Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    28. Travanj 2019. 12:47

Ja jos uvijek iscekujem pokrete. I meni je posteljica sprijeda. Sinoc dok sam gledala film lezala sam u nekom cudnom polozaju i osjetila sam onako kao da se mice nesto unutra, nesto kao skakljanje, ali nije me bas skakljalo (ne znam ja to objasniti 🙈) i trajalo je 10-15 min. I probam stavit ruku na trbuh - to prestane, maknem ruku - opet se pojavi, i tako.. moram priznati da je zbilja to tesko razlikovati od probave, barem meni, tako da jos uvijek cekam malo jace udaranje da budem sigurna 🙂
    Joj svaka vam cast ako ste danas tako vrijedne. Ja ne bih nedjeljom prstom mrdnula ni da mi je atomska bomba u stanu, to mi je jednostavno poseban dan za ljencarenje. A dragi i ja uglavnom preko vikenda tako rasturimo stan kao da je kroz njega prosla horda male djece tako da ponedjeljkom padam s nogu od ciscenja 🙉

• Pikulica19
    28. Travanj 2019. 15:15

Dali netko mozda prepoznaje bol u donjem dijelu trbuha vise prema lijevom kuka, nije da je nesnosna bol ali je jako neugodna i u trbusnoj je supljini nije do kostiju kukova. I kad mislim da je prestalo dotaknem prstima taj dio i blago samo stisnem i osjetim da je bol i dalje prisutna. Mislila sam da je sirenje maternice ali pretpostavljam da se jos maternica nije izdigla i da je nize. Dali je mozda imala koja tako nesto? 😩🕵️‍♀️

Julie
    28. Travanj 2019. 15:41

Pikulica ne brini, svakakvih bolova sam imala i sve je to normalno, jedino da su bas nesnosnih ili traju citav dan onda to nije uredu. Ima dosta poruka pa nisam pratila tocno tko je sto napisao, netko je spominjalo imena. Posto je nama receno da je mozda curica mi smo odlucili da ce se zvati Mila, ako nas pak zezne pa je zapravo deckic bit ce Marin. To je vec prije dva mjeseca odluceno 😂🙈

mc_zgb
    28. Travanj 2019. 17:45

Julie

Pikulica ne brini, svakakvih bolova sam imala i sve je to normalno, jedino da su bas nesnosnih ili traju citav dan onda to nije uredu. Ima dosta poruka pa nisam pratila tocno tko je sto napisao, netko je spominjalo imena. Posto je nama receno da je mozda curica mi smo odlucili da ce se zvati Mila, ako nas pak zezne pa je zapravo deckic bit ce Marin. To je vec prije dva mjeseca odluceno 😂🙈

Mila je baš divno  meni je isto jedan od favorita ako je curica 

Frajla
    28. Travanj 2019. 18:41

I Mila i Jana su mi jako lijepa imena.
    Blago vama kako ste se tako na vrijeme dogovorili. Mi smo za malog smisljali mjesecim. Sad ako bude curica ce biti Lea, a ako bide decko (sto mrvicu vise zelim) uopce nemam pojma sta cemo za ime. Bit ce "Beba broj 2"😂😂

Angelina
    28. Travanj 2019. 18:53

Nasa ce biti Nika 🙂 to smo se vrlo brzo dogovorili jos dok nismo znali spol

felicita28
    28. Travanj 2019. 18:57

Nas ce deckic biti Lukas, Noa ili Leon i ne mozemo se nikako odluciti koje cemo :)

Angie1205
    28. Travanj 2019. 19:00

Ooo vi vec na imenima 🥰
    Mi se nadamo braci, on ce biti Noa, ako bude jos jedna curka bit ce Nora...a imamo dvije curkice vec velike, Ema i Lea ❤️❤️
    Al nama je jos full rano za ista znati pa samo sanjarimo tko bi sto volio 🤗

PatyDi
    28. Travanj 2019. 19:43

Kako sam se jučer pohvalila da se beba počela javljati, danas cijeli dan ništa, no sad sam malo mirnija kad vidim da su i druge curke imale slična iskustva u početku, malo se javi pa onda dan dva niš...
    sutra idemo samo na pregled bez uzv i naravno opet će bit ista stvar jer moja gin je od malo riječi i većinom se ponavlja - dobro je, zatvoreni ste, malo je iscjedak, nosite nisko, odmarajte popodne...začudilo bi me da prilikom samog pregleda kaže nešto dodatno hahaha 

Julie
    28. Travanj 2019. 21:01

DijMar ne brini, ja sam isto počela osjećati bebicu ali ne stalno sto je u početku normalno dok za par tjedana ne bude jače lupkala ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.