Fritula, ja sam bila kod dr.Mimice u prvoj trudnoci na detaljnom uzv, sve lijepo objasni, posveti se, spreman dati odgovor na sva pitanja
Luce super, baš takvog i tražim. Hvala ti puno na preporuci.
Znaci cure kažete da ste već sa 16 tt počele osjećati pokrete? Ja slijedeći tjedan ulazim u 16 tt, znam da nije svima isto ali nadam se da bi moglo brzo. Jedva čekam .
Cureeeee, mislim da se mali javio :) sad mi je kao u trbuhu par puta lagano kao nesto kuckalo i onda je stalo, ne znam jer to to, nadam se da je :)
Najvjerojatnije da je 😍😍 osluskuj iducih dana pa ces najbolje znati ja sam od 16 tj muku mucila je il nije 🙈
I kad si pocela bebu aktivno osjecati? Ajme predivan osjecaj je to…stvarno jesu ko neki leptirici lagani :)
Mislim da oko 19 tj da je to svaki dan, a sad je sve jace i jace al od 16 mi se pocela javljat lagano i to pogotovo kada sam sjedila.. Neopisiv osjecaj 😊😊
Vrlo vjerojatno ti je to to :) Ti si par dana iza mene, a ja sam pocela osjecat prije koji dan. Najcesce osjecam oko pupka, a onda valjda ovisi kak je okrenuta beba nekad lijevo nekad desno. A kad me decko pita kakav je osjecaj, stvarno ne znam opisati, ali i ja osjecam vecinom kad sjedim ili lezim. Nekad bude udarac takav da me zaskaklji. A za sad je jos okej osjecat povremeno, ne znam od kojeg tjedna bi se trebalo bas svaki dan osjecati?
Pa bas je neobjasnjiv osjecaj,nemos to opisati. I srce ti zatitra od srece :))
Pozz svim buducim majcicama.😍😊
I mi smo u 9.tjednu,termin nam je 26.11. Jaaako smo uzbudeni,po prvi put postajemo roditelji.❤❤😍😍
Dobro nam dosla, skolsku trudnocu ti zelim 🎉
Mislim da nisi nesto bas dobro izračunala tjedne 🤔, meni je termin 20.11, jucer mi je bilo punih 11, znaci sad sam vec u 12 tjednu
10 puni,ulazim 11. kako prosli tj govorim svima da e 9.pa moja greska 🙈
Dobrodosle nove curke, lijepe trudnoce zelim 🤞
Sto se pokreta tice, ja ih nisam pocela osjecati tako rano recimo nego evo zadnjih 5 dana mogu reci da je to to. I to nisam do zadnjeg trenutka bila sigurna jel je pa sam isla promatrati trbuh (potrajalo je 😁) i kad sam skuzila da se bas onako pomice bas sam bila presretna, neopisiv je to osjecaj 😊
i ja sam u iščekivanju prvih leptirića, 16+3 sam i kad čitam vas koji ste osjetili, sve me sreća obuzme divota!
i ja sam u iščekivanju prvih leptirića, 16+3 sam i kad čitam vas koji ste osjetili, sve me sreća obuzmedivota!
Ako ti je maternica straga onda ces uskoro osjetiti kao i ja.. 😍😍 Ja jedva cekam da mi mrvica dode 🤗
Neko rece da osjeca bebu oko pupka,ja jos uvijek ne,jos je osjecam nisko tj.u predjelu jajnika,jer se maternica jos nije digla vjerovatno.Ali vec je izrazeno,tako da kada muz stavi ruku i on moze osjetiti.
Prolaze dani,jos koji dan i prosla sam pola.Vrijeme je pocelo da leti,mislim da cim se predje pola sve ide brze.
Nisam vas citala par dana jer sam imala obaveza.A da vam pravo kazem u jednom momentu sam shvatila da sam zbog mobitela i svih solikacija na njemu zapostavila muza.Sada ono vrijeme koje sam provodila na mob.,a muz je kuci radije lezimo zajedno i gledamo nesto ili caskamo.Zamislite kao da smo tek na pocetku veze.Puno znaci razgovor.
Ja imam obicaj reci DOK SU TELEFONI BILI VEZANI ZICOM LJUDI SU BILI SLOBODNI stvarno je tehnologija veliko zlo.Zenice moje koje cekate prvo dijete iskoristite ovo vrijeme dok ste jos uvijek sami,kod mene je bilo dana kada nisam uspjevala da se pocesljam,a kamo li s muzem da popijem kafu.
Pozz svim buducim majcicama.😍😊
I mi smo u 9.tjednu,termin nam je 26.11. Jaaako smo uzbudeni,po prvi put postajemo roditelji.❤❤😍😍
Dobro nam dosla, skolsku trudnocu ti zelim 🎉
Mislim da nisi nesto bas dobro izračunala tjedne 🤔, meni je termin 20.11, jucer mi je bilo punih 11, znaci sad sam vec u 12 tjednu
10 puni,ulazim 11. kako prosli tj govorim svima da e 9.pa moja greska 🙈
Imas termin dva dana iza mene, ja sam punih 10 tjedana, surra ulazim u 11 tt 😊
Neko rece da osjeca bebu oko pupka,ja jos uvijek ne,jos je osjecam nisko tj.u predjelu jajnika,jer se maternica jos nije digla vjerovatno.Ali vec je izrazeno,tako da kada muz stavi ruku i on moze osjetiti.
Prolaze dani,jos koji dan i prosla sam pola.Vrijeme je pocelo da leti,mislim da cim se predje pola sve ide brze.
Nisam vas citala par dana jer sam imala obaveza.A da vam pravo kazem u jednom momentu sam shvatila da sam zbog mobitela i svih solikacija na njemu zapostavila muza.Sada ono vrijeme koje sam provodila na mob.,a muz je kuci radije lezimo zajedno i gledamo nesto ili caskamo.Zamislite kao da smo tek na pocetku veze.Puno znaci razgovor.
Ja imam obicaj reci DOK SU TELEFONI BILI VEZANI ZICOM LJUDI SU BILI SLOBODNI stvarno je tehnologija veliko zlo.Zenice moje koje cekate prvo dijete iskoristite ovo vrijeme dok ste jos uvijek sami,kod mene je bilo dana kada nisam uspjevala da se pocesljam,a kamo li s muzem da popijem kafu.
Slazem se s tobom. Pogotovo kad dobijes dijete zanemaris muza, sav fokus je na djetetu a navecer, kad zaspi, vec sam toliko umorna da samo zelim u miru malo pogledati tv i zaspati. Bojim se kako je kad dobijes drugo, koliko tek nemas vremena za muza, pogotovo kad nemas niciju pomoc da ti povremeno pricuva klince i slicno.
Sortiraj odgovore
Najstariji