Pozz svim buducim majcicama.😍😊
I mi smo u 9.tjednu,termin nam je 26.11. Jaaako smo uzbudeni,po prvi put postajemo roditelji.❤❤😍😍
Dobro nam dosla, skolsku trudnocu ti zelim 🎉
Mislim da nisi nesto bas dobro izračunala tjedne 🤔, meni je termin 20.11, jucer mi je bilo punih 11, znaci sad sam vec u 12 tjednu
10 puni,ulazim 11. kako prosli tj govorim svima da e 9.pa moja greska 🙈
Imas termin dva dana iza mene, ja sam punih 10 tjedana, surra ulazim u 11 tt 😊
Ahjooj! 😍😍 da nam je svima sretno! Idemo na pregled u subotu. Nadam se da bude sve uredu,zadnji put je bilo krvarenja al stalo je,pila sam tablete i 3 injekcije primila. Kako vi napredujete?
Iwanchee dobrodosla 😀.
Vecina nas je imala problema na pocetku s hematomom, krvarenjem al uz tablete i mirovanje sve dodje na svoje. Odmaraj koliko mozes i uzivaj u trudnoci 😉
Neko rece da osjeca bebu oko pupka,ja jos uvijek ne,jos je osjecam nisko tj.u predjelu jajnika,jer se maternica jos nije digla vjerovatno.Ali vec je izrazeno,tako da kada muz stavi ruku i on moze osjetiti.
Prolaze dani,jos koji dan i prosla sam pola.Vrijeme je pocelo da leti,mislim da cim se predje pola sve ide brze.
Nisam vas citala par dana jer sam imala obaveza.A da vam pravo kazem u jednom momentu sam shvatila da sam zbog mobitela i svih solikacija na njemu zapostavila muza.Sada ono vrijeme koje sam provodila na mob.,a muz je kuci radije lezimo zajedno i gledamo nesto ili caskamo.Zamislite kao da smo tek na pocetku veze.Puno znaci razgovor.
Ja imam obicaj reci DOK SU TELEFONI BILI VEZANI ZICOM LJUDI SU BILI SLOBODNI stvarno je tehnologija veliko zlo.Zenice moje koje cekate prvo dijete iskoristite ovo vrijeme dok ste jos uvijek sami,kod mene je bilo dana kada nisam uspjevala da se pocesljam,a kamo li s muzem da popijem kafu.
Slazem se s tobom. Pogotovo kad dobijes dijete zanemaris muza, sav fokus je na djetetu a navecer, kad zaspi, vec sam toliko umorna da samo zelim u miru malo pogledati tv i zaspati. Bojim se kako je kad dobijes drugo, koliko tek nemas vremena za muza, pogotovo kad nemas niciju pomoc da ti povremeno pricuva klince i slicno.
Mi nemamo nikoga tu da nam uleti ni na pol sata. Jos muz radi smjene, kad je nocna (bude po tjedan dana za redom) mi je bas koma, spava po cijeli dan, ja gledam ne lupati pa stan bude ko da je atomska pala. Kad je druga nema ga od 1 do 11. Jako malo vremena smo zajedno. Tesko je, al navikne se covjek.
I unatoc svemu smo uspili napraviti drugu bebu 😂🤪
Onda sam ja sretnica sto moj radi od 8-16, subote, nedjelje i praznike je slobodan. Stigne iza posla pomoci pospremiti, izici s djetetom, obaviti kupnju namirnica, a vikendom usisava i pere.
Svekici zive 2 kvarta dalje pa uskoce cesto. Divim se svim mamama koje su vise manje same i nemaju u blizini u obitelj da uskoci, moj duboki naklon 🤗
Iwanchee dobrodosla 😀.
Vecina nas je imala problema na pocetku s hematomom, krvarenjem al uz tablete i mirovanje sve dodje na svoje. Odmaraj koliko mozes i uzivaj u trudnoci 😉
Hvalaa❤
Odmarala sam tj dana,al posao ceka. Radim u vrticu,i to u jaslicama. Tako da mi je veselo. 🙈 Nadam se da u subotu bude sve uredu.
