Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2019. 09:50

marta07

Pozdrav svima evo da se i ja javim,nova sam ovdje čekamo trenutno smo 6+5. Nakon 5 godine dobili smo veliki +. 😍😍

Dobrodosla urednu trudnocu ti zelim 😚

• marta07
    26. Veljača 2019. 09:51

ayla

marta07

Pozdrav svima evo da se i ja javim,nova sam ovdje čekamo trenutno smo 6+5. Nakon 5 godine dobili smo veliki +. 😍😍

Dobrodosla urednu trudnocu ti zelim 😚

Ayla hvala 😘😘😘 😘😘😘

felicita28
    26. Veljača 2019. 09:59

Ja vodim trudnocu u domu zdravlja na mirogojskog kod doktorice Novak ali to sam se prebacila kod nje kad sam saznala da sam trudna preko jedne veze od jedne doktorice koja mi je rekla da tamo vodim trudnocu i isla sam preko njene preporuke i jako sam zadovoljna bogme. Znam da je za nac mjesto kod ginekologa lutrija. Ja kad sam trazila prije par godina nisam mogla nigdje u zagrebu nac vec u sesvetama...

• marta07
    26. Veljača 2019. 10:20

felicita28

Ja vodim trudnocu u domu zdravlja na mirogojskog kod doktorice Novak ali to sam se prebacila kod nje kad sam saznala da sam trudna preko jedne veze od jedne doktorice koja mi je rekla da tamo vodim trudnocu i isla sam preko njene preporuke i jako sam zadovoljna bogme. Znam da je za nac mjesto kod ginekologa lutrija. Ja kad sam trazila prije par godina nisam mogla nigdje u zagrebu nac vec u sesvetama…

😲 A znam zvala sam HZZO rečeno mi je doktor pall i srček u domu zdravlja na Srednjacima. Zvala jučer kaze da ne primaju da su puni,pa šta im onda stoji da primaju nove pacijente kad ne primaju. A ovdje u ZG nemam nikakve veze,to je problem. Danas zovem sve po redu od Sesveta,velike Gorice pa do Podsuseda 😏

mc_zgb
    26. Veljača 2019. 10:24

Bok curke. Evo i mene nakon par dana. Sve je u redu, vadila sam jučer krv i urin davala. Inače imam hipotireozu i na terapiji sam već godinu dana cca. Zanjih par nalaza TSH mi je bio super, a sad je opet skočio na 5.75. Ima li i koja od vas problema?

mc_zgb
    26. Veljača 2019. 10:55

A da, mislila sam si nekako da će mi trudnoća poremetiti tsh opet. Nije ni čudo da nemam energije zadnji tjedan dana. Vucaram se po doma, nemam volje za ničim i živcira me to. I spava mi se konstantno. Nadam se da će nova terapija pomoći ponovo. 

Julie
    26. Veljača 2019. 11:00

Ciao svima.....marta čestitam na velikom plusicu  😍 sto se tiče ginekologa ja sam kod Srceka iako ne spadam pod taj kvart jer je on jedan od boljih koji rade preko HZZO-a i istina je da je donedavno primao nove pacijente. Ja sam se nekako uspjela dočepati njega ti dragi mi je to isposlovao 🤪🤪🤪 možeš ionako ići u bolnicu na preglede i tamo će te i voditi kao i mene. Ja idem kod Matijevica na Merkur i to sam sve sama birala. On je zaista stručan i ima ogromno iskustvo pa probaj tako nešto a sa svojom kombiniraj radi uputnica. Ne znam kako to ide kad preseliš u drugi grad ali neko rješenje mora postajati. Mc zgb sto se tiče štitnjače ja imam Hashimoto i isto kontroliran tsh koji ne bi po novom trebao biti iznad 2,5 a po starom iznad 2 recimo Matijevic zahtjeva da je do 2 tako da pazi na to jer štitnjača je opasna ukoliko ne radi kako treba

mc_zgb
    26. Veljača 2019. 11:04

Ma znam, imala sam ja velikih problema zbog štitnjače (sa srcem, i nije nimalo ugodno bilo). I meni je i endokrinologica i ginekologica rekle da bi bilo idealno da je oko 2 ili manje. Sad pravac endokrinolog, da mi terapiju naštima ponovo.

• marta07
    26. Veljača 2019. 14:45

Julie

Ciao svima…..martačestitam na velikom plusicu 😍 sto se tiče ginekologa ja sam kod Srceka iako ne spadam pod taj kvart jer je on jedan od boljih koji rade preko HZZO-a i istina je da je donedavno primao nove pacijente. Ja sam se nekako uspjela dočepati njega ti dragi mi je to isposlovao 🤪🤪🤪 možeš ionako ići u bolnicu na preglede i tamo će te i voditi kao i mene. Ja idem kod Matijevica na Merkur i to sam sve sama birala. On je zaista stručan i ima ogromno iskustvo pa probaj tako nešto a sa svojom kombiniraj radi uputnica. Ne znam kako to ide kad preseliš u drugi grad ali neko rješenje mora postajati. Mc zgbsto se tiče štitnjače ja imam Hashimoto i isto kontroliran tsh koji ne bi po novom trebao biti iznad 2,5 a po starom iznad 2 recimo Matijevic zahtjeva da je do 2 tako da pazi na to jer štitnjača je opasna ukoliko ne radi kako treba

Hvala Julie, da i mislim tako. Traziti ću doktoricu moju d1 uputnicu ona vrijedi godinu dana i onda ću ići na Merkur, predlazeš mi Matijevića, a neki mi je rekao Valentić ili kao i ona fenzl. Aj znaj sad kod koga. Julie sta si došla tamo i rekla da zeliš doktora matijevića, ili ima određene dane kad on radi.

• samy_lo
    26. Veljača 2019. 15:15

Ja sam u prvoj trudnoci otkrila hipertireozu,i odmah sam hospitalizovana jer je moglo biti kobno po plod,za 7 dana se sredio TSH i onda sam do 6 mjeseca trudnoce pila PTU i iskljucen mi je,uz to imam 2 cvora koji nisu opasni,valjda tu ima i genetike.
    Do sad su mi nalazi uvijek bili u normali,sljedece sedmice bi trebala vaditi krv pa 13.marta na kontrolu,nadam se da ce ostati kao i do sad.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.