Sad sam zvala vinogradasku, ova na salteru mi ne zna reci a sestra radi do 15 h.
Treba li se u petrovu narucivati?
Moras se svuda naruciti . Vecina bolnica kod nas u zagrebu ima narucivanje preko maila sa skeniranom uputnicom sto ce ti i rec preko telefona. Samo pozuri se jer sam se npr. Narucila u petrovu za anomaly scan i narucili su me tek za mjesec i pol dana
Anomaly je drugo, to ću ići privat. Ovo je mini anomaly, dobila Petrovu, ne treba se narucivati
Zene, jeste vi kupovale kolica… Ja sam ko Alisa u zemlji cudesa, od cjena i modela i velicine tockova kao za auto.. 🤐
Da li se isplati uzimati 3u1, ili 2u1, netko kaze ta se korpa najmanje iskoristi… Mislim za sada citam, skupljam dojmove, i naravno svoj neki limit novcani, jer kada su u pitanju ove djecije stvari…
Nebo je granica
😂
Ja sam bas u razgledanju kolica. 3u1 kolica nikad nebi uzela, osim ako uz njih dolazi neko jaje poznatog proizvodaca tipa maxi cosi. Po meni bolje ustediti malo na kolicima i dati za sjedalicu, jer sto je najgore sto se moze dogoditi ako imas nekvalitetna kolica?
Nego ovako, ja sam pogrijesila s prvim kolicima, pa sam imam malo iskustva….
Trebas si prvo odgovoriti na neka pitanja
-gdje ces ih voziti (za po gradu samo su ok i manji tockovi, za sljunak, travu i sl ipak trebaju veci)
-gdje ces ih drzati
-imas lift?
Aha, super mi je dosao ovaj tvoj odg.
Prostora imamo, lifta i zivimo u gradu.. Zato sam i ka u nedoumici.. Kao korpa jer je termin na jesen, ide zima, kao neces ga u jajetu nositi. Lala.
Svasta se naslusam, volim ove konkretne odg.
Nista pogledam i ove 2u1, i onako jaje ide do 6 mj. I onda se ide ma autosjed. Jel tako.
Prva mi je beba, ja sam stara 😂
Sve bih, nista ne bih. Zbunjoza zesca
💛
I ja isto istrazujem i usporedjujem kao da auto kupujem. Ona kosara mi je uzas zivi a guraju ju svugdje i koliko sam skuzila 2u1 nema u kombinaciji sportski dio + auto sjedalica a da su mal kvalitetnija.
Seka me sinoc uputila na modelFREEON KOLICA TRIO da si vidim uzivo kad je cula sto zelim i objasnila koliko su prakticna i da sad imaju i noviji model. I ono sto sam na netu vidjela me odusevilo.
Ispada da je 3u1 a zapravo je 2u1, košara za novorodjence se poslije transformira u sportski dio i posebno ide auto sjedalica. 🥰
Ja imam od kćeri 2u 1, tj.3 u 1 bertonne i stvarno praktično. Košara se ne isplati, moja već sa 5 mjeseci nije htjela ležati unutra. Uz njih je išlo i jaje, isto ne isplativo, brzo preraste. Možda najbolje uzeti kišobran kolica sa nultim položajem. Da nemam sad ova i da kupujem ponovno, uzela bi njih a as posebno.
Eii zena moje,divna ste podrska!❤❤
Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈
Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈
Hvala Bogu, neka je sve ok :), mora se to isčistiti, ja sam svako malo trčala giniću, pogotovo kad sam imala izlijeva krvi.
Heej,ja sam nova... u 10. sam tjednu,termin mi je 23.11.2019
molim vaas iskustva u početku trudnoće :)
Iva dobrodošla ☺️ Moje iskustvo je za sad zaista dobro, da ne ureknem. Unatoč miom i ležanju u početku nikakvih tegoba nisam imala, jedino sam bila jako umorna i to skoro do 18 tjedna. Imala sam nešto kratko mučnine koje bi bile navečer ali bez povraćanja tako da sve u svemu nije loše. Deja ja sam za, prijavit ću dragog i sebe u ponedjeljak
hvala na odgovoru..ja nemam nikakve simptome osim umora. Nemam fizički nikakav osjećaj da sam trudna,ne znam dal sam luda ili je to za sad još normalno?
Okej,hvala..već sam mislila da sam jedina koja nisam svjesna hihi :)
Imam problema sa cistama na jajnicima pa sam trenutno na bolovanju i sva u panici. Prva mi je trudnoća
Heej,ja sam nova… u 10. sam tjednu,termin mi je 23.11.2019
molim vaas iskustva u početku
Meni je termin 26.11.😍 blizu smoo.
Meni posto je prva trudnoca,ja i pretjerujem paniku dizam za sve. Mada nemam simptome strasne,malo umor i bolne grudi. I taj iscjedak sto nas prati,al i to je normalno kazu svi (i pocela sam i ja u to da vjerujem). Danas mi je jaaako emotivan pregled bio,jer sam na ekranu vidjela lik bebe onako malene,mase nesto se vrti jooj. I od tog trenutka sam zaljubljena.😍 Ne znam jel ja pretjerujem,dal ovi hormoni cine svoje.al bas sam se zaljubila u to maleno.
Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈Eii zena moje,divna ste podrska!❤❤
Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈Eii zena moje,divna ste podrska!❤❤
Hvala Bogu, neka je sve ok :), mora se to isčistiti, ja sam svako malo trčala giniću, pogotovo kad sam imala izlijeva krvi.
Hvala draga,pa ja bas spadam u skupinu panicara.
Dosta je to i od posla,stresa. Al sad odmaramo! Kako vi napredujete? ❤❤😘
Heej,ja sam nova… u 10. sam tjednu,termin mi je 23.11.2019
molim vaas iskustva u početku
Meni je termin 26.11.😍 blizu smoo.
Meni posto je prva trudnoca,ja i pretjerujem paniku dizam za sve. Mada nemam simptome strasne,malo umor i bolne grudi. I taj iscjedak sto nas prati,al i to je normalno kazu svi (i pocela sam i ja u to da vjerujem). Danas mi je jaaako emotivan pregled bio,jer sam na ekranu vidjela lik bebe onako malene,mase nesto se vrti jooj. I od tog trenutka sam zaljubljena.😍 Ne znam jel ja pretjerujem,dal ovi hormoni cine svoje.al bas sam se zaljubila u to maleno.
Ja idem u ponedjeljak na pregled..jel znaš kad ide normalan ultrazvuk? Do sad mi je radila 2 puta vaginalni..
Sortiraj odgovore
Najstariji