Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    28. Travanj 2019. 10:31

ayla

jana35

Dobro jutro !!!
    Citam svakodnevno ali nikako pisati. Mi sutra navrsavamo 20 tjedana. Bebica se javlja ali ne svakodnevno i ponekad me to brine. Prije 2 tjedna smo imali uzv i taj dan sam ju cijeli osjećala i cudno mi je kako se primirila. Sad nekoliko dana nista pa opet i tako… nema pravila. Pozeljela sam si baby watcher cisto da se umirim da je sve dobro.
    Trbuh raste ubrzano, zbilja svaki dan vidim da je veći!
    Jos uvijek nisam svjesna da ćemo dobit bebu, vjerojatno ću osvjestiti dok ću rodit. Ajmee kolko jedva čekam upoznati nasu princezicu 😍
    Nego, jel razmisljate o imenima? Mi smo prvo mislili da će biti dečko ( muz bio siguran 100% ) i odabrali smo ime Jan. Kad je doktor rekao da će biti najvjerojatnije djevojčica odmah smo odlučili da će se zvati Jana. Eto, valjda je meni moja intuicija dobro govorila jer sam si ovdje dala nadimak Jana. Bas mi je sad to smijesno!
    Svima želim ugodnu nedjelju, uhvatite sunca danas , sutra će biti opet ruzno vrijeme!!!!

Tako je i meni u pocetku javi se pa je nema, al zato sad lupa non stop jedino ujutro ju cekam da se javi da znam da je dobro i onda se javi i men srce na mistu.. Prelipo ime ja i muz se nemozemo dogovoriti nikako 🙈🙈

Posteljica mi je sprijeda i bilo mi je cudno kako osjećam leptiriće tak rano, pocelo je negdje u 17 tt. A od onda me zeza, malo je ima pa dan dva mir. A nakon uzv me skakljala cijelo popodne. Ipak mislim da utječu na bebolinače ti pregledi. Svaki put kad bi dr stavio na trbuh ona je odskakivala ko na trambolinu! 
    Prosli put je bila tak nemirna da ju jedva izmjerio! 

jana35
    28. Travanj 2019. 10:34

Deja1988

Jutro curkeee! Iako vidim da je nekima vec podne 😂😂 Svaka čast ranoraniocima😁 Moj dragi radi cijele dane, pa se ja probudim u pola 6, upalim tv-crtice😂😂 i onda jos malo zadrijemam… Uglavnom sam cijeli dan kod svojih, ili mama dode kod mene… Jer sutra odlazi opet u Dojc do ljeta… Ja sam neke bljak volje😁 Najradije bi se zatvorila u sobu da nikog ne vidim i ne cujem.. 🙄😁 Neka čudna faza, ali proći ce i to… Inace jedva cekam pregled u četvrtak🤗😍 Moram i na pramenove, i sto je najgore imamo svadbu krajem 5mj…jaooooo, pa ja imam osjecaj da sam sad slon, nista mi se ne svida kako mi stoji😒😂😂😂

Ma sigurna sam da čes naći neku lijepu haljinicu koja će ti naglasiti trbuh!! Ja ga bas s ponosom nosim 😂
    Mi idemo na svadbu 29.7. onda ću već biti pred porodom , bas me zanima kako ću, bit ću ko tenk sigurno!!!! 
    Raspoloženje je danas i meni koma. Sad razmisljam da odem natrag u krevet .

28. Travanj 2019. 10:37

jana35

ayla

jana35

Dobro jutro !!!
    Citam svakodnevno ali nikako pisati. Mi sutra navrsavamo 20 tjedana. Bebica se javlja ali ne svakodnevno i ponekad me to brine. Prije 2 tjedna smo imali uzv i taj dan sam ju cijeli osjećala i cudno mi je kako se primirila. Sad nekoliko dana nista pa opet i tako… nema pravila. Pozeljela sam si baby watcher cisto da se umirim da je sve dobro.
    Jos uvijek nisam svjesna da ćemo dobit bebu, vjerojatno ću osvjestiti dok ću rodit. Ajmee kolko jedva čekam upoznati nasu princezicu 😍
    Nego, jel razmisljate o imenima? Mi smo prvo mislili da će biti dečko ( muz bio siguran 100% ) i odabrali smo ime Jan. Kad je doktor rekao da će biti najvjerojatnije djevojčica odmah smo odlučili da će se zvati Jana. Eto, valjda je meni moja intuicija dobro govorila jer sam si ovdje dala nadimak Jana. Bas mi je sad to smijesno!
    Svima želim ugodnu nedjelju, uhvatite sunca danas , sutra će biti opet ruzno vrijeme!!!!

