E, da i da li se sto placa kombinirani? Citam neke stare postove gdje pise da se naplacuje 350 kn, ne sjecam se da sam u prvoj trudnoci nesto placala
Ja sam radila na Merkuru i papir koji sam potpisala je da sama pristaje na pretragu, da ona takoder nije 100 % to na i to je ugl to. Platila nisam nista
Jooj ti horori svaki put kad odeš na wc pa vidiš da je neka sukrvica ili smećkasti iscjedak, grozota :( Meni je svega par puta tijekom trudnoće do sada tako bilo, prvi put sam otišla na hitnu, a poslije se nisam uzrujavala, jer kao što Deja kaže, dok nije svježa krv, ne želim paničariti. Ali svejedno u sebi paničarim
Deja baš mi je drago za curicu, ti i ja smo dan razlike, pa me baš zanima hoće li meni na idućem ultrazvuku uspjeti vidjeti što je, ako se pokaže bebač
Kad imas pregled opet? 😊 Rekao mi je i prosli put da je mozda curka, ali da je jos prerano, možda nesto naraste do iduceg puta😂😂.. Ali eto, i jucer je rekao da je ipak bio u pravu🤗🤗 Frajerica prekrizila nogice, mala damica😍
Imam za tjedan i pol pregled Prošli put je bebač spavao čini mi se, i nogice su bile skvrčene pa nije ni gledala.
Baš je damica ta tvoja curka, super mi je to kak se namjeste u poze neke
Hvala Vam zene,divne ste. Nadamo se najboljem,al' upoznajem sebe novu vec toliko panicim,nikad ranije nisam takva bila. Valjda je sve to normalno. A Vama mamama koje vec znate pol bebica cestitke,i da izgurate do kraja s najboljim rezultatima. ❤ Mi uskoro krecemo na pregled,nadamo se najboljem.😘❤💪
Cao curke.. bas je neko bljak vrijeme, mene je svu izdeprimiralo, ne znam kako vama..
Mi smo ovaj vikend u Moslavini. Danas idemo na rođendan kod frenda, sutra je moj rockas, a prekosutra na krizmu.. u ponedjeljak kad stanem na vagu bit ce sou 🙈
Moram priznati da sad vec jedva cekam utorak, tada je pregled i vec proslo 5 tjedana od zadnjeg, vrijeme leti kao ludo.
Julie cestitam na deckicu, ali ja sam bas mislila za tebe da ce biti curica posto se tako skrivao 😁
Ja sam prijavila sebe i dragog na tecaj u Merkur.
Lijepo je vidjeti da se pridruzuju i nove curke i da stalno nesto pisemo.
Manich ti si jaka zena i vjerujem da ces jednoga dana postati svjesna toga i biti ponosna.
Iwanchee tebi zelim svu srecu da sve prode u najboljem mogucem redu.
Drzite se curke 😘
Angelina ja sam cestitala Aurori na deckicu, meni su rekli da je vjerojatno curica pa eto cekam jos jedan pregled da to i potvrde 😊 Deja ja sam u Dubravi, daleko mi malo 😂 ja bi isla na tecaj, danas cu bas zvati da se prijavim. Meni je isto sad vec malo teze dugo sjediti ali ako i ne budem mogla valjda mogu ustati il sto vec. Svi cemo biti tamo sa istim problemima 🙈😂
Ja mislim da je ona rekla da je potvrdeno da je deckic, vec sam zaboravila ko je kaj rekao. Sad kad cemo svi znati ko sto nosi mogli bi sloziti tablicu da vidimo da li prevladavajući curice ili deckici 💕
Angelina ja sam cestitala Aurori na deckicu, meni su rekli da je vjerojatno curica pa eto cekam jos jedan pregled da to i potvrde 😊 Deja ja sam u Dubravi, daleko mi malo 😂 ja bi isla na tecaj, danas cu bas zvati da se prijavim. Meni je isto sad vec malo teze dugo sjediti ali ako i ne budem mogla valjda mogu ustati il sto vec. Svi cemo biti tamo sa istim problemima 🙈😂
I ja sam inace iz Dubrave. 😊Tamo moji imaju kucu. I kontroliram si trudnocu u Grizanskoj😁Ali s dragim zivim na Lanistu.
Moj dragi nece moci na tecaj, jer radi svakakve smjene,pa cu sama… A vidjeti cu, nemam pojma… Ima i u Grizanskoj tecaj sad nekad u 5 mj… Mislim da ima i u 6.mj itd… Budem vidjela, ne znam ni sama😁🙈
To nisam znala jer Grizanska mi je fakat pod nosom. Bas cu jos provjeriti i sa njima, sa mnom ce dragi biti na porodu pa sad ne znam dal tecaj mora onda biti objavljen kod njih ili moze biti bilo gdje.
Sto se tecaja tice, isto mislim da nema veze jer ja planiram cak 2 puta, u Rovinju s dragim i u Cakovcu s mamom jer ne znam hoce li decko biti doma ili na terenu bas...
A danas sam ostala malo zatecena vidjevsi na slikama da mi je trbuh sa 17 tj bio veci nego sad sa 19...slikam se svaka 2 tj pa usporedjujem...ne znam jel radi koja od vas to Mozda mi se samo drugacije poslozilo sve...a uvijek slikam ujutro prije jela...
Cure, znam da sam vec pitala.i dosadna sam, idem u ponedjeljak na kombinirani. Dvoumim se izmedju petrove i vinogradske. Vinogradska mi je svakako blize, ali me buni taj neki formular, koji mi je sestra od ginica spomenula da treba pa da jos jednom pitam za iskustva za obje bolnice….i da, do kad ujutro treba/pozeljno je doci? Ne moram reci da me lagano frka hvata kako se blizi pregled (ostao strah od prethodnog spontanog) pa me u principu strah svakog pregleda.Cure, znam da sam vec pitala.i dosadna sam, idem u ponedjeljak na kombinirani. Dvoumim se izmedju petrove i vinogradske. Vinogradska mi je svakako blize, ali me buni taj neki formular, koji mi je sestra od ginica spomenula da treba pa da jos jednom pitam za iskustva za obje bolnice….i da, do kad ujutro treba/pozeljno je doci? Ne moram reci da me lagano frka hvata kako se blizi pregled (ostao strah od prethodnog spontanog) pa me u principu strah svakog pregleda.
Ali ti ces onda obaviti prvo pregled u Vinogradskoj, pa ces ici vaditi krv. Pa ce ti vjerojatno ginekolog tamo ispuniti obrazac.. Ali ako ne, sama ga ispunis, ono sto sam napisala u prethodnom postu😁
Hvala, idem onda u vinogradsku, tamo sam i u prvoj trudnoci radila, tamo sam i rodila 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji