Od iduceg cet ce biti trudnicke odjece u lidlu 😉
Jel znaš možda pod kojom akcijom? Jel se vidi na njihovoj stranici?
Drage trudnice, nakon godinu pokušavanja, zahvata histeroskopije i laparoskopije krajem studenoga, ostala sam trudna već u siječnju. :)
Punimo polako 17. tjedan i osjećamo se super.
Svi simptomi trudnoće bili su izraženi u prva tri mjeseca, ali bez povraćanja i mučnina.
Ono što me brine su kilogrami. Startala sam sa 64 kg, a vaga ovih dana pokazuje 68-69kg. Čitajući vas, pravo dobivanje kilograma tek slijedi pa me lovi strah.
Od samoga početka koristim Ustrogestan 2x2. Jučerašnji pregled prošao odlično, bebica napreduje, dosta je živahan, a moja je trudnoća od strane doktorice vođena kao uredna.
Danas sam sadila cvijeće, ništa puno, ali sam bila u čučećem položaju sagnuta neko kratko vrijeme te sam se naglo dignula (zaboravljajući da sam trudna). U tom trenutku osjetila sam kratkotrajnu, ali oštru bol. Sve je jako kratko trajalo, par sekundi, no mene je jako zabrinulo. Imate li sličnih situacija? Sljedeći pregled mi je tek krajem svibnja...
Drage trudnice, nakon godinu pokušavanja, zahvata histeroskopije i laparoskopije krajem studenoga, ostala sam trudna već u siječnju. :)
Punimo polako 17. tjedan i osjećamo se super.
Svi simptomi trudnoće bili su izraženi u prva tri mjeseca, ali bez povraćanja i mučnina.
Ono što me brine su kilogrami. Startala sam sa 64 kg, a vaga ovih dana pokazuje 68-69kg. Čitajući vas, pravo dobivanje kilograma tek slijedi pa me lovi strah.
Od samoga početka koristim Ustrogestan 2x2. Jučerašnji pregled prošao odlično, bebica napreduje, dosta je živahan, a moja je trudnoća od strane doktorice vođena kao uredna.
Danas sam sadila cvijeće, ništa puno, ali sam bila u čučećem položaju sagnuta neko kratko vrijeme te sam se naglo dignula (zaboravljajući da sam trudna). U tom trenutku osjetila sam kratkotrajnu, ali oštru bol. Sve je jako kratko trajalo, par sekundi, no mene je jako zabrinulo. Imate li sličnih situacija? Sljedeći pregled mi je tek krajem svibnja…
Takvu oštru kratkotrajnu bol sam ja osjećala prilikom svakog dizanja iz čučnja ili prilikom kihanja, u jednom periodu trudnoće me baš svaki put presjeklo, ali s vremenom je prestalo tako da ne brini 🙂
Od iduceg cet ce biti trudnicke odjece u lidlu 😉
Jel znaš možda pod kojom akcijom? Jel se vidi na njihovoj stranici?
U novom katalogu je
Ja to gledam na katalozi.net, bude posebno katalog za neprehranu
Da da! Ima u Lidlu u katalogu. Ja se najveselim kratkim hlačama i tajicama
Pozz curke, imam pitanjce dali vi imate potrebu svaki dan pojesti nesta slatko, mene to vec zabrinjava svaki dan bi nesta jela slatko i dok nepojedem ja neodustajem od nauma, vidim da mi i vaga pokaziva dodatni 2kg 🙈🙈
Heej curke! 🤗 Vidim raspisale ste se, super 😁
Evo, samo da javim da sam obavila pregled, sve je ok, i izgleda da je curka🤗♥️♥️ Frajerica je bila potrbuske okrenuta, pa prekrizene noge, joj preslatko 😍😍 Nisam spavala cijelu noc skoro, glava me boljela, valjda od nervoze pred pregled, standard😁 Ajme, koje olakšanje… Danas jos netko ima pregled, bar mi se cini, javljajte kako koja obavi 🤗
Ja sam dobila od početka trudnoće 2kg.. To je u prva 3 mj dobiveno, sad u zadnjih mjesec dana nisam dobila nista, ista kilaza kao na proslom pregledu😊 Meni se ne trazi slatko (osim sladoleda, njega mogu kilu pojesti🙈😂😂) Mene vise drzi slano, cips, smoki, uzas… Ali pokusavam se kontrolirati🙄😁
Cestitam na curki 😍😍 najbitnije da je dobro, to je sve od pregleda tako mi i samoj bude kada moram ici a jedva cekam.. Ja do 14tj ni kile i sad polako pocinju skupljati se 🙈🙈 na +7 sam
I ja se iznenadila od kud te 2 kile, a imala u prva 3mj uzasne mucnine i sve mi smrdilo😁 Puuuno manje sam jela… Zato me strah za kasnije, kad pocnu kile rasti brzinom munje 😂😂😂 Ali dobro, otici ce i to kasnije… Nek su bebe dobro, i neka nama nema tlaka i secera😊😁
Meni je tlak oke al secer moram ici provjeriti imam uputnicu al nikako 🙄🙄 pa da sam makar s tim mirna da znam na cemu sam...
Cini mi se da ćemo u idućih mj dana manje vise sve znati spol bebica i bas me zanima koji ce biti omjer hehe moja teta i svekrva prognoziraju dečka, a moja mama i dečko bi curicu, tata i ja smo suzdržani Danas me bas usred noći dečko pita onak iz vedra neba, jel imam osjećaj sta bi moglo biti. Ne znam kako je vama, ali osjećaj da ce biti dečko sam imala na početku trudnoće, ali sada već dva mj uopće nemam nikakav osjećaj. Nadam se da ce u utorak vidjeti gin
Slatko mi se počelo svidjati nedavno tek, a idući cetvrtak idem na vadjenje ogtt
Kile su se počele skupljat, za sada sam na +4 sa 19tj...ne zalim se jer se najviše debljam u trbuhu iako nije bas lijep okrugao nego malo spekasti i nekad me bas ljuti to kad se spreman negdje pa iskoči salo prvo, ali s druge strane mi je bitnije da bude sve okej sa bebom, a kako izgleda trbuh manje važno...
Pozz curke, imam pitanjce dali vi imate potrebu svaki dan pojesti nesta slatko, mene to vec zabrinjava svaki dan bi nesta jela slatko i dok nepojedem ja neodustajem od nauma, vidim da mi i vaga pokaziva dodatni 2kg 🙈🙈
Vjerovatno suu pitanju samo trudnicke želje. Svih vuče drugačija hrana, nekoga slatko, nekoga slano... Ja sam imala želju za nekim jelima iz djetinjstva koje ne jedem skoro nikad.
Usput moram ti reći da sam ja prva dva mjeseca bila non stop gladna i najviše su me vukli kolači, pa se na krvnoj slici pokazalo da mi šećer ne štima. Sad otkad pratim šta jedem nemam više te napadaje gladi.
Ako nisi radila kks otkako si trudna mozda ne bi bilo loše pogledat.
Sortiraj odgovore
Najstariji