Tako je i meni u pocetku javi se pa je nema, al zato sad lupa non stop jedino ujutro ju cekam da se javi da znam da je dobro i onda se javi i men srce na mistu.. Prelipo ime ja i muz se nemozemo dogovoriti nikako 🙈🙈

Posteljica mi je sprijeda i bilo mi je cudno kako osjećam leptiriće tak rano, pocelo je negdje u 17 tt. A od onda me zeza, malo je ima pa dan dva mir. A nakon uzv me skakljala cijelo popodne. Ipak mislim da utječu na bebolinače ti pregledi. Svaki put kad bi dr stavio na trbuh ona je odskakivala ko na trambolinu!

Kako slatkooo to kad se tako micu ja sam moju vidjela sad kad smo bili u 12tom tj na uzv . Mogu samo zamisliti kakav osjecaj kad osjetis.. Ja vjerovatno necu osjetiti jako dugo jer sam bucka po prirodi i djeli nas dosta skembe da bih osjetila tako rano kao vi.. A da sto se toce dali bebe osjete uzv naravno procitala negdje da se taj uzv odbija od bebe i da one to osjete ali mislim da im ne steti toliko nebi se to radilo uopce da steti bebi bas toliko. Mozda joj je samo neugodan osjecaj . U svakom slucaju ja idem na vaganje 16.5 a uzv mi nije ni spominjala pa cisto sumnjam da ce me prije 20tog tj uopce traziti da dodjem na uzv.. 

28. Travanj 2019. 10:45

jana35

ayla

jana35

Dobro jutro !!!

Moju uspije izmiriti nije toliko aktivna na pregledu 😂  al zato docim legnem ili sjednem odma akcija 

Angelina
    28. Travanj 2019. 12:47

Ja jos uvijek iscekujem pokrete. I meni je posteljica sprijeda. Sinoc dok sam gledala film lezala sam u nekom cudnom polozaju i osjetila sam onako kao da se mice nesto unutra, nesto kao skakljanje, ali nije me bas skakljalo (ne znam ja to objasniti 🙈) i trajalo je 10-15 min. I probam stavit ruku na trbuh - to prestane, maknem ruku - opet se pojavi, i tako.. moram priznati da je zbilja to tesko razlikovati od probave, barem meni, tako da jos uvijek cekam malo jace udaranje da budem sigurna 🙂
    Joj svaka vam cast ako ste danas tako vrijedne. Ja ne bih nedjeljom prstom mrdnula ni da mi je atomska bomba u stanu, to mi je jednostavno poseban dan za ljencarenje. A dragi i ja uglavnom preko vikenda tako rasturimo stan kao da je kroz njega prosla horda male djece tako da ponedjeljkom padam s nogu od ciscenja 🙉

• Pikulica19
    28. Travanj 2019. 15:15

Dali netko mozda prepoznaje bol u donjem dijelu trbuha vise prema lijevom kuka, nije da je nesnosna bol ali je jako neugodna i u trbusnoj je supljini nije do kostiju kukova. I kad mislim da je prestalo dotaknem prstima taj dio i blago samo stisnem i osjetim da je bol i dalje prisutna. Mislila sam da je sirenje maternice ali pretpostavljam da se jos maternica nije izdigla i da je nize. Dali je mozda imala koja tako nesto? 😩🕵️‍♀️

Julie
    28. Travanj 2019. 15:41

Pikulica ne brini, svakakvih bolova sam imala i sve je to normalno, jedino da su bas nesnosnih ili traju citav dan onda to nije uredu. Ima dosta poruka pa nisam pratila tocno tko je sto napisao, netko je spominjalo imena. Posto je nama receno da je mozda curica mi smo odlucili da ce se zvati Mila, ako nas pak zezne pa je zapravo deckic bit ce Marin. To je vec prije dva mjeseca odluceno 😂🙈

mc_zgb
    28. Travanj 2019. 17:45

Julie

Pikulica ne brini, svakakvih bolova sam imala i sve je to normalno, jedino da su bas nesnosnih ili traju citav dan onda to nije uredu. Ima dosta poruka pa nisam pratila tocno tko je sto napisao, netko je spominjalo imena. Posto je nama receno da je mozda curica mi smo odlucili da ce se zvati Mila, ako nas pak zezne pa je zapravo deckic bit ce Marin. To je vec prije dva mjeseca odluceno 😂🙈

Mila je baš divno  meni je isto jedan od favorita ako je curica 

Frajla
    28. Travanj 2019. 18:41

I Mila i Jana su mi jako lijepa imena.
    Blago vama kako ste se tako na vrijeme dogovorili. Mi smo za malog smisljali mjesecim. Sad ako bude curica ce biti Lea, a ako bide decko (sto mrvicu vise zelim) uopce nemam pojma sta cemo za ime. Bit ce "Beba broj 2"😂😂

Angelina
    28. Travanj 2019. 18:53

Nasa ce biti Nika 🙂 to smo se vrlo brzo dogovorili jos dok nismo znali spol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.