Vecer cure, vidim vec se smisljaju imena, a meni tako sporo vrijeme prolazi. Dogodit ce se ko s prvim djetetom da cemo nakon poroda smisljati ime 🤣
Jutro cure,
kod mene krenulo nocno budjenje na wc iza kojeg tesko zaspim. I taman utonem u san, zvoni alarm za utrogestan, nikako se naspavati zadnja 3 dana. Jos ovo vrijeme tmurno i kisno 🙄
Dobro jutro cure...vidim ima jos nenaspavanih, nisam jedina 😔
Mene evo od ranog jutra muci probava, cim sam okusila kavu bio je maraton do wc-a 🙈
A do jucer sam ju svako jutro normalno pila, i to mi je bila jedina kava u danu... izgleda da mi je i ova jutarnja pocela smetat 🥵
Jutro curke, ja se jos izlezavam u krevetu i ne zelim jos pogledati kakvo je vrijeme vani.
Moram se jednim pitanjem na kratko vratiti na ono sto smo razglabale o e-gradanima. Vide se svi nalazi laboratorija, mikrobiologije i to, ali jel se mogu vidjeti i nalazi specijaliste? Npr. ja sad vidim lab. nalaz sa VV, ali nema onoga sto mi je napisala endokrinologica. Jel to tako treba biti ili ja nisam dobro gledala?
Jutro curke, ja se jos izlezavam u krevetu i ne zelim jos pogledati kakvo je vrijeme vani.
Moram se jednim pitanjem na kratko vratiti na ono sto smo razglabale o e-gradanima. Vide se svi nalazi laboratorija, mikrobiologije i to, ali jel se mogu vidjeti i nalazi specijaliste? Npr. ja sad vidim lab. nalaz sa VV, ali nema onoga sto mi je napisala endokrinologica. Jel to tako treba biti ili ja nisam dobro gledala?
Ja isto nisam naisla na nalaze spec, samo laboratorijske i te pretrage i popis lijekova koje su mi dr davali...
E da, jutro i od mene! Kod nas je vrijeme sugavo i cijelu noc je pljustalo, a koliko vidim ne planira uskoro stati...zahladilo...bas bljak i vec od jutra mi nekako pokvari raspolozenje...tako da cu valjda ostat u krevetu do podneva kad se moram ici spremati kod dr
Jutro, i tu je sugavo vrijeme, uz jaci vjetar, ali barem nema kise iako ni vjetar ne pogoduje mojim sinusima. Na kraju sam naravno zavrsila na antibiotiku. Otisla u subotu na dezurnu, kaze grlo dosta upaljeno, to je za antibiotik. Vec nakon dva popijena je bolje.
Od ostalog, sretna sam da je krvarenje stvarno stalo, vec nekih tjedan dana i vise, nista ne curi (kuc kuc, zlo ne culo). Iduci ponedjeljak idem na kombinirani, naravno, malo me strah, ali bit ce sve ok, nadam se.
Sto se tice imena, kcer mi je Jelena a sada ako bude cura, bit ce Katarina (muzu se svidja to ime, meni bas i ne), ali kako sam ja izabrala za prvo dijete, on ce za drugo. Ako bude decko, biti ce Nikola.
Uh imena...i mi smo se dogovorili oko toga još prije nego smo uopće počeli raditi na bebi haha meni se sviđa više toga, ali dečku baš ne jer on ima neke čudne odabire, a isto tako misli i za moje haha pa smo došli na zelenu granu - Patrik ili Maša.
Aurora hvala :) i da, možda si i ja nekad maštam ko tvoja sestra da sam je osjetila , ali to je samo zato jer imam previše vremena za razmišljanje i proučavanje...jedva čekam da dođe poznanica iz Zg pa da joj povremeno pričuvam klinca da ne razmišljam toliko o trudnoći
Hahhah sad sam se nasmijala na asocijaciju Aurorinog muža na ime Niko jer meni se sviđa Marta, a dečko kaže da zvuči kao morta/mrtva , a Rita je nama druga opcija
Ja sam nedavno kupila dvoje skinny farmerica, jedne sive i jedne plave, obe su koštale po 199kn. Sad su mi na redu grudnjaci jer samu zadnja 2 tjedna prerasla sve što imam. Za to kontam isto u HM kupiti one za dojenje. 2 kom su 179kn. Jedino u Manu nisam išla. Ima Mana i u Vukovaru.
Sortiraj odgovore
Najstariji