Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2019. 22:31

Ja i mm se prepravljamo oko dva imena nemozemo se nikako dogovoriti..ali nadam se da cemo do rodenja odluciti 😆

Julie
    25. Veljača 2019. 22:55

Ayla ja ti također imam zabačenu maternicu i kad mi je to prvi put ginic rekao odmah je rekao da to ne znaci bas ništa nego eto samo govori položaj maternice, Mouse cestitam na plusicu

25. Veljača 2019. 22:57

Okii 😙😙

Julie
    25. Veljača 2019. 23:04

Upravo sam došla iz kina, ne gledajte hladnu osvetu, tak glupav film.  🤪 svima vam želim laku noć, ja sam spremna za tuš i spavanac  😴

felicita28
    26. Veljača 2019. 06:52

Dobro jutro, ja sam sinoc bila u debelom snu. Nove cure dobrodosle a baby1 tebi cestitam na curicki ;) bogme ste sinoc bile aktivne...dva dana nista al ujutro sad imam sto za citat :) mi jos nismo razmisljali o imenima cekamo da vidimo sta ce biti pa cemo onda traziti i razmisljati. Nekako mi je lakse za curicu nac ime nego za muskog, muska imena su mi sva isfurana. Ja odbrojavam dane do 2. Ultrazvuka, u utorak 2. Tjedan imam pregled i jedva cekam vidjet kako se mala mrvica razvija. 

mouse
    26. Veljača 2019. 07:30

Hannica0

mouse

Hannica0

mouse

Hvala vam :)
    Zadnja M pocela 26.1

I moja zadnja mjesecnica je bila 26.1 :)

Sjecas se da sam ti bila rekla kako smo na isti dan imale M i da smo isti dan iste testove radile? Tvoj je bio pozitivan a moj negativan, ali danas sam opet ponovila i + je tu :)
    Kakva slucajnost wow!
    Jesi isla kod ginekologa?

A daaaaaj, pa da. Na forumu testovi. Nisi mi tamo odg pa sam mislila da nema nista. Predobroooo. Idem u pon na uzv. Hoces li vaditi betu???

Hannica0

mouse

Hannica0

mouse

Hvala vam :)
    Zadnja M pocela 26.1

I moja zadnja mjesecnica je bila 26.1 :)

Sjecas se da sam ti bila rekla kako smo na isti dan imale M i da smo isti dan iste testove radile? Tvoj je bio pozitivan a moj negativan, ali danas sam opet ponovila i + je tu :)
    Kakva slucajnost wow!
    Jesi isla kod ginekologa?

A daaaaaj, pa da. Na forumu testovi. Nisi mi tamo odg pa sam mislila da nema nista. Predobroooo. Idem u pon na uzv. Hoces li vaditi betu???

Hm nisam sigurna kako to u Njemackoj ide, otici cu se javit mom ginekologu pa cemo vidjeti sto ce mi reci.. 

• marta07
    26. Veljača 2019. 07:54

Pozdrav svima evo da se i ja javim,nova sam ovdje čekamo trenutno smo 6+5. Nakon 5 godine dobili smo  veliki +. 😍😍

felicita28
    26. Veljača 2019. 08:01

Cestitam Marta, znam kako je to kad godinama cekaa i onda ugledas plus :) zelim ti urednu trudnocu bez komplikacija.

• marta07
    26. Veljača 2019. 08:58

felicita28

Cestitam Marta, znam kako je to kad godinama cekaa i onda ugledas plus :) zelim ti urednu trudnocu bez komplikacija.

Hvala draga 😘😘😘😘

• marta07
    26. Veljača 2019. 09:03

Buduće mamite🤰 moze pitanje. Trenutno smo 
    se preselili u ZG , kod kojeg ginekologa vodite trudnoću (koje su iz zg) jer očito je ovdje ko dobit na lotu naći dobrog ginekologa- da će te primiti. Ja trenutno putujem 200km da bi išla kod doktorice svoje. 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.