Nas ce deckic biti Lukas, Noa ili Leon i ne mozemo se nikako odluciti koje cemo :)
Ooo vi vec na imenima 🥰
Mi se nadamo braci, on ce biti Noa, ako bude jos jedna curka bit ce Nora...a imamo dvije curkice vec velike, Ema i Lea ❤️❤️
Al nama je jos full rano za ista znati pa samo sanjarimo tko bi sto volio 🤗
Kako sam se jučer pohvalila da se beba počela javljati, danas cijeli dan ništa, no sad sam malo mirnija kad vidim da su i druge curke imale slična iskustva u početku, malo se javi pa onda dan dva niš...
sutra idemo samo na pregled bez uzv i naravno opet će bit ista stvar jer moja gin je od malo riječi i većinom se ponavlja - dobro je, zatvoreni ste, malo je iscjedak, nosite nisko, odmarajte popodne...začudilo bi me da prilikom samog pregleda kaže nešto dodatno hahaha
DijMar ne brini, ja sam isto počela osjećati bebicu ali ne stalno sto je u početku normalno dok za par tjedana ne bude jače lupkala ❤️
Vecer cure, vidim vec se smisljaju imena, a meni tako sporo vrijeme prolazi. Dogodit ce se ko s prvim djetetom da cemo nakon poroda smisljati ime 🤣
Jutro cure,
kod mene krenulo nocno budjenje na wc iza kojeg tesko zaspim. I taman utonem u san, zvoni alarm za utrogestan, nikako se naspavati zadnja 3 dana. Jos ovo vrijeme tmurno i kisno 🙄
Dobro jutro cure...vidim ima jos nenaspavanih, nisam jedina 😔
Mene evo od ranog jutra muci probava, cim sam okusila kavu bio je maraton do wc-a 🙈
A do jucer sam ju svako jutro normalno pila, i to mi je bila jedina kava u danu... izgleda da mi je i ova jutarnja pocela smetat 🥵
Jutro curke, ja se jos izlezavam u krevetu i ne zelim jos pogledati kakvo je vrijeme vani.
Moram se jednim pitanjem na kratko vratiti na ono sto smo razglabale o e-gradanima. Vide se svi nalazi laboratorija, mikrobiologije i to, ali jel se mogu vidjeti i nalazi specijaliste? Npr. ja sad vidim lab. nalaz sa VV, ali nema onoga sto mi je napisala endokrinologica. Jel to tako treba biti ili ja nisam dobro gledala?
Jutro curke, ja se jos izlezavam u krevetu i ne zelim jos pogledati kakvo je vrijeme vani.
Moram se jednim pitanjem na kratko vratiti na ono sto smo razglabale o e-gradanima. Vide se svi nalazi laboratorija, mikrobiologije i to, ali jel se mogu vidjeti i nalazi specijaliste? Npr. ja sad vidim lab. nalaz sa VV, ali nema onoga sto mi je napisala endokrinologica. Jel to tako treba biti ili ja nisam dobro gledala?
Ja isto nisam naisla na nalaze spec, samo laboratorijske i te pretrage i popis lijekova koje su mi dr davali...
E da, jutro i od mene! Kod nas je vrijeme sugavo i cijelu noc je pljustalo, a koliko vidim ne planira uskoro stati...zahladilo...bas bljak i vec od jutra mi nekako pokvari raspolozenje...tako da cu valjda ostat u krevetu do podneva kad se moram ici spremati kod dr
Sortiraj odgovore
Najstariji