Cureeeee, mislim da se mali javio :) sad mi je kao u trbuhu par puta lagano kao nesto kuckalo i onda je stalo, ne znam jer to to, nadam se da je :)
Cureeeee, mislim da se mali javio :) sad mi je kao u trbuhu par puta lagano kao nesto kuckalo i onda je stalo, ne znam jer to to, nadam se da je :)
Najvjerojatnije da je 😍😍 osluskuj iducih dana pa ces najbolje znati ja sam od 16 tj muku mucila je il nije 🙈
Najvjerojatnije da je 😍😍 osluskuj iducih dana pa ces najbolje znati ja sam od 16 tj muku mucila je il nije 🙈
I kad si pocela bebu aktivno osjecati? Ajme predivan osjecaj je to...stvarno jesu ko neki leptirici lagani :)
I kad si pocela bebu aktivno osjecati? Ajme predivan osjecaj je to…stvarno jesu ko neki leptirici lagani :)
Mislim da oko 19 tj da je to svaki dan, a sad je sve jace i jace al od 16 mi se pocela javljat lagano i to pogotovo kada sam sjedila.. Neopisiv osjecaj 😊😊
Pozz svim buducim majcicama.😍😊
I mi smo u 9.tjednu,termin nam je 26.11. Jaaako smo uzbudeni,po prvi put postajemo roditelji.❤❤😍😍
I mi smo u 9.tjednu,termin nam je 26.11. Jaaako smo uzbudeni,po prvi put postajemo roditelji.❤❤😍😍
Dobrodosla i urednu trudnocu ti zelim 😍😘
dr.Mimica, on ti je u onoj novijoj zgradi na Poljickoj, istocno od bolnice Firule.
Nemam iskustva s dr. Mimicom, što ti se sviđa kod njega? Mislila sam ići ili kod dr. Aračić ili dr. Šparca. A zapravo bi rado kod nekog tko će mi baš sve reći u detalje a ne da samo gleda na uzv i da mi nalaz.
Nekako mi se čini da ova moja soc. dr nije baš nešto temeljita sa uzv-om. Pitam se zašto sam ostala kod nje, prošli put sam privatno vodila trudnoću.
Dobro nam dosla, skolsku trudnocu ti zelim 🎉
Mislim da nisi nesto bas dobro izračunala tjedne 🤔, meni je termin 20.11, jucer mi je bilo punih 11, znaci sad sam vec u 12 tjednu
I kad si pocela bebu aktivno osjecati? Ajme predivan osjecaj je to…stvarno jesu ko neki leptirici lagani :)
Mislim da oko 19 tj da je to svaki dan, a sad je sve jace i jace al od 16 mi se pocela javljat lagano i to pogotovo kada sam sjedila.. Neopisiv osjecaj 😊😊
Vrlo vjerojatno ti je to to :) Ti si par dana iza mene, a ja sam pocela osjecat prije koji dan. Najcesce osjecam oko pupka, a onda valjda ovisi kak je okrenuta beba nekad lijevo nekad desno. A kad me decko pita kakav je osjecaj, stvarno ne znam opisati, ali i ja osjecam vecinom kad sjedim ili lezim. Nekad bude udarac takav da me zaskaklji. A za sad je jos okej osjecat povremeno, ne znam od kojeg tjedna bi se trebalo bas svaki dan osjecati?
Sortiraj odgovore
Najstariji