Dobar dan curke, moze li mi koja objasniti kako se gledaju ti nalazi preko pbz app, ako nije tesko za objasniti naravno 🙈 ja se u to slabo kuzim
Evo, mi riješili pregled. Sve je okej, dobila uputnicu za OGTT i idući utorak idemo napokon na uzv I što je nabolje, beba više nije toliko nisko ko na prošlom pregledu
Vidjela sam je na par sek jer je ova uključila uzv samo da pogleda, ne znam šta i kaže "beba je živahna", okej si mislim, to mi svaki put kažeš hahha
Evo, mi riješili pregled. Sve je okej, dobila uputnicu za OGTT i idući utorak idemo napokon na uzvI što je nabolje, beba više nije toliko nisko ko na prošlom pregledu
Vidjela sam je na par sek jer je ova uključila uzv samo da pogleda, ne znam šta i kaže "beba je živahna", okej si mislim, to mi svaki put kažeš hahha
Super da je sve ok 😊😊 i ja imam uputnicu za ogtt al nikako otici to rjesiti 😂🙈
Dobar dan curke, moze li mi koja objasniti kako se gledaju ti nalazi preko pbz app, ako nije tesko za objasniti naravno 🙈 ja se u to slabo kuzim
Moras imati aktiviran m-token
Odes na portal.zdravlje.hr
Tamo se trebas logirati (prihvati sve sto moras), izaberes pbz, odes u pbz aplikaciju, otvoriš mtoken i onda ces morati na tom portalu upisati broj tokena i oni lozinku koju ti izbaci aplikacija
Super da je sve ok s bebicom. Sta se tako rano ide na ogtt? Ja sam zadnji put jaaaako rano isla, nekih 8 ili 9 tjedana. A nekak sam si zabrijala da se to ide nekad puuuuno kasnije redovno 🤔
Meni to nije bilo tako strasno za popiti kak neki pricaju. Onak, slatka voda, nist specijalno. Dobro, opcenito nisam imala problema s mucninama. Samo sto je dosasno tamo sjediti, nebi se smjelo hodati ni piti ni nist 🙄 ponesite si knjigu neku ili povedite drustvo.
Eh da, u neke domove zdravlja se samo dode, a negdje na mora naruciti/najaviti za ogtt 🤦🏼♀️
Pa se raspitajte unaprijed za tamo gdje trebate ici
Moras imati aktiviran m-token
Odes na portal.zdravlje.hr
Tamo se trebas logirati (prihvati sve sto moras), izaberes pbz, odes u pbz aplikaciju, otvoriš mtoken i onda ces morati na tom portalu upisati broj tokena i oni lozinku koju ti izbaci aplikacija
Hvala budem pokusala
Meni su rekli da se moram naruciti u laboratoriju, a bit ce mi 20 tj, jer se nadam da cu iduci tj obaviti to. Da, kazu sve da je bljak hehe
ehh da, taj ogtt, to se obavlja u bilo kojem domu zdravlja ili kako? Pitam za Zagreb I meni je doktorica rekla da se to kasnije obavlja, oko 22 tjedna čini mi se, ako ne i kasnije. Znam da mi je pričala za željezo da se oko 20. tjedna gleda, jer tu kreće povećana potreba za željezom i potrošnja, pa da se vidi kako se na nas to odražava.
Bokic zenice vidim danas lose vrijeme pa takvo i raspolozenje... Ja sam danima vec umorna preko dana a navece neznam sta bi sa sobom. I jucer sam se vagala izgubila sam jos jednu kilu.. 😊 Meni je to super s obzirom kako vec imam kilica dosta bolje da sada ode koja dolje pa da ih nebude previse do poroda.. I nova zelja mi se pojavila. Tamanim sladoled kao luda i to onaj iz lidla burbon vanilija hahahhah ali to je jedino slatko sto mogu.. I po novom suncokret grickam to mi pase.. Smjesne su mi te zelje kojekakve. Inace kod mene sve super mucnine prosle skroz.. I prehlada me konacno pustila jos samo da herpes prodje do kraja i onda sam ko nova. Skupljam snage fizicke i psihicke na krecenje kuce koje planiramo uskoro dok nije prevruce. Trebat ce mi odmor nakon sto sve zavrsimo.
Sortiraj odgovore
Najstariji