Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2019. 21:22

Julie

ayla

Julie

ayla

Julie

Vidim da pisete o odjeci. Ja sam se danas pošteno počastila. Ne kupujem trudničku odjeću nego na ženskom odjelu i zaista ima mnogo stvari koje mogu nositi trudnice. Inače nedugo je C&A dijelio kupon od 20% uz kupnju pa sam danas iskoristila to i kupila hrpu bodica za bebicu različitih veličina. Ima nešto rozog posto je doktor rekao da je vjerojatno curica, ali nije siguran, a meni su se jako sviđali. Ako je i fulao poklonit ćemo dalje 😂🥰🙈

Sve je tako preslatko 😊😊😊

Je, da sam sigurna u spol još bi i vise, ali ima vremena. Još ćemo dočekati i ljetne popuste i sve 🥰🥰🥰🥰 jedva cekam

Ja cu dobiti robici tako da necu bas uzimati puno za pocetak tek poslje, neznam kako cu se suzdrzati da neuzimam kad je sve tako lipo i slatko 😍😍😍

Sjecam se da si rekla da ces dobiti pa je i pametnije da preskocis te male velicina kako kazes. Sve je medeno. Ja stvarno ne znam sto cu. Kazem ti, da mi je rekao sigurno je cura ili decko sta bi tek u radila 😂😂😂😂

Ma da nakupovat cu se poslje al nekako se sav rastopis na to sve ☺️ hahah onda bi bio suo, al saznat ces pa ces se nakupovat.. 

• Mamika99
    26. Travanj 2019. 22:25

Evo da se i ja malo javim, čitam redovno ali slabo pišem...
    Neko je pisao za nizak pritisak, ja sam na prošlom pregledu imala 85/55 i ništa, nisu to posebno doživljavali, samo su mi rekli da je nizak.. Juče sam na pregledu imala 100/60 pa se sestra zezala da je to za mene visoko :) i inače na ove promene vremena mi je dosta nizak od kad sam trudna..
    Inače, juče na pregledu sve je bilo ok, ne pijem više Duphastone, kaže mi za te moje neke grčeve da m ože biti i od probave, inače s tim imam dosta problema, pogotovo kad uzimam Duphatson
    I da, nosim dečkića, baš sam iznenađena :)

Julie
    26. Travanj 2019. 22:48

Ayla kak je krenulo ja cu na porodu saznati spol. 😂😂😂😂  Mamika cestitam na deckicu. 😊

26. Travanj 2019. 22:49

Mamika99

Evo da se i ja malo javim, čitam redovno ali slabo pišem…
    Neko je pisao za nizak pritisak, ja sam na prošlom pregledu imala 85/55 i ništa, nisu to posebno doživljavali, samo su mi rekli da je nizak.. Juče sam na pregledu imala 100/60 pa se sestra zezala da je to za mene visoko :) i inače na ove promene vremena mi je dosta nizak od kad sam trudna..
    Inače, juče na pregledu sve je bilo ok, ne pijem više Duphastone, kaže mi za te moje neke grčeve da m ože biti i od probave, inače s tim imam dosta problema, pogotovo kad uzimam Duphatson

Bitno da je s bebom sve ok i cestitam na deckicu 😍😍

26. Travanj 2019. 22:51

Julie

Ayla kak je krenulo ja cu na porodu saznati spol. 😂😂😂😂 Mamika cestitam na deckicu. 😊

Ma to te malo zaje beba saznat ces ti brzo.. Samo da se dobro narikta☺️

Frajla
    27. Travanj 2019. 08:23

Mamika cestitam na deckicu. Zasto si iznenadena? Intuicija te prevarila?
    Cure oprezno s tim vecim brojevima jer je bas lako promasit sezonu, nikad neznate kojim tempom ce beba rasti.
    Evo moj mali je do sad vise manje pratio te brojeve kako ide, ali je sad na kraju 74 (6-9 mj) nosio jako dugo, od 7 do 12 mjeseci i tek sad je poceo 80 (9-12 mj bi kao trebalo biti) i to vjerujem da ce oko 6 mjeseci nositi. A ja mu na snizenjima nakupovala 86 za ljeto 🤦🏼‍♀️
    A od kolegice mali ima 8 mjeseci i nosi 80

PatyDi
    27. Travanj 2019. 08:59

Frajla

Cure oprezno s tim vecim brojevima jer je bas lako promasit sezonu, nikad neznate kojim tempom ce beba rasti.
    Evo moj mali je do sad vise manje pratio te brojeve kako ide, ali je sad na kraju 74 (6-9 mj) nosio jako dugo, od 7 do 12 mjeseci i tek sad je poceo 80 (9-12 mj bi kao trebalo biti) i to vjerujem da ce oko 6 mjeseci nositi. A ja mu na snizenjima nakupovala 86 za ljeto 🤦🏼‍♀️

Pošto je meni prva beba, daj mi reci da li mjere i kad bebu? Pa se otprilike zna kolika će biti kad se rodi? Ja zabrijavam da će biti dugačka pošto smo oboje visoki, ali ne mora biti. Tako da se zapravo ne znam kak orijentirati koju veličinu prvu kupiti npr od kolegice mali najmanju uopće nije nosio jer se rodio veći. A naravno da nitko ne želi jurcat po dućanima kad se beba rodi da joj se kupi robica...

felicita28
    27. Travanj 2019. 09:01

Mamika99

Evo da se i ja malo javim, čitam redovno ali slabo pišem…

Cestitam na deckicu ;) Dobrodosla u klub iscekivanja deckica. Imam osjecaj da nas nekako malo cura zna za spol...

PatyDi
    27. Travanj 2019. 09:24

Felicita sad kad krenemo sa ovim anomaly scanom,  svaki dan će barem jedna objaviti hehe jedino ako će većina beba biti baš jako tvrdoglava pa se neće pokazati 

Frajla
    27. Travanj 2019. 09:26

DijMar

Frajla

Pošto je meni prva beba, daj mi reci da li mjere i kad bebu? Pa se otprilike zna kolika će biti kad se rodi? Ja zabrijavam da će biti dugačka pošto smo oboje visoki, ali ne mora biti. Tako da se zapravo ne znam kak orijentirati koju veličinu prvu kupiti npr od kolegice mali najmanju uopće nije nosio jer se rodio veći. A naravno da nitko ne želi jurcat po dućanima kad se beba rodi da joj se kupi robica…

Mjere ti na svakom uzv bebu, u prva 3-4 mj mjere od tjemena do trtice, a kasnije cijelu (s nogicama), pa ces moci otprilike procjeniti. I pred kraj se bebe vise debljaju, a manje rastu u duzinu.
    Ja ovako dozivljavam te brojeve-npr. 56 nosi dok ne naraste do 56 cm, onda prelazi u 62. Naravno, sve ovisi kakve su velicine, h&m mi je tu najrealniji.
    Ako ces siroko povijati treba ti broj vece. To ovisi gdje si, u zg to vise ne govore da se radi, cak ni vjezbice kukova se ne rade
    Evo moj mali je rođen s 50 cm, s mjesec dana je imo 54 cm, s 2 mj 56 cm.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.