Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    29. Travanj 2019. 09:38

Jutro, i tu je sugavo vrijeme, uz jaci vjetar, ali barem nema kise iako ni vjetar ne pogoduje mojim sinusima. Na kraju sam naravno zavrsila na antibiotiku. Otisla u subotu na dezurnu, kaze grlo dosta upaljeno, to je za antibiotik. Vec nakon dva popijena je bolje. 
    Od ostalog, sretna sam da je krvarenje stvarno stalo, vec nekih tjedan dana i vise, nista ne curi (kuc kuc, zlo ne culo). Iduci ponedjeljak idem na kombinirani, naravno, malo me strah, ali bit ce sve ok, nadam se.
    Sto se tice imena, kcer mi je Jelena a sada ako bude cura, bit ce Katarina (muzu se svidja to ime, meni bas i ne), ali kako sam ja izabrala za prvo dijete, on ce za drugo. Ako bude decko, biti ce Nikola.

PatyDi
    29. Travanj 2019. 09:58

Uh imena...i mi smo se dogovorili oko toga još prije nego smo uopće počeli raditi na bebi haha meni se sviđa više toga, ali dečku baš ne jer on ima neke čudne odabire, a isto tako misli i za moje haha pa smo došli na zelenu granu - Patrik ili Maša.

Aurora hvala :) i da, možda si i ja nekad maštam ko tvoja sestra da sam je osjetila , ali to je samo zato jer imam previše vremena za razmišljanje i proučavanje...jedva čekam da dođe poznanica iz Zg pa da joj povremeno pričuvam klinca da ne razmišljam toliko o trudnoći 

PatyDi
    29. Travanj 2019. 10:00

Hahhah sad sam se nasmijala na asocijaciju Aurorinog muža na ime Niko jer meni se sviđa Marta, a dečko kaže da zvuči kao morta/mrtva , a Rita je nama druga opcija 

• DaVoS
    29. Travanj 2019. 10:18

Ja sam nedavno kupila dvoje skinny farmerica, jedne sive i jedne plave, obe su koštale po 199kn. Sad su mi na redu grudnjaci jer samu zadnja 2 tjedna prerasla sve što imam. Za to kontam isto u HM kupiti one za dojenje. 2 kom su 179kn. Jedino u Manu nisam išla. Ima Mana i u Vukovaru.

Angelina
    29. Travanj 2019. 10:19

DijMar

Angelina

Jutro curke, ja se jos izlezavam u krevetu i ne zelim jos pogledati kakvo je vrijeme vani.
    Moram se jednim pitanjem na kratko vratiti na ono sto smo razglabale o e-gradanima. Vide se svi nalazi laboratorija, mikrobiologije i to, ali jel se mogu vidjeti i nalazi specijaliste? Npr. ja sad vidim lab. nalaz sa VV, ali nema onoga sto mi je napisala endokrinologica. Jel to tako treba biti ili ja nisam dobro gledala?

Ja isto nisam naisla na nalaze spec, samo laboratorijske i te pretrage i popis lijekova koje su mi dr davali…

Bit ce onda da i je tako, a ok 😊
    Sretno na pregledu

• renata.koscec
    29. Travanj 2019. 10:37

DaVoS

Ja sam nedavno kupila dvoje skinny farmerica, jedne sive i jedne plave, obe su koštale po 199kn. Sad su mi na redu grudnjaci jer samu zadnja 2 tjedna prerasla sve što imam. Za to kontam isto u HM kupiti one za dojenje. 2 kom su 179kn. Jedino u Manu nisam išla. Ima Mana i u Vukovaru.

Ja imam dvoje hlaca iz prosle trudnoce u koje stanem (trudnicke HM), kupila ih preko Mojih krpica i stvarno su super. Inace su dosta pretjerane cijene za trudnice, za nesto sto ces nositi par mjeseci pa cu jos poneku krpicu kupiti isto polovnu, osim one majice sa printom bebe koja viri. U Mama novoj su 159 kn ali super su mi.
    Za dojenje imaju odlicni grudnjaci u Mulleru, imam jos jedan crni, kojeg koristim za spavanje a stvarno je puno bio u upotrebi, mala jos dan danas pred spavanje i ujutro malo pocica 😏.

anita775
    29. Travanj 2019. 10:39

Bok curke! Neko vrijeme već čitam forume, pa sam odlučila na kraju se i pridružit jednom  dakle, nova sam ovdje, trudna 13+1, znači trebali bi biti u dva komada 3.11.  ovo mi je druga trudnoća, prva je nažalost bila vanmaternična, liječena metotrexatom, pakao  ali i to smo preživjeli.. ni ova trudnoća nije bajno počela, u 7tt sam imala krvarenje, dr nije vidio nikakav hematom niti uzrok krvarenja.. srećom je trajalo 3 dana i prestalo, ali za svaki slučaj pijem duphastone.. za sad kažu da je sve okej, rastemo i uživamo koliko možemo 

luce35
    29. Travanj 2019. 10:46

Anita dobrodosla, pratimo se, ja sam 01.11 😀.
    Cijela sam nikakva danas, nista po kuci nisam napravila, sad moram po dijete u skolu pa me mozda svjez zrak razbudi.
    Za rucak jos nemam ideju sto cu, pocelo me umarati to smisljanje svaki dan

• DaVoS
    29. Travanj 2019. 10:50

DaVoS

Sorry, zaboravila sam citirati post koji sam htjela komentirati. Usvakom slučaju meni je jučer bio Uskrs pa sam sva otečena i umorna, a moram danas i sutra raditi jer sam baš u gužvi i imam rokove za sutra i konačno ću se moći opustiti. Ovo sedenje u uredu po cijeli dan mi ubija leđa. 
    Nisam stalno ovde onda kad malo pročitam sve bih komentirala ali to su tu sad već davne priče.
    Elem bila sam na zadnjem pregledu 16.04. dobila slikicu guzice bez ičega između nogu. Izgleda da i mi čekamo ponovo curicu. Ćerka i ja smo baš sretne, muž se ipak nadao sinu, ali ne buni se. 
    Što se tiče imena još prije smo se nas troje dogovarali za muško Aleksandar a žensko Tara ili Maša. Mislim da će biti Maša, ako ostane curica. Inače sam trenutno u 17 tjednu. Ginica mi dobila novi UZV tako da kontam da će anomaly scan ona odraditi ako u međuvremenu prođe obuku.
    A što se tiče e-građana ja ništa ne vidim tamo. Pretpostavljam da je u pitanju razina sigurnosti jer imam onaj običan e-pass iz fine. Prosvetlite me.

anita775
    29. Travanj 2019. 11:03

luce35

Anita dobrodosla, pratimo se, ja sam 01.11 😀.
    Cijela sam nikakva danas, nista po kuci nisam napravila, sad moram po dijete u skolu pa me mozda svjez zrak razbudi.
    Za rucak jos nemam ideju sto cu, pocelo me umarati to smisljanje svaki dan

Ma to je sve zbog ovog lošeg vremena vani  ja danas planiram bubnut pile i krumpire u rernu, eto ideje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.