanj 2019. 13:22

renata.koscec

Deja1988

renata.koscec

Cure, znam da sam vec pitala.i dosadna sam, idem u ponedjeljak na kombinirani. Dvoumim se izmedju petrove i vinogradske. Vinogradska mi je svakako blize, ali me buni taj neki formular, koji mi je sestra od ginica spomenula da treba pa da jos jednom pitam za iskustva za obje bolnice….i da, do kad ujutro treba/pozeljno je doci? Ne moram reci da me lagano frka hvata kako se blizi pregled (ostao strah od prethodnog spontanog) pa me u principu strah svakog pregleda.

renata.koscec

Ali ti ces onda obaviti prvo pregled u Vinogradskoj, pa ces ici vaditi krv. Pa ce ti vjerojatno ginekolog tamo ispuniti obrazac.. Ali ako ne, sama ga ispunis, ono sto sam napisala u prethodnom postu😁

Hvala, idem onda u vinogradsku, tamo sam i u prvoj trudnoci radila, tamo sam i rodila 😊

Ali ja mislim da se moras naruciti za kombinirani u vinogradskoj, bar sam ja tako morala bez obzira sto sve tamo obavljam 🤷‍♀️

felicita28
    03. Svibanj 2019. 13:32

Moras se naruciti obavezno da...

Angelina
    03. Svibanj 2019. 13:56

Julie haha, eto koliko mi mozak radi, sva sam se pogubila u curicama i deckicima.. onda ostajem pri misljenju da nosis curicu 😁
    Ja sam isto u Grizanskoj u DZ (uz privatnu ginicku mislim) i vidjela sam da imaju cesto te tecajeve ali ne privlace me bas ti iz domova zdravlja tak da ja definitivno idem na Merkur, nekako cu valjda izdrzati, jos mi nije toliko tesko 😊
    Cure jel planirate zvati patronazne? Ili one dolaze same? Vidjela sam da tamo pise da se treba javiti njima. 
    Ja inace nemam opcu praksu u Zg nego jos uvijek tamo u Moslavini, tako su me valjda povezali sa starom adresom i prije nekih 2 tjedna me kod mojih trazila patronazna 😂
    DijMar tako se i meni dogodilo da mi je par dana trbuh bio manji i to u onom razdoblju kad se maternica pomicala prema gore, onda je kroz koji dan samo odjednom buknuo opet, malo vise nego prije.

03. Svibanj 2019. 14:00

Hvala vam cure svima koje kazete da sam jaka.. Zapravo postajem svjesna koliko sam jaka. A sto se tice toga da ga sudski tjeram neznam koja su mi prava ako ne prizna dijete onda je to sve komplicirano moram dokazivati da je dijetw njegove i tek onda mogu traziti od njega nesto. Ali sigurno ako  bude nastavio ovako da cu ga dat na sud kad se beba rodi nece proc samo tako da ga boli k i da nemora nista placati

jana35
    03. Svibanj 2019. 14:39

Netko je spomenuo vrijeme, ja umirem od umora. Jucer sam imala uzasne promjene raspoloženja, nemogu se naspavati nikako.
    Deja i Pukulica ja bih vas pitala iz kojeg pokusaja ste uspjele u Vinogradskoj? Jel dr Bolanča zbilja tak dobar? Naime, moja prijateljica ovaj mjesec ide kod njega u postupak,, prije je bila na Sv Duhu.. 

Frajla
    03. Svibanj 2019. 14:51

Evo iskopala sam, pa se mozete nadoposati tko fali i tko zna spol vec 🤗

ayla - 22.8.
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9.
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9.
    Maša62 -19.09.
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9.
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 23.10.
    Teresita - 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

PatyDi
    03. Svibanj 2019. 14:52

A da, moze biti da se sad pomice gore pa je malo izduzeniji, a manje izbocen. Posto sam dosta visoka, imat ce mjesta hehe posto sam dosla na par dana kod mojih, svatko tko me vidi i ne zna da sam trudna ni ne skuzi bas jer sam oduvijek s tim bila malo gore malo dole trbuh heh

HarryPotter
    03. Svibanj 2019. 15:01

Zene, jeste vi kupovale kolica... Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa, od cjena i modela i velicine tockova kao za auto.. 🤐
    Da li se isplati uzimati 3u1, ili 2u1, netko kaze ta se korpa najmanje iskoristi... Mislim za sada citam, skupljam dojmove, i naravno svoj neki limit novcani, jer kada su u pitanju ove djecije stvari... 
    Nebo je granica 
    😂

url=https://lilypie.com]

Julie
    03. Svibanj 2019. 15:04

Ajme cure, ovo je ludo 😂 Deja i Pikulica pa vi ste susjede 😂😂😂 Angelina ti i ja smo blizu, ugl ja cu rade na Merkur jer tecaj traje dulje pa mislim da je podrobniji tako da se tamo vidimo, jos da na govorimo Deju i Pikulicu i sve se upoznamo na kraju price 😉 Manich znam da tu ima posla ali to se zaista brzo rjesava, imala je takav slicaj moja poznanici pa znam kak je s njom islo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.