Bas sam se sad prepala bila.. odjednom me pocelo boliti u donjem dijelu trbuha kao neka upalna bol i onda sam na par minuta legla i bilo je je bolje.jer moguce da se to siri maternica ili sta bi to mogli biti?
Da, ja sam jučer pričala s gin o tome i sasvim je normalno povremeno probadanje ili po sredini ili s bilo koje strane. Dobro je ako bol stane kad se namjestiš drugačije i odmoriš, ali nije dobro ako je bol prisutna u svakom položaju ili ako ti je uz to muka ili pak krvariš…mene često zna štrecnuti kod dizanja iz kreveta ili okretanja ili pak ako malo duže ne idem mokriti i onda se full ispraznim pa me zateže malo nakon toga
Znaci nisam jedina koju plasi to probadanje... I mene zna uhvatiti nekada i onda se umirim legnem i prodje me.. Trenutno me najvise brine to sto me jako donji dio ledja boli ne stalno nego kad nesto radim recimo odem po sitna drva za vatru i sagnuta sam ono minut dva i toliko me pocne boljeti u ledjima da se moram ispraviti i onako ko babica trljat ledja da prodje..
Bas sam se sad prepala bila.. odjednom me pocelo boliti u donjem dijelu trbuha kao neka upalna bol i onda sam na par minuta legla i bilo je je bolje.jer moguce da se to siri maternica ili sta bi to mogli biti?
Da, ja sam jučer pričala s gin o tome i sasvim je normalno povremeno probadanje ili po sredini ili s bilo koje strane. Dobro je ako bol stane kad se namjestiš drugačije i odmoriš, ali nije dobro ako je bol prisutna u svakom položaju ili ako ti je uz to muka ili pak krvariš…mene često zna štrecnuti kod dizanja iz kreveta ili okretanja ili pak ako malo duže ne idem mokriti i onda se full ispraznim pa me zateže malo nakon toga
Znaci nisam jedina koju plasi to probadanje… I mene zna uhvatiti nekada i onda se umirim legnem i prodje me.. Trenutno me najvise brine to sto me jako donji dio ledja boli ne stalno nego kad nesto radim recimo odem po sitna drva za vatru i sagnuta sam ono minut dva i toliko me pocne boljeti u ledjima da se moram ispraviti i onako ko babica trljat ledja da prodje..
I mene zna donji dio ledja boliti kad se sagnem da pometem mrvice ispod stola ili slicno. Takodjer me zna probosti s desne strane, ali na trenutak, nije stalna bol, odmah prodje. Mislim da je to sve normalno. Planiram sljedeci puta pitati dr da li bi mogla malo vjezbati ako je sve ok, razmisljala sam i o prenatalnoj jogi, dobra za zivce i tijelo.
Meni su ledja za sad okej, zna me svakih 10ak dana bolit kod trtice, ali onda me i maternica boli i bude mi bolje kad se lagano krecem. Inace vjezbam svaki dan, ima jedna super na youtubu Bodyfit by Amy i ona vjezba ko trudnica kroz sva tromjesecja u obje trudnoce i ima svasta za odabrati.
Danas nisam jer sam cijelo prijepodne u akciji pakiranja jer idem par dana kod svojih i bas sam se umorila...dizala sam neke stvari za koje kad ce ih decko vadit iz auta biti ljut sto sam to radila, ali sta ces s nama zenama
Evo da vam se i ja pridruzim sa svim tim bolovima i ja se mucim i dok nema krvi ja mislim da je to sve sasvim normalno..
Deja1988 vidim tebi je bas lose krenulo al budi jaka za tu malu mrvicu, pocet ces maziti trbuh kad pocme lupkati pomalo ja sam tad pocela shvacati da beba stize i sad jedva cekam da dode da se mazimo.. 🤗
DijMar zdrav razum mi govori da šećer ne može biti šećer ukoliko je veći za samo jednu decimalu sto bi značilo da 5.2 ili 5.5 ne može biti šećer, ali određena gospoda u bijelim kutama to tako klasificira i ne rade samo idiote od nas nego i mnogih “dijabetičara” pa im propisuju lijekove određene tvrtke a zauzvrat od istih dobijaju skupe poklone, plaćena ljetovanja Itd…..
Ma da u pravu ste sa tim secerom. Meni je na taste bio secer 5.2 i to prije koji tj kad sam bila odradit te redovne lab pretrage i moja doktorica rekla sve je super. Isto tako sam cula da je normalno da secer u trudnoci ode i do 10 i da je to sasvim normalno jer se on sam regulira kako prolaze tjedni. Ja u familiji imam baku koja je umrla od secera i tetku koja je vec 10 godina na inzulinu pa sam to morala spomenuti kod doktorice i rekla je da ce pripaziti na to ali iskreno vise me ispituju za visoki tlak jer mi otac ima visok tlak jako i pokazalo se da sam ga imala i ja dok sam patila od strasnih migrena iako je zapisano da je moj tlak bio visok iskljucivo radi strasnih bolova. Ali evo da se ne ureknem moram priznati dosad mi je tlak bio uvijek 130/75-80 nikada nije bio visi i doktorica vise obraca paznju na to nego na secer prema tome mislim da su to sve normalne stvari a doktori vole prepisivat gluposti samo radi reklame ponekad.
To ti je granicni tlak, 135 se vec smatra visoko
Nije za zezati se, jer toliki pritisak je i na bebine krvne zile
Meni to nema smisla da mi je tlak nizi od 130 ja nebih ustala iz kreveta jer bi mi se vrtilo u glavi. Mislim da tlak od 130 nekome tko ima 100 kg i nekog tko ima 60 kg jednostavno nemoze biti isto.. Mozda je nekome ovaj tlak na granici ali da je previsok za mene to ne mislim. Citav zivot mi doktorica opce prakse govori kako imam idealan tlak za svoju gradju i cak mi je nudila par puta da idem dat krv jer mi je tlak tako stabilan uvijek.. Kazem bio je vislji prije 4 godine kad sam imala migrene ali toga vise nema.
Cure ti hoce reci sto se smatra prosjekom tlakova, ajmo reci nekom normalom. Ni mom tati nije par godina smetao tlak 170/120, imao je 190 cm i 110 kg, dok ga nisu strefila tri infarkta u dva dana i to ga je na kraju doslo glave. Ja isto imam sklonost visemu i zato ga redovito kontroliram.
Cure koje ste uzimale utrogestan, jeste naglo prestale ili smanjivale po malo? Ja uzimam 3x2 vaginalno i kaze gin da ne treba postupno smanjivati, da mogu zadnja 2 dana 3x1 i to je to
Cure koliko je normalno da CRL moze odstupati +/- od tjedna trudnoce?
Sto znaci "normalno"? Mislis opcenito ili u odnosu na prethodni pregled. Ako je vise od tjedan dana obicno se zakljucuje da je ovulacija bila ranije/kasnije i pomice se termin.
Sto znaci "normalno"? Mislis opcenito ili u odnosu na prethodni pregled. Ako je vise od tjedan dana obicno se zakljucuje da je ovulacija bila ranije/kasnije i pomice se termin.
Mislim opcenito, da se ne pocne smatrat da se beba ne razvija kako treba 🤔... Jer netko kaze do 7dana a netko kao 3dana ..
Sortiraj odgovore
Najstariji