Iwanchee dobrodosla 😀.
Hvalaa❤
Odmarala sam tj dana,al posao ceka. Radim u vrticu,i to u jaslicama. Tako da mi je veselo. 🙈 Nadam se da u subotu bude sve uredu.
Nije bas zgodno u jaslicama, podizati djecu, saginjati se, stalno u pokretu. Mozda da vidis s ginom za komplikacije
Jutro svima. Novim curama želim dobrodoslicu ☺️
Sto se udaraca bebice tiče ja sam počela osjećat malo kasnije, tamo oko 18 tjedna.....mislim da je sve relativno, položaj posteljice i kile utječu na to tako da se nemojte hvatat za glavu od panike ukoliko ne osjetite u 16 tjednu kao sto su neke ovdje, također drugorotkinje osjećaju ranije. Cure kojima dečki/muževi rade čitave Dane ili smjenski svaka čast, moj radi pon-pet od 8-16 ali uspije puno puta doći ranije ili ako trebamo nešto kroz dan tipa doktor i to uvijek ide sa mnom pa kasnije dolde na posao. Srećom..... evo mi se upravo spremamo za Motovun posto nam je blizu, da vidimo i njega i onda nazad doma.....Zagreb nas čeka i obaveze također 🙈🙈🙈🙈 svima želim ugodan dan ❤️
Iwanchee dobrodosla 😀.
Hvalaa❤
Ja sam otvorila komplikacije krajem 2mj trudnoce jer isto sam radila u jaslicama, a najvise mi je bilo da ne pokupim neku bolestinu...iako bih jos i sad mogla raditi, ali npr sa predskolcima no opet su u pitanju bolesti, a svi znamo da je vrtic leglo bakterija i virusa hehe
Iwnche, ja sam imala hematom, krvarila negdje od 5tt do 8-9tt, cak imala jace izlijeve, hvala Bogu stalo pred desetak dana (kuc kuc zlo ne culo). U pon idem na kombinirani, nadam se da bude sve ok.
Sto se tice pomoci, isto nikog ni odkud, moji vise nisu zivi, muzeva mama zivi u Slavoniji, tata mu isto nije ziv.
Muz radi u smjenama, 12-24, 12-48 ili ti radi dnevnu, pa drugi dan noc i onda je dva dana slobodan, tako da bar dva dana uskoci oko djeteta a za kucne poslove 0 bodova, to je sve na meni.
Kako ce biti uz dvoje malaca, vudjet cemo. Mala ce biti 4g kad se drugo rodi pa ce bar neke sitnice moci pomoci oko bebe.
Kako su se svi snasli, budemo i mi.
Kad vec pricate o partnerima, moj decko se jucer vratio nakon mj dana s terena i sav sretan i napaljen, a ja kao mrtvo puhalo haha ne znam zasto, ali prije trudnoce sam bila full aktivna, a sad mi se uopce ne da i ne fali mi seks...i k tome me uzasno peckalo...
Nadam se da cu se nakon poroda kad sve prodje vratit na svoje samo sto ce onda opet bit bebica pa bla bla bla, a ne zelim da mi dijete i obaveze budu prepreka za intimnost sa njim...vecina veza/brakova pati radi toga i vjerujem da se zenama ne da nakon burnog dana pogotovo ako te muz pita sto si cijeli dan radila da si umorna
Samy ja sam napisala da je osjecam dosta oko pupka, a inace isto nosim nisko, no na zadjem pregledu sad u pon je gin rekla kako se beba malo digla. Tek smo poceli, 19 tj nam je i jos se na van ne osjeti..
Nego, nekad mi se dogadja da mi bas "sjedne" na crijeva ili mjehur pa kad je nesto od toga puno, hodam do wc-a ko stara baba hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji