Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    30. Travanj 2019. 20:01

Pikulica19

irma123

Cure jel ima netko vodenastu stolicu ? Ja vec dva dana svako malo ne znam sta cu..

Evo bas sad i ja istrazujem … 2mj sam inace naduta napuhnuta i s toliko tvrdom stolicom da nakon kakanja imam malo krvi na papiru. Evo danas sam valjda probijena 😣🤦🏼‍♀️ oprostite na izrazaju ali nakon tvrdog kakanja dosao proljev .. Mozda sam pojela previse namirnica bogate vlaknima a mozda vlada crijevna viroza… Najbolje nam pricekat dva tri dana pa vidjet. Idem bas sutra na pregled pa cu usput pitat
    Moj slucaj bas ide iz krajnosti u krajnost 🤷‍♀️

E isto tako je i meni bilo. Pokusavam sad pazit bas na prehranu a ako neprode do prekosutra doktoru idem..

• Nana36
    30. Travanj 2019. 20:03

Moja bi se mrvica trebala roditi u Decembru, ali moj momak zeli da abortiram

• irma123
    30. Travanj 2019. 20:04

felicita28

irma123

Ima netko da mu je termin krajem 9 mj?

Meni je termin 28.9 :)

Koliko si tjedana sad? Ja sam 25og al mene tako bune ti tjedni haha

30. Travanj 2019. 20:53

Nana36

Dobrodosla, zasto on zeli da abortiras? Sta ti zelis? 

felicita28
    30. Travanj 2019. 21:28

irma123

felicita28

irma123

Sad sam 18 plus 4. Jer znas kad ti je bila zadnja menstruacija? Racuna ti se od tog datuma pa 40 tjedana od onda

PatyDi
    30. Travanj 2019. 22:14

irma123

felicita28

irma123

Ja sam 24og, znaci dan prije tebe i danas mi je 19 tj

30. Travanj 2019. 22:21

Nana36

Draga moja ja sam ovdje izrekla svoje najvece strahove i ruzne misli o svojoj situaciji i iskreno ti mogu reci da je bitno samo ono sto ti zelis.. Jer koliko god neka situacija bila teska sve nekako dodje na svoje i mislim da ove nase mrvice vrijede svega toga. Prema tome najvaznije je sto ti zelis i ako je to ta mrvica onda ju nedaj nizasto na svijetu. 

• Nana36
    30. Travanj 2019. 23:02

ayla

Nana36

Dobrodosla, zasto on zeli da abortiras? Sta ti zelis?

Hvala na dobrodoslici. Mi smo 5 godina zajedno, zreli smo oboje, iza sebe imamo brakove, on kcerku a ja sina, i kaze da nje spreman da ima drrugo djete. Jednostavno i odbija da prica o tome. Juce mu kazem da se osjecam drugacije, samoj sebi blistam a on meni na to kaze da ne zeli slusati o tome niti ga zanimaju moji simptomi.. zivimo u razlicitim drzavama i za 10 dana se trebamo vidjeti, kaze da ce mi dati novac za pobacaj i to je to. Ja radim, imam dobar posao i novac mi ne treba ali ne mogu da razumijem da neko moze da postane takav egoista.. Toliko sam se radovala kada sam saznala dasam trudna, to mi je bio neki logican sljed u nasoj vezi, a dozivjela sam ovo. Sutra ulazim u 7 sedmicu

• Nana36
    30. Travanj 2019. 23:05

Manich

Nana36

Draga moja ja sam ovdje izrekla svoje najvece strahove i ruzne misli o svojoj situaciji i iskreno ti mogu reci da je bitno samo ono sto ti zelis.. Jer koliko god neka situacija bila teska sve nekako dodje na svoje i mislim da ove nase mrvice vrijede svega toga. Prema tome najvaznije je sto ti zelis i ako je to ta mrvica onda ju nedaj nizasto na svijetu.

Draga Manich naravno da vrijede, ali kako neko moze toliko odbijati cak i da razgovara o tome. Zeli brak uskoro, sve planira, kucu je kupio za nas ali o svom psu mi prica dva sata a o nasoj bebi nee zeli ni da cuje. 

• Pikulica19
    30. Travanj 2019. 23:40

Aurora87

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Cure koliko je normalno da CRL moze odstupati +/- od tjedna trudnoce?

Sto znaci "normalno"? Mislis opcenito ili u odnosu na prethodni pregled. Ako je vise od tjedan dana obicno se zakljucuje da je ovulacija bila ranije/kasnije i pomice se termin.

Mislim opcenito, da se ne pocne smatrat da se beba ne razvija kako treba 🤔… Jer netko kaze do 7dana a netko kao 3dana ..

Ne znam tocno ni sigurno, ali mislim da su prije raspravljali o tome na ljetnim bebama i da su rekli da je do tjedan dana ok.

Hvala vam 🥰
    Ma nije nista za uzbunu vec u mojoj glavi da bude lakse. Ma namirit ce bebica svoju velicinu
    Danas mi 12tt a bebin CRL je za 11+4tt kako sam bila kod doktorice svega 5min zbog guzve vani i to je s skidanjem i oblacenjem nije nista komentirala osim glavica saka nogica srceko  i na kraju mjerenja gotovi ste, a ja mislila da za kombinirani budes i po pola sata unutra 🤔 a nigdje nisam nasla za ovo sto me zanimalo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.