Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    29. Travanj 2019. 11:07

DaVoS

A što se tiče e-građana ja ništa ne vidim tamo. Pretpostavljam da je u pitanju razina sigurnosti jer imam onaj običan e-pass iz fine. Prosvetlite me.

Da da, moras imati barem razinu 3 za zdravstvo

Angelina
    29. Travanj 2019. 11:10

renata.koscec

Ja imam dvoje hlaca iz prosle trudnoce u koje stanem (trudnicke HM), kupila ih preko Mojih krpica i stvarno su super. Inace su dosta pretjerane cijene za trudnice, za nesto sto ces nositi par mjeseci pa cu jos poneku krpicu kupiti isto polovnu, osim one majice sa printom bebe koja viri. U Mama novoj su 159 kn ali super su mi.
    Za dojenje imaju odlicni grudnjaci u Mulleru, imam jos jedan crni, kojeg koristim za spavanje a stvarno je puno bio u upotrebi, mala jos dan danas pred spavanje i ujutro malo pocica 😏.

Ja si isto zelim takve majice iz Mama nove, ali mislim da necu tamo kupovati jer mi se cijene ne svidaju. Naisla sam neki dan na ovim stranicama tipa wish, ebay i sl. isto takve majice i haljine pa cu naruciti kad malo bolje proucim. Za te novce preko interneta kupis dva artikla

• Mamika99
    29. Travanj 2019. 11:13

Davos, mislim da jeste to problem, za e Pass, neko je spomenuo ranije da ta vjerodajnica mora biti minimalno razina 3 ako se ne varam... Ja se prijavljujem preko PBZ aplikacije na mobitelu, meni je trojka, ali nisam još probala da vidim šta ima od nalaza, danas ću baš videti... 
    Mi danas očekujemo krevet za curicu iz ikea-e, stiže u os u dostavnih centar pa ćemo ga pokupiti, jedva čekam da ga sastavimo, a pogotovo ne zanima kako će ona reagovati na "ne spavanje" u krevecu 😀 mislim da će biti veselo, ali zato smo odlučili ranije da kreneno s prilagođavanjem da se odvikne od kreveca do dolaska bebice 😊

• DaVoS
    29. Travanj 2019. 11:31

Hvala cure za info!!!
    Probala sam preko pbz-a i uspjela..... nemam vremena po nalaze a radila sam bris, bar znam da mi je uredan nalaz pa mogu mirno otići kod njih neki drugi dan

29. Travanj 2019. 14:57

Dobar dan curke, moze li mi koja objasniti kako se gledaju ti nalazi preko pbz app, ako nije tesko za objasniti naravno 🙈 ja se u to slabo kuzim 

PatyDi
    29. Travanj 2019. 15:04

Evo, mi riješili pregled. Sve je okej, dobila uputnicu za OGTT i idući utorak idemo napokon na uzv    I što je nabolje, beba više nije toliko nisko ko na prošlom pregledu  Vidjela sam je na par sek jer je ova uključila uzv samo da pogleda, ne znam šta i kaže "beba je živahna", okej si mislim, to mi svaki put kažeš hahha

29. Travanj 2019. 15:22

DijMar

Evo, mi riješili pregled. Sve je okej, dobila uputnicu za OGTT i idući utorak idemo napokon na uzv I što je nabolje, beba više nije toliko nisko ko na prošlom pregleduVidjela sam je na par sek jer je ova uključila uzv samo da pogleda, ne znam šta i kaže "beba je živahna", okej si mislim, to mi svaki put kažeš hahha

Super da je sve ok 😊😊 i ja imam uputnicu za ogtt al  nikako otici to rjesiti 😂🙈

Frajla
    29. Travanj 2019. 15:35

ayla

Dobar dan curke, moze li mi koja objasniti kako se gledaju ti nalazi preko pbz app, ako nije tesko za objasniti naravno 🙈 ja se u to slabo kuzim

Moras imati aktiviran m-token
    Odes na portal.zdravlje.hr
    Tamo se trebas logirati (prihvati sve sto moras), izaberes pbz, odes u pbz aplikaciju, otvoriš mtoken i onda ces  morati na tom portalu upisati broj tokena i oni lozinku koju ti izbaci aplikacija

Frajla
    29. Travanj 2019. 15:39

Super da je sve ok s bebicom. Sta se tako rano ide na ogtt? Ja sam zadnji put jaaaako rano isla, nekih 8 ili 9 tjedana. A nekak sam si zabrijala da se to ide nekad puuuuno kasnije redovno 🤔
    Meni to nije bilo tako strasno za popiti kak neki pricaju. Onak, slatka voda, nist specijalno. Dobro, opcenito nisam imala problema s mucninama. Samo sto je dosasno tamo sjediti, nebi se smjelo hodati ni piti ni nist 🙄 ponesite si knjigu neku ili povedite drustvo.

Frajla
    29. Travanj 2019. 15:43

Eh da, u neke domove zdravlja se samo dode, a negdje na mora naruciti/najaviti za ogtt 🤦🏼‍♀️
    Pa se raspitajte unaprijed za tamo gdje trebate ici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.