Ja i mm se prepravljamo oko dva imena nemozemo se nikako dogovoriti..ali nadam se da cemo do rodenja odluciti 😆
Ayla ja ti također imam zabačenu maternicu i kad mi je to prvi put ginic rekao odmah je rekao da to ne znaci bas ništa nego eto samo govori položaj maternice, Mouse cestitam na plusicu
Upravo sam došla iz kina, ne gledajte hladnu osvetu, tak glupav film. 🤪 svima vam želim laku noć, ja sam spremna za tuš i spavanac 😴
Dobro jutro, ja sam sinoc bila u debelom snu. Nove cure dobrodosle a baby1 tebi cestitam na curicki ;) bogme ste sinoc bile aktivne...dva dana nista al ujutro sad imam sto za citat :) mi jos nismo razmisljali o imenima cekamo da vidimo sta ce biti pa cemo onda traziti i razmisljati. Nekako mi je lakse za curicu nac ime nego za muskog, muska imena su mi sva isfurana. Ja odbrojavam dane do 2. Ultrazvuka, u utorak 2. Tjedan imam pregled i jedva cekam vidjet kako se mala mrvica razvija.
Hvala vam :)
Zadnja M pocela 26.1
I moja zadnja mjesecnica je bila 26.1 :)
Sjecas se da sam ti bila rekla kako smo na isti dan imale M i da smo isti dan iste testove radile? Tvoj je bio pozitivan a moj negativan, ali danas sam opet ponovila i + je tu :)
Kakva slucajnost wow!
Jesi isla kod ginekologa?
A daaaaaj, pa da. Na forumu testovi. Nisi mi tamo odg pa sam mislila da nema nista. Predobroooo. Idem u pon na uzv. Hoces li vaditi betu???
Hvala vam :)
Zadnja M pocela 26.1
I moja zadnja mjesecnica je bila 26.1 :)
Sjecas se da sam ti bila rekla kako smo na isti dan imale M i da smo isti dan iste testove radile? Tvoj je bio pozitivan a moj negativan, ali danas sam opet ponovila i + je tu :)
Kakva slucajnost wow!
Jesi isla kod ginekologa?
A daaaaaj, pa da. Na forumu testovi. Nisi mi tamo odg pa sam mislila da nema nista. Predobroooo. Idem u pon na uzv. Hoces li vaditi betu???
Hm nisam sigurna kako to u Njemackoj ide, otici cu se javit mom ginekologu pa cemo vidjeti sto ce mi reci..
Pozdrav svima evo da se i ja javim,nova sam ovdje čekamo trenutno smo 6+5. Nakon 5 godine dobili smo veliki +. 😍😍
Cestitam Marta, znam kako je to kad godinama cekaa i onda ugledas plus :) zelim ti urednu trudnocu bez komplikacija.
Cestitam Marta, znam kako je to kad godinama cekaa i onda ugledas plus :) zelim ti urednu trudnocu bez komplikacija.
Hvala draga 😘😘😘😘
Buduće mamite🤰 moze pitanje. Trenutno smo
se preselili u ZG , kod kojeg ginekologa vodite trudnoću (koje su iz zg) jer očito je ovdje ko dobit na lotu naći dobrog ginekologa- da će te primiti. Ja trenutno putujem 200km da bi išla kod doktorice svoje. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji