Pozz curke, imam pitanjce dali vi imate potrebu svaki dan pojesti nesta slatko, mene to vec zabrinjava svaki dan bi nesta jela slatko i dok nepojedem ja neodustajem od nauma, vidim da mi i vaga pokaziva dodatni 2kg 🙈🙈
Vjerovatno suu pitanju samo trudnicke želje. Svih vuče drugačija hrana, nekoga slatko, nekoga slano… Ja sam imala želju za nekim jelima iz djetinjstva koje ne jedem skoro nikad.
Usput moram ti reći da sam ja prva dva mjeseca bila non stop gladna i najviše su me vukli kolači, pa se na krvnoj slici pokazalo da mi šećer ne štima. Sad otkad pratim šta jedem nemam više te napadaje gladi.
Ako nisi radila kks otkako si trudna mozda ne bi bilo loše pogledat.
Jesam radla sam vec 2 puta kks i ni jednom nisam osla nataste pa mi je secer bio ok a sad mislim bas nataste da provjerim.. Cak sam prije tj dana oko podne sama preko onog aparatica provjeravala secer i bio mi je 5,6 mislim s tim da sam tad vec bila doruckovala, pila sok, jela kolac 🙈🙈 budem iduci tj osla to provjeriti sutra cu otici u bolnicu provjeriti dal se treba naruciti i kakav je postupak kod njih..
Cini mi se da ćemo u idućih mj dana manje vise sve znati spol bebica i bas me zanima koji ce biti omjer hehe moja teta i svekrva prognoziraju dečka, a moja mama i dečko bi curicu, tata i ja smo suzdržaniDanas me bas usred noći dečko pita onak iz vedra neba, jel imam osjećaj sta bi moglo biti. Ne znam kako je vama, ali osjećaj da ce biti dečko sam imala na početku trudnoće, ali sada već dva mj uopće nemam nikakav osjećaj. Nadam se da ce u utorak vidjeti gin
Slatko mi se počelo svidjati nedavno tek, a idući cetvrtak idem na vadjenje ogtt
Kile su se počele skupljat, za sada sam na +4 sa 19tj…ne zalim se jer se najviše debljam u trbuhu iako nije bas lijep okrugao nego malo spekasti i nekad me bas ljuti to kad se spreman negdje pa iskoči salo prvo, ali s druge strane mi je bitnije da bude sve okej sa bebom, a kako izgleda trbuh manje važno…
Ja sam bila uvjerena da nosim curku kad ono mali pisonja unutra. Intuicija me zestoko prevarila :) da i mene zanima omjer. Citam da se i dalje ipak radja malo vise deckica nego cura ali ja kad prodem kroz trgovacki centar ili park vidim samo curke, ne znam di su ti deckici...ja sam zasad na +4 kile a dalje cemo vidjeti :)
Pozz curke, imam pitanjce dali vi imate potrebu svaki dan pojesti nesta slatko, mene to vec zabrinjava svaki dan bi nesta jela slatko i dok nepojedem ja neodustajem od nauma, vidim da mi i vaga pokaziva dodatni 2kg 🙈🙈
Vjerovatno suu pitanju samo trudnicke želje. Svih vuče drugačija hrana, nekoga slatko, nekoga slano… Ja sam imala želju za nekim jelima iz djetinjstva koje ne jedem skoro nikad.
Usput moram ti reći da sam ja prva dva mjeseca bila non stop gladna i najviše su me vukli kolači, pa se na krvnoj slici pokazalo da mi šećer ne štima. Sad otkad pratim šta jedem nemam više te napadaje gladi.
Jesam radla sam vec 2 puta kks i ni jednom nisam osla nataste pa mi je secer bio ok a sad mislim bas nataste da provjerim.. Cak sam prije tj dana oko podne sama preko onog aparatica provjeravala secer i bio mi je 5,6 mislim s tim da sam tad vec bila doruckovala, pila sok, jela kolac 🙈🙈 budem iduci tj osla to provjeriti sutra cu otici u bolnicu provjeriti dal se treba naruciti i kakav je postupak kod njih..
Ma to ti je super vrijednost secera (nakon obroka) ne trebas brinuti.
Trudnicke zelje je tesko zanemariti, ako te zabrine stanje na vagi ubaci koju setnju vise.
Cure jel ijedna od vas krenula s nekim vjezbama za trudnice? Ja se mislim bi li krenula kroz 5 mjesec jer brzo ce poceti vrucine i nece mi se dati nista.
Ma to ti je super vrijednost secera (nakon obroka) ne trebas brinuti.
Trudnicke zelje je tesko zanemariti, ako te zabrine stanje na vagi ubaci koju setnju vise.
