Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    02. Svibanj 2019. 16:04

Preporuka je iza kiretaze 6 mjeseci, iza spontanog bar 2 ciklusa, prosla sam i jedno i drugo, mogu samo reci drzi se i ne odustaj

felicita28
    02. Svibanj 2019. 16:17

Bebica1 drzi se...ja bi malo na tvom mjestu pricekala ipak ali posavjetuj se najbolje sa ginekologom.
    Ja cu uskoro na komplikacije kad mi dragi dode taman cu tada uci u 6. Mjesec. Moj dragi radi na brodu i 2 mjeseca ga nema ali zato dva mjeseca kad je tu je posveven obitelji od 0-24 i zato se bas veselim sad kad dode sto cu i ja biti slobodna i moci cwmo sve u miru obaviti i druziti se i biti skupa... samo ljubav ❤

teresita
    02. Svibanj 2019. 16:40

Pozdrav luce, ne moras cekati 6 mjeseci, pogotivo ako nije bilo kiretaze, mozete pokusati vec iza sljedeceg ciklusa. Ja sam lani imala spontani i kiretazu u 10 tjednu i nakon 3 ciklusa sam ostala trudna i hvala Bogu sve je ok.
    Samo naprijed🤗🤗🤗🤗

teresita
    02. Svibanj 2019. 16:46

teresita

Pozdrav bebica 1 ne moras cekati 6 mjeseci, pogotivo ako nije bilo kiretaze, mozete pokusati vec iza sljedeceg ciklusa. Ja sam lani imala spontani i kiretazu u 10 tjednu i nakon 3 ciklusa sam ostala trudna i hvala Bogu sve je ok.
    Samo naprijed🤗🤗🤗🤗

teresita
    02. Svibanj 2019. 16:48

teresita

Pozdrav Bebica 1, ne moras cekati 6 mjeseci, pogotivo ako nije bilo kiretaze, mozete pokusati vec iza sljedeceg ciklusa. Ja sam lani imala spontani i kiretazu u 10 tjednu i nakon 3 ciklusa sam ostala trudna i hvala Bogu sve je ok.
    Samo naprijed🤗🤗🤗🤗

Frajla
    02. Svibanj 2019. 17:08

Od iduceg cet ce biti trudnicke odjece u lidlu 😉

fritula
    02. Svibanj 2019. 17:28

Frajla

Jel znaš možda pod kojom akcijom? Jel se vidi na njihovoj stranici?

• nana6
    02. Svibanj 2019. 17:53

Drage trudnice, nakon godinu pokušavanja, zahvata histeroskopije i laparoskopije krajem studenoga, ostala sam trudna već u siječnju. :)
    Punimo polako 17. tjedan i osjećamo se super.
    Svi simptomi trudnoće bili su izraženi u prva tri mjeseca, ali bez povraćanja i mučnina.
    Ono što me brine su kilogrami. Startala sam sa 64 kg, a vaga ovih dana pokazuje 68-69kg. Čitajući vas, pravo dobivanje kilograma tek slijedi pa me lovi strah.
    Od samoga početka koristim Ustrogestan 2x2. Jučerašnji pregled prošao odlično, bebica napreduje, dosta je živahan, a moja je trudnoća od strane doktorice vođena kao uredna.
    Danas sam sadila cvijeće, ništa puno, ali sam bila u čučećem položaju sagnuta neko kratko vrijeme te sam se naglo dignula (zaboravljajući da sam trudna). U tom trenutku osjetila sam kratkotrajnu, ali oštru bol. Sve je jako kratko trajalo, par sekundi, no mene je jako zabrinulo. Imate li sličnih situacija? Sljedeći pregled mi je tek krajem svibnja... 

02. Svibanj 2019. 18:03

nana6

Drage trudnice, nakon godinu pokušavanja, zahvata histeroskopije i laparoskopije krajem studenoga, ostala sam trudna već u siječnju. :)
    Punimo polako 17. tjedan i osjećamo se super.
    Svi simptomi trudnoće bili su izraženi u prva tri mjeseca, ali bez povraćanja i mučnina.
    Ono što me brine su kilogrami. Startala sam sa 64 kg, a vaga ovih dana pokazuje 68-69kg. Čitajući vas, pravo dobivanje kilograma tek slijedi pa me lovi strah.
    Od samoga početka koristim Ustrogestan 2x2. Jučerašnji pregled prošao odlično, bebica napreduje, dosta je živahan, a moja je trudnoća od strane doktorice vođena kao uredna.
    Danas sam sadila cvijeće, ništa puno, ali sam bila u čučećem položaju sagnuta neko kratko vrijeme te sam se naglo dignula (zaboravljajući da sam trudna). U tom trenutku osjetila sam kratkotrajnu, ali oštru bol. Sve je jako kratko trajalo, par sekundi, no mene je jako zabrinulo. Imate li sličnih situacija? Sljedeći pregled mi je tek krajem svibnja…

Takvu oštru kratkotrajnu bol sam ja osjećala prilikom svakog dizanja iz čučnja ili prilikom kihanja, u jednom periodu trudnoće me baš svaki put presjeklo, ali s vremenom je prestalo tako da ne brini 🙂

Frajla
    02. Svibanj 2019. 18:17

fritula

Frajla

Jel znaš možda pod kojom akcijom? Jel se vidi na njihovoj stranici?

U novom katalogu je
    Ja to gledam na katalozi.net, bude posebno katalog za neprehranu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI