Ma ja se doma ne mogu motivirati na vježbanje, samo na ležanje .
Šetam kad god mogu ali svaki drugi dan je kiša.
Manich i ja sam već trbušasta sa 15 tt, sad se već i odmah ujutro vidi ,a valjda sam tako građena da mi se trbuh istice. Na vagi sam dobila kilo i nosim još svu robu otprije osim grudnjaka.
Ja ni kilu nisam dobila.. Vagala se jos bila skinula dvije kile na drugom vaganju i sada jos jedna osla dolje a sto se tice stomaka prije bi rekli ljudi da sam se udebljala jedno 5 kila.. Inace sam bucka i skembica je uvijel bila tu ali sad je ovo nesto bas drugacije . Neki dan stojim ispred ogledala i pokusam ja uvuc stomak hahahaha losa ideja ni milimetra manji stomak i onda sam si rekla da sam blesava i da jednostavno uzivam u tome sto raste. Tko zna sta ce biti na trecem uzv mozda mi se stvarno pojavi jos jedna bebica iza ove.. Nista nije nemoguce to bi objasnilo zasto sam vec sada okruglica.. Ja od 7 traperica samo dvoje jos nosim jer su jako elasticne ali sve ostale sam danas stavila sa strane..
Deja cestitam na curici 😍💕 Ayla ja ti isto svaki dan barem kockicu cokolade pojedem ili keksic, jednostavno ne mogu odoljeti Manich ne daj se, super je da to izbacis van, zao mi je da ti i dalje ne da mira ali proci ce i to jednom 😊
Zapravo sam ja pokleknula i pokusala izgladit barem jedan dio odnosa da budemo ok zbog bebe i to sve ali kad je govno jasno dao do znanja da nezeli da bude samnom i prema tome da nema potrebe ni smisla da ima ikakve veze sa tim djetetom tako mi je napisao.. E onda sam pukla.. Svasta sam opet napisala a njemu ocito pase to da ne razgovaramo jer evo misli da onda nemora poslati ni kune za dijete.. Vec 2 mj cekam da mi posalje novce naravno da nece. Ali i nemora samo mi daje povoda da ga zamrzim i da mu ni ne dozvolim da ikada vidi ovo dijete.. Nadam se da ima pravde i da ce ga sve to stici..
Deja cestitam na curici 😍💕 Ayla ja ti isto svaki dan barem kockicu cokolade pojedem ili keksic, jednostavno ne mogu odoljeti Manich ne daj se, super je da to izbacis van, zao mi je da ti i dalje ne da mira ali proci ce i to jednom 😊
Zapravo sam ja pokleknula i pokusala izgladit barem jedan dio odnosa da budemo ok zbog bebe i to sve ali kad je govno jasno dao do znanja da nezeli da bude samnom i prema tome da nema potrebe ni smisla da ima ikakve veze sa tim djetetom tako mi je napisao.. E onda sam pukla.. Svasta sam opet napisala a njemu ocito pase to da ne razgovaramo jer evo misli da onda nemora poslati ni kune za dijete.. Vec 2 mj cekam da mi posalje novce naravno da nece. Ali i nemora samo mi daje povoda da ga zamrzim i da mu ni ne dozvolim da ikada vidi ovo dijete.. Nadam se da ima pravde i da ce ga sve to stici..
Uzas, predlažem ti da potrazis pravni savjet i utuzis ga. Sud to brzo rjesava i sjeda mu se na racun tako da ne brine. On je zakonski obavezan placati alimentaciju koja je propisana odnosno gleda se prosjek place itd i na temelju toga se definira visina alimentacije. Ako se ne varam 1300 kn je neki prosjek. Nemoj odustati od toga.
'Jutro drage buduce mame.
Nama je ovo jutro bas u brigi,ponovno mi krenuo smed iscjedak zbog kojeg sam pila tablete i primala injekcije. 😪 Trebala sam sutra na kontrolu al zvala sam pomjerila za danas u 12. Cuvajte nam fige,jako se plasimo.😔
'Jutro drage buduce mame.
Nama je ovo jutro bas u brigi,ponovno mi krenuo smed iscjedak zbog kojeg sam pila tablete i primala injekcije. 😪 Trebala sam sutra na kontrolu al zvala sam pomjerila za danas u 12. Cuvajte nam fige,jako se plasimo.😔
Drzi se, to se vjerojatno hematom cisti. Znalo se i meni dogoditi da dan dva ne ide nista i onda odjednom procuri i to bas tamna krv. Ginic mi je rekao da se to moze cistiti cijelo prvo tromjesecje. Javi nam sto je bilo i drzim fige da bude sve ok 😘
Jooj ti horori svaki put kad odeš na wc pa vidiš da je neka sukrvica ili smećkasti iscjedak, grozota :( Meni je svega par puta tijekom trudnoće do sada tako bilo, prvi put sam otišla na hitnu, a poslije se nisam uzrujavala, jer kao što Deja kaže, dok nije svježa krv, ne želim paničariti. Ali svejedno u sebi paničarim
Deja baš mi je drago za curicu, ti i ja smo dan razlike, pa me baš zanima hoće li meni na idućem ultrazvuku uspjeti vidjeti što je, ako se pokaže bebač
Dobro jutro svima, evo ja se probudila sva pokocena..... Trebat ce uskoro neka masaza. Iwanchee zao mi je da prolazi ovakve strahove, nadam se da je sve uredu 🙏🏼 Deja rastu mi zazubice od tvoje spinata 🙈 kod mene nije tmurno, ne znam na kojem si djelu Zg-a. Hoces li ici na trudnicki sad u 5. mj na Merkur?
Aurora, bas sam razmisljala neki dan kad sam nabrzinu listala sta ima , da di si ti i da te nema...i sada te slucajno vidila ovde... ☺ti si vec u 5om misecu...nemogu virovat!!🤗pa eto usput cestitam na deckicu 😃pusa od mene i malene💛
Cure, znam da sam vec pitala.i dosadna sam, idem u ponedjeljak na kombinirani. Dvoumim se izmedju petrove i vinogradske. Vinogradska mi je svakako blize, ali me buni taj neki formular, koji mi je sestra od ginica spomenula da treba pa da jos jednom pitam za iskustva za obje bolnice....i da, do kad ujutro treba/pozeljno je doci? Ne moram reci da me lagano frka hvata kako se blizi pregled (ostao strah od prethodnog spontanog) pa me u principu strah svakog pregleda.
E, da i da li se sto placa kombinirani? Citam neke stare postove gdje pise da se naplacuje 350 kn, ne sjecam se da sam u prvoj trudnoci nesto placala
Sortiraj odgovore
Najstariji