Iwanchee dobrodosla 😀.
Vecina nas je imala problema na pocetku s hematomom, krvarenjem al uz tablete i mirovanje sve dodje na svoje. Odmaraj koliko mozes i uzivaj u trudnoci 😉
Hvalaa❤
Odmarala sam tj dana,al posao ceka. Radim u vrticu,i to u jaslicama. Tako da mi je veselo. 🙈 Nadam se da u subotu bude sve uredu.
Iwanchee dobrodosla 😀.
Vecina nas je imala problema na pocetku s hematomom, krvarenjem al uz tablete i mirovanje sve dodje na svoje. Odmaraj koliko mozes i uzivaj u trudnoci 😉
Hvalaa❤
Odmarala sam tj dana,al posao ceka. Radim u vrticu,i to u jaslicama. Tako da mi je veselo. 🙈 Nadam se da u subotu bude sve uredu.
Nije bas zgodno u jaslicama, podizati djecu, saginjati se, stalno u pokretu. Mozda da vidis s ginom za komplikacije

Jutro svima. Novim curama želim dobrodoslicu ☺️
Sto se udaraca bebice tiče ja sam počela osjećat malo kasnije, tamo oko 18 tjedna.....mislim da je sve relativno, položaj posteljice i kile utječu na to tako da se nemojte hvatat za glavu od panike ukoliko ne osjetite u 16 tjednu kao sto su neke ovdje, također drugorotkinje osjećaju ranije. Cure kojima dečki/muževi rade čitave Dane ili smjenski svaka čast, moj radi pon-pet od 8-16 ali uspije puno puta doći ranije ili ako trebamo nešto kroz dan tipa doktor i to uvijek ide sa mnom pa kasnije dolde na posao. Srećom..... evo mi se upravo spremamo za Motovun posto nam je blizu, da vidimo i njega i onda nazad doma.....Zagreb nas čeka i obaveze također 🙈🙈🙈🙈 svima želim ugodan dan ❤️