Cure jel ijedna od vas krenula s nekim vjezbama za trudnice? Ja se mislim bi li krenula kroz 5 mjesec jer brzo ce poceti vrucine i nece mi se dati nista.
Uopce i ne setam osim sta po kuci radim a i to mi nije neki poso niti kakva vjezba, samo se vatam kreveta 🙈🙈🙈 sad kad prode ovo vrijeme ruzno mislim ubaciti setnje svaki dan
Ja vježbama od pocetka, skinula sam si s neta od Bodyfit by Amy i ona ima za svako tromjesecje. I redovito pješice obavljam sto mogu.
Bas ste se raspisale.. Ja nesto manje ovdje ovih dana. Pratim vas ali ne pisem bas... Okej sam iako sam imala gadan okrsaj sa bivsim tj sa ocem bebe i bome me uzrujao jucer cijelu noc sam proplakala ali jutros sam bolje.. Aktivna cijeli dan.. Svasta sam radila. Pripremali za sutra sve jer nam majstor dolazi kreciti... I tako svasta nesto.. Cak sam i pokosila dvoriste sad cete rec da sam luda ali eto ja energije imam i viska kad se umorim malo sjednem i onda mogu dalje.. Gledam da uvijek odmaram popodne i zaista me nista ne boli i osjecam se super.. Negooo jutros sam osjecala nest cudno ko skakljanje u donjem dijelu stomaka neobican osjecaj ja stavim ruku pocesem a ono opet cim maknem ruku i ja se umirila i sad kontam ma neee nema sanse da je to beba pa prerano je to.. Tek smo 14 tjedana.. Iako cure ja cu izgleda imati trudnicki stomak za koji tjedan i to bas onako da ljudi misle da sam vec 7 mj hahahaj sjetih se slike one kao kit.. Pocinje mi se sve vislje vidjeti stomak i ona dva slaufica lagano postaju jedan..
nina6, meni je baš nedavno bilo nešto slično, ali nisam čučnula, nego sam skupila noge i digla ih da pređem na prednje sedište auta, nije mi se dalo okolo i toliko me posle boleo stomak i leđa, kao da mi je neko izbio zrak, posle mislim koja sam ja budala... sreća, pšrošlo je za par minuta... a to presecanje kad ustaješ iz čučnja, mislim da je velikoj većini tako, ako brzo prođe, nema razloga za brigu.. može se svašta i istegnuti i svi ti nagli pokreti u trudnoći rezultiraju nekakvom oštrom boli, bar kod mene, a verujem i kod većine..
Ja sam sad nekih 15 i po tjedana, stomak mi se vidi već par dana onako više, oko pupka, dole nema ništa, baš mi nekako smešno izgleda, prćast je dosta.. inače, kad sam bila na pregledu pre nedelju dana, beba je bila malo ispod pupka, ja sam mislila da je niže, skroz sam se pogubila, jer se sećam da sam prošlu trudnoću osetila bebu prvi put negde između 17.i 19. tjedna, i bilo je dole kod jajnika kako je neko već rekao ranije... a sad stalčno očekujem da ću osetiti oko pupka, maternica mi se već dosta digla, jel vama u to vreme bila još dole ili? baš sam se nešto zbunila _/ mada doktoru nije to bilo ništa čudno... valjda je svaka trudnoća drugačija i trebam prestati uspoređivati s prošlom, kad je od starta potpuno drugačija od prve :)
Manich , baš mi je žao što baš sad prolaziš to sve s ocemn svog deteta, niko to ne zaslužuje, a najmanje trudnice! Svaka ti čast na hrabrosti i snazi, dobro je što si sebi osvestila da je beba najvažnija, a i ti zajeno s njom, to nemoj zaboraviti! Teško je reći da ne plačeš i da ne dozvoliš da te to dira, normalno da te dira i sisplači se, bolje nego da držiš u sebi... A onda sutra pošalji sve ---- na jedno mesto i posveti se sebi i bebi :D
Ma ja se doma ne mogu motivirati na vježbanje, samo na ležanje .
Šetam kad god mogu ali svaki drugi dan je kiša.
Manich i ja sam već trbušasta sa 15 tt, sad se već i odmah ujutro vidi ,a valjda sam tako građena da mi se trbuh istice. Na vagi sam dobila kilo i nosim još svu robu otprije osim grudnjaka.
Deja cestitam na curici 😍💕 Ayla ja ti isto svaki dan barem kockicu cokolade pojedem ili keksic, jednostavno ne mogu odoljeti Manich ne daj se, super je da to izbacis van, zao mi je da ti i dalje ne da mira ali proci ce i to jednom 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji