Cure koje su već radile veliki anomaly scan koji se radi do 22 tjedna. Ja sam tu negdje pa me zanima jel se to ide privatno ili kako? Posto sam prije 2 dana bila na pregledu i sve je ok, ali sad čitam da se tu broje prstići, gledaju svi organi i svašta nešto sto nije bilo u mojem slučaju sad prije dva dana. Doduše bio je doktor na zamjeni ali ne znam jel se to posebno naručuje ili kako?
Cure koje su već radile veliki anomaly scan koji se radi do 22 tjedna. Ja sam tu negdje pa me zanima jel se to ide privatno ili kako? Posto sam prije 2 dana bila na pregledu i sve je ok, ali sad čitam da se tu broje prstići, gledaju svi organi i svašta nešto sto nije bilo u mojem slučaju sad prije dva dana. Doduše bio je doktor na zamjeni ali ne znam jel se to posebno naručuje ili kako?
Anomaly scan je obican uzv gdje se samo detaljnije gledaju neke stvari. Ako gin nema dovoljno dobar uzv daju uputnicu za bolnicu, ako ima sam odradi.
Mozda je i pogledao ovaj sve sto treba, samo nije nista komentirao 🤔
A mozes ga napraviti i privatno naravno.
Meni je moja gin normalno sa obicnim uzv-om pregledala sve organe isto kao i jel zatvorena trbusna supljina i kraljeznica i slicne stvari.
I smatram da bi svaki gin to trebao napraviti mimo svakog dodatnog anomaly scana i slicno, ali eto znamo da to nije uvijek tako
Ja mislim da se meni moje dijete počelo javljati Uz toliko nagovaranja hahah iako još uvijek ne znam točno jel to to, ali definitivno nisu ni leptirići ni ribice, a bome nisu ni grčevi ni napuhnutost...neki novi "simptom"...moram sad vidjeti kroz koji dan ak će se ponavljati, ali ja mislim da je to to, baš udarac, onak lagano, ali se osjeća vibracija i to danas u više navrata tokom dana
Toliko sam uzbuđena da se nadam kako nije to samo u mojoj glavi...sad smo 18+4
A što se tiče tog anomaly s., ja isto mislim kako to rade naši gin, a onda prema vlastitim željama i mogućnostima idemo kod privatnih...
Ne znam, sad su uzimate mjere trbuha, glave i koje cega, gledala sam po kraticama uz duljinu i onog sto su mi prije gledali, ali kazem bio je drugi doktor i nije nista govorio o prsticima i ostalo. Vjerujem da bi mozda i vidio na ovom da nesto nije ok jer bila sam zaista dosta dugo na uzv, duze nego ijednom do sad, jos je lovio spol 😂
Inace radila sam na Merkuru sve uzv pa tako i ovaj. Jel potrebno onda da idem i privatno?
Meni ginekologica gleda sve na ultrazvuku isto ali mi je prosli puta dala uputnicu za anomaly scan bez da me pitala i rekla da jos to moram obaviti. Ne idem privatno idem u Petrovu.
Meni je doktor radio mjere u 18 i 22 tt i samo reko da je sve u redu, tako da ja necu ici privatno da ima potrebe najvjerojatnije bi mi reko da odem..
Mene samo muci ukoliko nije to odradio da odem privatno, opet s druge strane je rekao da je po svemu beba u dan, dva naprijed, gledao je cerviks, plodnu vodu, pupcanu vrpcu itd..... Sve i pise u nalazu...... Ja se nadam da je to onda to.....mene samo zabunio dio sa brojanjem prstiju 😂 Ayla sjecam se da si ti prica a da bi isla kod Kosa..... Al i ja.mislim ako je sve ok nema onda potrebe da se ide dodatno.
Tko ce sve na trudnicki tecaj na Merkur?
Mene samo muci ukoliko nije to odradio da odem privatno, opet s druge strane je rekao da je po svemu beba u dan, dva naprijed, gledao je cerviks, plodnu vodu, pupcanu vrpcu itd….. Sve i pise u nalazu…… Ja se nadam da je to onda to…..mene samo zabunio dio sa brojanjem prstiju 😂 Ayla sjecam se da si ti prica a da bi isla kod Kosa….. Al i ja.mislim ako je sve ok nema onda potrebe da se ide dodatno.
Tko ce sve na trudnicki tecaj na Merkur?
Da mislila sam ici al sam odustala, moj doktor je jako dobar s Kosom pa bi mi sigurno preporucio da odem k njemu da vidi da nesta nije ok, a uz to radila sam nifty sta mislim da nebi trebalo biti nikakvi problema..
Sortiraj odgovore
Najstariji