Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iwancheee
    02. Svibanj 2019. 12:43

Frajla

iwancheee

DijMar

iwancheee

DijMar

iwancheee

luce35

Iwanchee dobrodosla 😀.
    Vecina nas je imala problema na pocetku s hematomom, krvarenjem al uz tablete i mirovanje sve dodje na svoje. Odmaraj koliko mozes i uzivaj u trudnoci 😉

Hvalaa❤
    Odmarala sam tj dana,al posao ceka. Radim u vrticu,i to u jaslicama. Tako da mi je veselo. 🙈 Nadam se da u subotu bude sve uredu.

Ja sam otvorila komplikacije krajem 2mj trudnoce jer isto sam radila u jaslicama, a najvise mi je bilo da ne pokupim neku bolestinu…iako bih jos i sad mogla raditi, ali npr sa predskolcima no opet su u pitanju bolesti, a svi znamo da je vrtic leglo bakterija i virusa hehe

Ja cu se vodit sve s preporukama ginekologa,da bude sve uredu radila bi,ako ne nista doma mirovanje. Cinjenica jeste da e leglo virusa,bakterija. Dobila sam sad pripravnika jednog pa malo vise muku muci ona,stalo mi je jako i do posla,al opet kazem ako bi nesto krenulo po zlu (nadam se da nece) doma mirovanje. Kako vasa trudnoca sad ide?

A gle, fali i meni, ali bitnije mi je ipak dijete. Ja nisam nis trebala objasnjavati, dosla sam kod gin rekla da bih otvorila kompl jer radim u jaslicama i to je to. A i na neki nacin sam bila primorana jer mi je isticao ugovor, a i da nije bih isto to napravila dosta brzo. Zasto da se mucis i brines? Jedino sto je financijski malo zeznuto to da ne dobivamo cijelu placu nego max tih 4000 i nesto

A cuj,i meni je najbitnije dijete. Da ne mogu ne bih radila,ne zelim se postavljati ako sam trudna da sam nesposobna za bilo sto. Bitan mi je i posao bas zbog djeteta. No dobro,nije nam svima ista situacija niti svi isto razmisljamo.

Evo jedne istomisljenice ✌
    U ponedjeljak pocinjem raditi, gotov porodiljni. I odma moram reci kolegama da sam trudna 😂 bit ce veselo

Vama bas veseloo...neka je sretnoo❤

lala3
    02. Svibanj 2019. 13:24

Curke drage evo i mene, citam vas, ali se ne stignem ukljuciti u razgovore.. kod mene vam je ovakva situacija imam dvoje djecice, 6 i 2 godine, suprug radi vani pa je kuci na svakih 5-6 sedmica, manje vise sve moram obaviti sama.. sad cekamo i trecu bebu, a i mama i sveki ne zive bas blizu da mogu uskakati za pomoc.. mi doduse planiramo preseljenje u drugu drzavu, pa smo zato odlucili i ovo trece sad da bude, da kasnije ne brinem o tome 😄.. ne znam ni sama kako stignem sve zavrsiti, mislim pri tome i na obaveze kupovine, nabavke, placanje racuna i svega ostalog.. kako ce biti tih prvih mjeseci s bebom, ne znam ni sama, samo mogu reci mi zene smo cudovista prava, sta sve izdrzimo.. opet nekako stignem i da stan odrzavam cistim, ves uvijek opran, sve na svom mjestu, uh.. najteze mi dođe frka kad dragi dođe pa onda hocemo sve obici i svugdje stici, valjda tad gubim tu kontrolu koju inace imam..

lala3
    02. Svibanj 2019. 13:28

Sory cure esej pravi 😄.. i da opet moja sveki kaze da je teze mojoj zaovi kojoj muz radi 8 sati, svaki dan je tu, zato sto ima dvoje djece u razmaku od godinu i po(zbog ne paznje, nisu planirali) iako su ta djeca malo mlađa od mog starijeg djeteta... uh.. sory morala sam malo otvoriti dusu 😊 ljubim vas i drzi te se, sve mi mozemo zato sto smo zene

Bebica1
    02. Svibanj 2019. 15:15

Drage zene koje su prosle spontani pobacaj obracam vam se jer sam i ja to nedavno prosla. Otisla sam na pregled zbog krvarenja koje je doslo 8 dana nakon menstruacije doktorica je rekla da je cista i da je sve uredu, no to je bilo u 3mj, i sad u subotu sam zbog bolova u ljevom jajniku otisla na hitnu i napravili su beta hcg i bila je 170 u nedelju je bila 143,7 tad su mi rekli da su trebali bit blizanci ali je doslo do spontanog pobacaja, no moje pitanje je dali je dobro da probamo poraditi ponovo na bebi cim mi prode prvi ciklus ili bas moram cekati 6 mj?? 

Bebica1

luce35
    02. Svibanj 2019. 16:04

Preporuka je iza kiretaze 6 mjeseci, iza spontanog bar 2 ciklusa, prosla sam i jedno i drugo, mogu samo reci drzi se i ne odustaj

felicita28
    02. Svibanj 2019. 16:17

Bebica1 drzi se...ja bi malo na tvom mjestu pricekala ipak ali posavjetuj se najbolje sa ginekologom.
    Ja cu uskoro na komplikacije kad mi dragi dode taman cu tada uci u 6. Mjesec. Moj dragi radi na brodu i 2 mjeseca ga nema ali zato dva mjeseca kad je tu je posveven obitelji od 0-24 i zato se bas veselim sad kad dode sto cu i ja biti slobodna i moci cwmo sve u miru obaviti i druziti se i biti skupa... samo ljubav ❤

teresita
    02. Svibanj 2019. 16:40

Pozdrav luce, ne moras cekati 6 mjeseci, pogotivo ako nije bilo kiretaze, mozete pokusati vec iza sljedeceg ciklusa. Ja sam lani imala spontani i kiretazu u 10 tjednu i nakon 3 ciklusa sam ostala trudna i hvala Bogu sve je ok.
    Samo naprijed🤗🤗🤗🤗

teresita
    02. Svibanj 2019. 16:46

teresita

Pozdrav bebica 1 ne moras cekati 6 mjeseci, pogotivo ako nije bilo kiretaze, mozete pokusati vec iza sljedeceg ciklusa. Ja sam lani imala spontani i kiretazu u 10 tjednu i nakon 3 ciklusa sam ostala trudna i hvala Bogu sve je ok.
    Samo naprijed🤗🤗🤗🤗

teresita
    02. Svibanj 2019. 16:48

teresita

Pozdrav Bebica 1, ne moras cekati 6 mjeseci, pogotivo ako nije bilo kiretaze, mozete pokusati vec iza sljedeceg ciklusa. Ja sam lani imala spontani i kiretazu u 10 tjednu i nakon 3 ciklusa sam ostala trudna i hvala Bogu sve je ok.
    Samo naprijed🤗🤗🤗🤗

Frajla
    02. Svibanj 2019. 17:08

Od iduceg cet ce biti trudnicke odjece u lidlu 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.