Iwanchee dobrodosla 😀.
Hvalaa❤
Ja sam otvorila komplikacije krajem 2mj trudnoce jer isto sam radila u jaslicama, a najvise mi je bilo da ne pokupim neku bolestinu...iako bih jos i sad mogla raditi, ali npr sa predskolcima no opet su u pitanju bolesti, a svi znamo da je vrtic leglo bakterija i virusa hehe
Iwnche, ja sam imala hematom, krvarila negdje od 5tt do 8-9tt, cak imala jace izlijeve, hvala Bogu stalo pred desetak dana (kuc kuc zlo ne culo). U pon idem na kombinirani, nadam se da bude sve ok.
Sto se tice pomoci, isto nikog ni odkud, moji vise nisu zivi, muzeva mama zivi u Slavoniji, tata mu isto nije ziv.
Muz radi u smjenama, 12-24, 12-48 ili ti radi dnevnu, pa drugi dan noc i onda je dva dana slobodan, tako da bar dva dana uskoci oko djeteta a za kucne poslove 0 bodova, to je sve na meni.
Kako ce biti uz dvoje malaca, vudjet cemo. Mala ce biti 4g kad se drugo rodi pa ce bar neke sitnice moci pomoci oko bebe.
Kako su se svi snasli, budemo i mi.
Kad vec pricate o partnerima, moj decko se jucer vratio nakon mj dana s terena i sav sretan i napaljen, a ja kao mrtvo puhalo haha ne znam zasto, ali prije trudnoce sam bila full aktivna, a sad mi se uopce ne da i ne fali mi seks...i k tome me uzasno peckalo...
Nadam se da cu se nakon poroda kad sve prodje vratit na svoje samo sto ce onda opet bit bebica pa bla bla bla, a ne zelim da mi dijete i obaveze budu prepreka za intimnost sa njim...vecina veza/brakova pati radi toga i vjerujem da se zenama ne da nakon burnog dana pogotovo ako te muz pita sto si cijeli dan radila da si umorna
Samy ja sam napisala da je osjecam dosta oko pupka, a inace isto nosim nisko, no na zadjem pregledu sad u pon je gin rekla kako se beba malo digla. Tek smo poceli, 19 tj nam je i jos se na van ne osjeti..
Nego, nekad mi se dogadja da mi bas "sjedne" na crijeva ili mjehur pa kad je nesto od toga puno, hodam do wc-a ko stara baba hahah
Iwanchee dobrodosla 😀.
Hvalaa❤
Ja sam otvorila komplikacije krajem 2mj trudnoce jer isto sam radila u jaslicama, a najvise mi je bilo da ne pokupim neku bolestinu…iako bih jos i sad mogla raditi, ali npr sa predskolcima no opet su u pitanju bolesti, a svi znamo da je vrtic leglo bakterija i virusa hehe
Ja cu se vodit sve s preporukama ginekologa,da bude sve uredu radila bi,ako ne nista doma mirovanje. Cinjenica jeste da e leglo virusa,bakterija. Dobila sam sad pripravnika jednog pa malo vise muku muci ona,stalo mi je jako i do posla,al opet kazem ako bi nesto krenulo po zlu (nadam se da nece) doma mirovanje. Kako vasa trudnoca sad ide?
Iwnche, ja sam imala hematom, krvarila negdje od 5tt do 8-9tt, cak imala jace izlijeve, hvala Bogu stalo pred desetak dana (kuc kuc zlo ne culo). U pon idem na kombinirani, nadam se da bude sve ok.
Sto se tice pomoci, isto nikog ni odkud, moji vise nisu zivi, muzeva mama zivi u Slavoniji, tata mu isto nije ziv.
Muz radi u smjenama, 12-24, 12-48 ili ti radi dnevnu, pa drugi dan noc i onda je dva dana slobodan, tako da bar dva dana uskoci oko djeteta a za kucne poslove 0 bodova, to je sve na meni.
Kako ce biti uz dvoje malaca, vudjet cemo. Mala ce biti 4g kad se drugo rodi pa ce bar neke sitnice moci pomoci oko bebe.
Kako su se svi snasli, budemo i mi.
Bitno da je se smirilo sad i da vise ne ide. I meni je prestalo,sad nista. Pa se nadam da bude sve uredu.
Jaaao pa dosta vremena ste sami,al bude to sve uredu! Samo naprijed lavice.😍❤
Mene je moja odmah na prvom pregledu sa 5+3 poslala na bolovanje zbog hematoma. Povukao se negdje u 10 tjednu al ne zeli me vracati na posao zbog ranije izgubljene trudnoce, nek odmaram i cuvam se. Nije mi nikakva razlika u primanjima pa mi svejedno iako je dosadno na dane doma, moram priznat da mi malo fali posao

Iwanchee dobrodosla 😀.
Hvalaa❤
Ja sam otvorila komplikacije krajem 2mj trudnoce jer isto sam radila u jaslicama, a najvise mi je bilo da ne pokupim neku bolestinu…iako bih jos i sad mogla raditi, ali npr sa predskolcima no opet su u pitanju bolesti, a svi znamo da je vrtic leglo bakterija i virusa hehe
Ja cu se vodit sve s preporukama ginekologa,da bude sve uredu radila bi,ako ne nista doma mirovanje. Cinjenica jeste da e leglo virusa,bakterija. Dobila sam sad pripravnika jednog pa malo vise muku muci ona,stalo mi je jako i do posla,al opet kazem ako bi nesto krenulo po zlu (nadam se da nece) doma mirovanje. Kako vasa trudnoca sad ide?
A gle, fali i meni, ali bitnije mi je ipak dijete. Ja nisam nis trebala objasnjavati, dosla sam kod gin rekla da bih otvorila kompl jer radim u jaslicama i to je to. A i na neki nacin sam bila primorana jer mi je isticao ugovor, a i da nije bih isto to napravila dosta brzo. Zasto da se mucis i brines? Jedino sto je financijski malo zeznuto to da ne dobivamo cijelu placu nego max tih 4000 i nesto
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji