Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    27. Travanj 2019. 21:23

DijMar

Ja mislim da se meni moje dijete počelo javljatiUz toliko nagovaranja hahah iako još uvijek ne znam točno jel to to, ali definitivno nisu ni leptirići ni ribice, a bome nisu ni grčevi ni napuhnutost…neki novi "simptom"…moram sad vidjeti kroz koji dan ak će se ponavljati, ali ja mislim da je to to, baš udarac, onak lagano, ali se osjeća vibracija i to danas u više navrata tokom danaToliko sam uzbuđena da se nadam kako nije to samo u mojoj glavi…sad smo 18+4

A što se tiče tog anomaly s., ja isto mislim kako to rade naši gin, a onda prema vlastitim željama i mogućnostima idemo kod privatnih…

Ajme blago tebi, mogu misiliti, negdje je prekrasan osjecaj...i ja to jedva cekam iskusiti :)

PatyDi
    27. Travanj 2019. 21:39

felicita28

DijMar

Ja mislim da se meni moje dijete počelo javljatiUz toliko nagovaranja hahah iako još uvijek ne znam točno jel to to, ali definitivno nisu ni leptirići ni ribice, a bome nisu ni grčevi ni napuhnutost…neki novi "simptom"…moram sad vidjeti kroz koji dan ak će se ponavljati, ali ja mislim da je to to, baš udarac, onak lagano, ali se osjeća vibracija i to danas u više navrata tokom danaToliko sam uzbuđena da se nadam kako nije to samo u mojoj glavi…sad smo 18+4

A što se tiče tog anomaly s., ja isto mislim kako to rade naši gin, a onda prema vlastitim željama i mogućnostima idemo kod privatnih…

Ajme blago tebi, mogu misiliti, negdje je prekrasan osjecaj…i ja to jedva cekam iskusiti :)

A gle, ti si samo par dana iza mene haha malo je smiješno i neobično, ne znam koja je tebi to beba, ali mi koje smo prvi puta trudne to doživljavamo drugačije 

felicita28
    27. Travanj 2019. 21:57

Meni je isto to prva beba, tako da i ja sad cekam svaki dan kada ce se mali oglasiti...ja mu vec lagano pricam, osjecam se malo smijesno jer nemam neki osjecaj da sam trudna uopce :) 

Julie
    27. Travanj 2019. 22:17

ayla

Julie

Mene samo muci ukoliko nije to odradio da odem privatno, opet s druge strane je rekao da je po svemu beba u dan, dva naprijed, gledao je cerviks, plodnu vodu, pupcanu vrpcu itd….. Sve i pise u nalazu…… Ja se nadam da je to onda to…..mene samo zabunio dio sa brojanjem prstiju 😂 Ayla sjecam se da si ti prica a da bi isla kod Kosa….. Al i ja.mislim ako je sve ok nema onda potrebe da se ide dodatno.
    Tko ce sve na trudnicki tecaj na Merkur?

Da mislila sam ici al sam odustala, moj doktor je jako dobar s Kosom pa bi mi sigurno preporucio da odem k njemu da vidi da nesta nije ok, a uz to radila sam nifty sta mislim da nebi trebalo biti nikakvi problema..

To je tocno, Nifty je siguran test tako da nemas potrebe. Moj doktor je isto dobar s Kosom, radili su prije zajedno na sv. Duhu. 

27. Travanj 2019. 22:31

Julie

ayla

Julie

Mene samo muci ukoliko nije to odradio da odem privatno, opet s druge strane je rekao da je po svemu beba u dan, dva naprijed, gledao je cerviks, plodnu vodu, pupcanu vrpcu itd….. Sve i pise u nalazu…… Ja se nadam da je to onda to…..mene samo zabunio dio sa brojanjem prstiju 😂 Ayla sjecam se da si ti prica a da bi isla kod Kosa….. Al i ja.mislim ako je sve ok nema onda potrebe da se ide dodatno.
    Tko ce sve na trudnicki tecaj na Merkur?

Da mislila sam ici al sam odustala, moj doktor je jako dobar s Kosom pa bi mi sigurno preporucio da odem k njemu da vidi da nesta nije ok, a uz to radila sam nifty sta mislim da nebi trebalo biti nikakvi problema..

To je tocno, Nifty je siguran test tako da nemas potrebe. Moj doktor je isto dobar s Kosom, radili su prije zajedno na sv. Duhu.

Ma i ja mislim da nema potrebe 😊

Julie
    28. Travanj 2019. 06:55

Jutro svima..... s obzirom da sam budna od 5 reko da ne ležim bezveze iskorisiti ću vrijeme.....ako vam sad kažem sto radim vjerujem da ćete mislit da sam luda (sto i nije daleko od istine 😂) ugl peglam....to je jedino ostalo od poslova, a sutra putujemo pa da nema vesa ni za prati, a ni za peglati dok se ne vratimo..... još prošetam peseke i doručkujem i vraćam se u krevet do 11 😂😂😂😂😂 ima li još budnih 🙈

luce35
    28. Travanj 2019. 07:58

Jutro, i ja kad rano ustanem peglam jer je to jedini kucanski posao bez suskanja i ne moram brinut hocu probudit dijete i muza 😀.
    Imam hrpu robe za srediti al ne da mi se jutros bavit s tim. Pijem kavicu na terasi i slusam cvrkute ptica

28. Travanj 2019. 09:02

Jutro curke, blago vam se kad vam se dade peglat ranom zorom.. Ja nisam tip koji ce to raditi cim oci otvorim

jana35
    28. Travanj 2019. 09:43

Dobro jutro !!! 
    Citam svakodnevno ali nikako pisati. Mi sutra navrsavamo 20 tjedana. Bebica se javlja ali ne svakodnevno i ponekad me to brine. Prije 2 tjedna smo imali uzv i taj dan sam ju cijeli osjećala i cudno mi je kako se primirila. Sad nekoliko dana nista pa opet i tako... nema pravila. Pozeljela sam si baby watcher cisto da se umirim da je sve dobro. 
    Trbuh raste ubrzano, zbilja svaki dan vidim da je veći! 
    Jos uvijek nisam svjesna da ćemo dobit bebu, vjerojatno ću osvjestiti dok ću rodit. Ajmee kolko jedva čekam upoznati nasu princezicu 😍
    Nego, jel razmisljate o imenima? Mi smo prvo mislili da će biti dečko ( muz bio siguran 100% ) i odabrali smo ime Jan. Kad je doktor rekao da će biti najvjerojatnije djevojčica odmah smo odlučili da će se zvati Jana. Eto, valjda je meni moja intuicija dobro govorila jer sam si ovdje dala nadimak Jana. Bas mi je sad to smijesno! 
    Svima želim ugodnu nedjelju, uhvatite sunca danas , sutra će biti opet ruzno vrijeme!!!!

28. Travanj 2019. 10:13

jana35

Dobro jutro !!!
    Citam svakodnevno ali nikako pisati. Mi sutra navrsavamo 20 tjedana. Bebica se javlja ali ne svakodnevno i ponekad me to brine. Prije 2 tjedna smo imali uzv i taj dan sam ju cijeli osjećala i cudno mi je kako se primirila. Sad nekoliko dana nista pa opet i tako… nema pravila. Pozeljela sam si baby watcher cisto da se umirim da je sve dobro.
    Trbuh raste ubrzano, zbilja svaki dan vidim da je veći!
    Jos uvijek nisam svjesna da ćemo dobit bebu, vjerojatno ću osvjestiti dok ću rodit. Ajmee kolko jedva čekam upoznati nasu princezicu 😍
    Nego, jel razmisljate o imenima? Mi smo prvo mislili da će biti dečko ( muz bio siguran 100% ) i odabrali smo ime Jan. Kad je doktor rekao da će biti najvjerojatnije djevojčica odmah smo odlučili da će se zvati Jana. Eto, valjda je meni moja intuicija dobro govorila jer sam si ovdje dala nadimak Jana. Bas mi je sad to smijesno!
    Svima želim ugodnu nedjelju, uhvatite sunca danas , sutra će biti opet ruzno vrijeme!!!!

Tako je i meni u pocetku javi se pa je nema, al zato sad lupa non stop jedino ujutro ju cekam da se javi da znam da je dobro i onda se javi i men srce na mistu.. Prelipo ime ja i muz se nemozemo dogovoriti nikako 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.