Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2019. 14:00

Hvala vam cure svima koje kazete da sam jaka.. Zapravo postajem svjesna koliko sam jaka. A sto se tice toga da ga sudski tjeram neznam koja su mi prava ako ne prizna dijete onda je to sve komplicirano moram dokazivati da je dijetw njegove i tek onda mogu traziti od njega nesto. Ali sigurno ako  bude nastavio ovako da cu ga dat na sud kad se beba rodi nece proc samo tako da ga boli k i da nemora nista placati

jana35
    03. Svibanj 2019. 14:39

Netko je spomenuo vrijeme, ja umirem od umora. Jucer sam imala uzasne promjene raspoloženja, nemogu se naspavati nikako.
    Deja i Pukulica ja bih vas pitala iz kojeg pokusaja ste uspjele u Vinogradskoj? Jel dr Bolanča zbilja tak dobar? Naime, moja prijateljica ovaj mjesec ide kod njega u postupak,, prije je bila na Sv Duhu.. 

Frajla
    03. Svibanj 2019. 14:51

Evo iskopala sam, pa se mozete nadoposati tko fali i tko zna spol vec 🤗

ayla - 22.8.
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9.
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9.
    Maša62 -19.09.
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9.
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 23.10.
    Teresita - 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

PatyDi
    03. Svibanj 2019. 14:52

A da, moze biti da se sad pomice gore pa je malo izduzeniji, a manje izbocen. Posto sam dosta visoka, imat ce mjesta hehe posto sam dosla na par dana kod mojih, svatko tko me vidi i ne zna da sam trudna ni ne skuzi bas jer sam oduvijek s tim bila malo gore malo dole trbuh heh

HarryPotter
    03. Svibanj 2019. 15:01

Zene, jeste vi kupovale kolica... Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa, od cjena i modela i velicine tockova kao za auto.. 🤐
    Da li se isplati uzimati 3u1, ili 2u1, netko kaze ta se korpa najmanje iskoristi... Mislim za sada citam, skupljam dojmove, i naravno svoj neki limit novcani, jer kada su u pitanju ove djecije stvari... 
    Nebo je granica 
    😂

url=https://lilypie.com]

Julie
    03. Svibanj 2019. 15:04

Ajme cure, ovo je ludo 😂 Deja i Pikulica pa vi ste susjede 😂😂😂 Angelina ti i ja smo blizu, ugl ja cu rade na Merkur jer tecaj traje dulje pa mislim da je podrobniji tako da se tamo vidimo, jos da na govorimo Deju i Pikulicu i sve se upoznamo na kraju price 😉 Manich znam da tu ima posla ali to se zaista brzo rjesava, imala je takav slicaj moja poznanici pa znam kak je s njom islo. 

Julie
    03. Svibanj 2019. 15:08

HarryPotter

Zene, jeste vi kupovale kolica… Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa, od cjena i modela i velicine tockova kao za auto.. 🤐
    Da li se isplati uzimati 3u1, ili 2u1, netko kaze ta se korpa najmanje iskoristi… Mislim za sada citam, skupljam dojmove, i naravno svoj neki limit novcani, jer kada su u pitanju ove djecije stvari…
    Nebo je granica
    😂

HarryPotter

Zene, jeste vi kupovale kolica… Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa, od cjena i modela i velicine tockova kao za auto.. 🤐
    Da li se isplati uzimati 3u1, ili 2u1, netko kaze ta se korpa najmanje iskoristi… Mislim za sada citam, skupljam dojmove, i naravno svoj neki limit novcani, jer kada su u pitanju ove djecije stvari…
    Nebo je granica
    😂

Frajla
    03. Svibanj 2019. 15:09

Za tecaj vam je svedno gdje idete. U domovima zdravlja obicno traju krace, ali nije lose vidjeti bolnicu u kojoj planirate roditi tko ima priliku.
    Mi smo isli u dz jer su na sv. Duhu ti tecajevi u neko bezvezno vrijeme. Ugl, nije bilo lose, dva puta samo, jedno i pol predavanje je drzala patronazna, a pola jedna mlada doktorica. 
    Za muza smo dobili prazne potvrde, znaci samo smo pisali imena 🤫
    Al na kraju nitko to u bolnoci nije trazio.
    Naravno, sve ovisi kakva je patronazna, ova je bila ok. Cujem da ima neka lujka koja prica da svatko moze dojiti samo ako zeli i takve nebuloze 🤦🏼‍♀️ i bilo je super jer nam je svima dala brojeve telefona od patronaznih, tj od one kojoj pripadas.
    Patronaznoj se ok najaviti, da zna da postojis, kad je termin otprilike i sl. Lako je u manjim mjestima jer bolnice salju podatke kad se beba rodi, ali u vecim mjestima gdje ima tih vise sluzbi, pa jos prijavljeni na jednu adresu, zive na drugoj, komplikacije samo.
    Ugl, ja sam isla u remetinec, tamo di je i hzzo je patronazna sluzba, imaju vani papirici za ispuniti osnovne podatke, tipa ime, prezime, adresa gdje zivis (da zna zena gdje doci), termin i broj mobitela. Ja sam pokucala i bas je bila nasa buduca patronazna tamo i obavile smo kratki razgovor. Nije mi dolazila prije poroda.

Frajla
    03. Svibanj 2019. 15:15

HarryPotter

Nebo je granica
    😂

Ja sam bas u razgledanju kolica. 3u1 kolica nikad nebi uzela, osim ako uz njih dolazi neko jaje poznatog proizvodaca tipa maxi cosi. Po meni bolje ustediti malo na kolicima i dati za sjedalicu, jer sto je najgore sto se moze dogoditi ako imas nekvalitetna kolica?
    Nego ovako, ja sam pogrijesila s prvim kolicima, pa sam imam malo iskustva....
    Trebas si prvo odgovoriti na neka pitanja
    -gdje ces ih voziti (za po gradu samo su ok i manji tockovi, za sljunak, travu i sl ipak trebaju veci)
    -gdje ces ih drzati
    -imas lift?

• renata.koscec
    03. Svibanj 2019. 15:39

Sad sam zvala vinogradasku, ova na salteru mi ne zna reci a sestra radi do 15 h.
    Treba li se u petrovu narucivati?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI