Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    03. Svibanj 2019. 18:28

felicita28

renata.koscec

Sad sam zvala vinogradasku, ova na salteru mi ne zna reci a sestra radi do 15 h.
    Treba li se u petrovu narucivati?

Moras se svuda naruciti . Vecina bolnica kod nas u zagrebu ima narucivanje preko maila sa skeniranom uputnicom sto ce ti i rec preko telefona. Samo pozuri se jer sam se npr. Narucila u petrovu za anomaly scan i narucili su me tek za mjesec i pol dana 

Anomaly je drugo, to ću ići privat. Ovo je mini anomaly, dobila Petrovu, ne treba se narucivati

• renata.koscec
    03. Svibanj 2019. 18:33

Pikulica19

HarryPotter

Frajla

HarryPotter

Zene, jeste vi kupovale kolica… Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa, od cjena i modela i velicine tockova kao za auto.. 🤐
    Da li se isplati uzimati 3u1, ili 2u1, netko kaze ta se korpa najmanje iskoristi… Mislim za sada citam, skupljam dojmove, i naravno svoj neki limit novcani, jer kada su u pitanju ove djecije stvari…
    Nebo je granica
    😂

Ja sam bas u razgledanju kolica. 3u1 kolica nikad nebi uzela, osim ako uz njih dolazi neko jaje poznatog proizvodaca tipa maxi cosi. Po meni bolje ustediti malo na kolicima i dati za sjedalicu, jer sto je najgore sto se moze dogoditi ako imas nekvalitetna kolica?
    Nego ovako, ja sam pogrijesila s prvim kolicima, pa sam imam malo iskustva….
    Trebas si prvo odgovoriti na neka pitanja
    -gdje ces ih voziti (za po gradu samo su ok i manji tockovi, za sljunak, travu i sl ipak trebaju veci)
    -gdje ces ih drzati
    -imas lift?

Aha, super mi je dosao ovaj tvoj odg.
    Prostora imamo, lifta i zivimo u gradu.. Zato sam i ka u nedoumici.. Kao korpa jer je termin na jesen, ide zima, kao neces ga u jajetu nositi. Lala.
    Svasta se naslusam, volim ove konkretne odg.
    Nista pogledam i ove 2u1, i onako jaje ide do 6 mj. I onda se ide ma autosjed. Jel tako.
    Prva mi je beba, ja sam stara 😂
    Sve bih, nista ne bih. Zbunjoza zesca
    💛

I ja isto istrazujem i usporedjujem kao da auto kupujem. Ona kosara mi je uzas zivi a guraju ju svugdje i koliko sam skuzila 2u1 nema u kombinaciji sportski dio + auto sjedalica a da su mal kvalitetnija.
    Seka me sinoc uputila na modelFREEON KOLICA TRIO da si vidim uzivo kad je cula sto zelim i objasnila koliko su prakticna i da sad imaju i noviji model. I ono sto sam na netu vidjela me odusevilo.
    Ispada da je 3u1 a zapravo je 2u1, košara za novorodjence se poslije transformira u sportski dio i posebno ide auto sjedalica. 🥰

Ja imam od kćeri 2u 1, tj.3 u 1 bertonne i stvarno praktično. Košara se ne isplati, moja već sa 5 mjeseci nije htjela ležati unutra. Uz njih je išlo i jaje, isto ne isplativo, brzo preraste. Možda najbolje uzeti kišobran kolica sa nultim položajem. Da nemam sad ova i da kupujem ponovno, uzela bi njih a as posebno.

• renata.koscec
    03. Svibanj 2019. 18:36

iwancheee

Eii zena moje,divna ste podrska!❤❤
    Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈

iwancheee

Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈

iwancheee

Hvala Bogu, neka je sve ok :), mora se to isčistiti, ja sam svako malo trčala giniću, pogotovo kad sam imala izlijeva krvi.

• iva123
    03. Svibanj 2019. 18:43

Heej,ja sam nova... u 10. sam tjednu,termin mi je 23.11.2019
    molim vaas iskustva u početku trudnoće :)

Julie
    03. Svibanj 2019. 18:49

Iva dobrodošla ☺️ Moje iskustvo je za sad zaista dobro, da ne ureknem. Unatoč miom i ležanju u početku nikakvih tegoba nisam imala, jedino sam bila jako umorna i to skoro do 18 tjedna. Imala sam nešto kratko mučnine koje bi bile navečer ali bez povraćanja tako da sve u svemu nije loše. Deja ja sam za, prijavit ću dragog i sebe u ponedjeljak

• iva123
    03. Svibanj 2019. 18:56

hvala na odgovoru..ja nemam nikakve simptome osim umora. Nemam fizički nikakav osjećaj da sam trudna,ne znam dal sam luda ili je to za sad još normalno?

• iva123
    03. Svibanj 2019. 19:08

Aurora87

Okej,hvala..već sam mislila da sam jedina koja nisam svjesna hihi :)
    Imam problema sa cistama na jajnicima pa sam trenutno na bolovanju i sva u panici. Prva mi je trudnoća

• iwancheee
    03. Svibanj 2019. 19:17

iva123

Heej,ja sam nova… u 10. sam tjednu,termin mi je 23.11.2019
    molim vaas iskustva u početku 

Meni je termin 26.11.😍 blizu smoo. 
    Meni posto je prva trudnoca,ja i pretjerujem paniku dizam za sve. Mada nemam simptome strasne,malo umor i bolne grudi. I taj iscjedak sto nas prati,al i to je normalno kazu svi (i pocela sam i ja u to da vjerujem). Danas mi je jaaako emotivan pregled bio,jer sam na ekranu vidjela lik bebe onako malene,mase nesto se vrti jooj. I od tog trenutka sam zaljubljena.😍 Ne znam jel ja pretjerujem,dal ovi hormoni cine svoje.al bas sam se zaljubila u to maleno. 

• iwancheee
    03. Svibanj 2019. 19:19

renata.koscec

iwancheee

iwancheee

iwancheee

Hvala Bogu, neka je sve ok :), mora se to isčistiti, ja sam svako malo trčala giniću, pogotovo kad sam imala izlijeva krvi.

Hvala draga,pa ja bas spadam u skupinu panicara.
    Dosta je to i od posla,stresa. Al sad odmaramo! Kako vi napredujete? ❤❤😘

• iva123
    03. Svibanj 2019. 19:30

iwancheee

iva123

Heej,ja sam nova… u 10. sam tjednu,termin mi je 23.11.2019
    molim vaas iskustva u početku

Meni je termin 26.11.😍 blizu smoo.
    Meni posto je prva trudnoca,ja i pretjerujem paniku dizam za sve. Mada nemam simptome strasne,malo umor i bolne grudi. I taj iscjedak sto nas prati,al i to je normalno kazu svi (i pocela sam i ja u to da vjerujem). Danas mi je jaaako emotivan pregled bio,jer sam na ekranu vidjela lik bebe onako malene,mase nesto se vrti jooj. I od tog trenutka sam zaljubljena.😍 Ne znam jel ja pretjerujem,dal ovi hormoni cine svoje.al bas sam se zaljubila u to maleno.

Ja idem u ponedjeljak na pregled..jel znaš kad ide normalan ultrazvuk? Do sad mi je radila 2 puta vaginalni..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.