Mislim da ima tih 3d i 4d ultrazvuka preko ponude dana za 250 kuna i to bas cesto budu ponude
Mislim da ima tih 3d i 4d ultrazvuka preko ponude dana za 250 kuna i to bas cesto budu ponude
Bas sam ja to htjela napisati, bude na tim ponudama i crno jaje i sl, pa bacite oko
Rosso sigurno niie jedini koji radi
A sad ovo za 20 i 30 tjedan, postoje razlozi zasto se onda rade jer se vide neke stvari koje prije i kasnije ne mogu vidjeti, ali mogli su to malo takticnije objasniti
Moj savjeti ti je ako vec dajes tolike novce privatniku da odes oko 20 tjedna jer se tada radi i anomaly scan kada se svasta moze vidjeti, pa rijesis dvije muhe jednom udarcem. Pogotovo jer sam dobila dojam da tvoj gin i nije bas detaljna
Manich 700 kn?! Uh, a ja mislila da je mojih 550 puno…
Da previse je to... I mislim da cu na kraju odustati od toga.
Cure, ginic mi je izgleda na GO ovaj tjedan a imam duphastonea za jos dva dana. Sto mislite hoce li mi ovaj iz suprotne smjene dati recept ili u ljekarni " na dug"?
Stvarno me uhvatila frka, sad kad je krvarenje prakticki stalo, tj. bude jos rijetko i minimalno, svijetlosmedja sukrvica, ne bi sad htjela da dodje do problema zbog tableta.
Ako ih ne uspijem dobiti, sto da radim?
Većinom u ljekarnama daju bez recepta, samo se mora platiti puna cijena tableta. I onda u roku od tjedan dana (nisam sigurna za ovaj rok, ali čini mi se da je bilo tjedan dana )se treba doć sa receptom i onda vrate novce. Tako je meni bilo isto sa duphastoneima.
Hvala, pitat cu danas u svojoj ljekarni, poznaju me, a ginic se valjda vraca drugi tjedan, nadam se, treba mi i za komplikacije.
Mozes slobodno uzet u ljekarni, bez recepta ti je 60 i nesto. Ne brini. Ja ih tako uzmem kad nestane 😊
Odlicno, idem danas u ljekarnu, sigurno je sigirno 😊
Daju u drugoj smjeni doktori recepte i doznake i rade hitne preglede
Ovako izgleda obavjest za go od mog gin
"Zamjena je kolega dr XX na istoj adresi, ali u suprotnoj smjeni (uputnice,recepti …) tj neparne datume prije podne"
Nazoves, pa ti posalju recept.
Podigla na polog, 130 kn 🙄. Kad posalju recept, dobijem novcice nazad.
Bas sam ja to htjela napisati, bude na tim ponudama i crno jaje i sl, pa bacite oko
A sad ovo za 20 i 30 tjedan, postoje razlozi zasto se onda rade jer se vide neke stvari koje prije i kasnije ne mogu vidjeti, ali mogli su to malo takticnije objasniti
Moj savjeti ti je ako vec dajes tolike novce privatniku da odes oko 20 tjedna jer se tada radi i anomaly scan kada se svasta moze vidjeti, pa rijesis dvije muhe jednom udarcem. Pogotovo jer sam dobila dojam da tvoj gin i nije bas detaljna
Nikakvo objasnjenje nisam dobila zasto sada odjednom nemogu ici kad ja zelim na 3D ukoliko ja to svejedno placam. Jer kao sto sam napisala isla sam sa prijateljicom prije par godina kod istog doktora i ona je bila u 16tom tjednu i radio joj je uzv bez problema i sveee pregledao kod bebe. Prema tome mislim da seru sto se tice tog 20. I 30. Mislim da se radi tada te detaljnije preglede to znam ali su oni mene odbili znaci njima nije do novaca kad su u stanju odbiti nekoga tko zeli doci na uzv... Ja sam htijela na uzv sada za 4 tjedna da saznam sta nosim. A u 20tom tjednu ce i moja doktorica sigurno raditi uzv da vidi jel sve okej pa ce onda i ona vec tada vidjeti sta nosim. Znaci samo mi se skuplja razocarenje sto se tice doktora. Zvat cu bolnicu u os da pitam za taj uzv kod njih dali ima i kada mogu doci. Ako mi i oni kazu da nemogu doc kad ja zelim onda cu poslat sve u pm. Ludim polako jer citam kako ste ovdje vecina vas isla na uzv svaka 4 tjedna a evo ja doslovno ocito moram moliti da mi se napravi uzv..
Drage moje, ja ne znam sto se dogadja, ali ulaskom u 5.mj preko noci mi se pojavila zelja za slatkim! Prva 4 mj ni primirisat, a od jucer se ubijam...samu sebe tjesim da je samo privremeno i ako se ne poslozim u glavi nabit cu kile samo tako, a bome i secer
Nikakvo objasnjenje nisam dobila zasto sada odjednom nemogu ici kad ja zelim na 3D ukoliko ja to svejedno placam. Jer kao sto sam napisala isla sam sa prijateljicom prije par godina kod istog doktora i ona je bila u 16tom tjednu i radio joj je uzv bez problema i sveee pregledao kod bebe. Prema tome mislim da seru sto se tice tog 20. I 30. Mislim da se radi tada te detaljnije preglede to znam ali su oni mene odbili znaci njima nije do novaca kad su u stanju odbiti nekoga tko zeli doci na uzv… Ja sam htijela na uzv sada za 4 tjedna da saznam sta nosim. A u 20tom tjednu ce i moja doktorica sigurno raditi uzv da vidi jel sve okej pa ce onda i ona vec tada vidjeti sta nosim. Znaci samo mi se skuplja razocarenje sto se tice doktora. Zvat cu bolnicu u os da pitam za taj uzv kod njih dali ima i kada mogu doci. Ako mi i oni kazu da nemogu doc kad ja zelim onda cu poslat sve u pm. Ludim polako jer citam kako ste ovdje vecina vas isla na uzv svaka 4 tjedna a evo ja doslovno ocito moram moliti da mi se napravi uzv..
Moja gin radi uzv oko 3 max 4 puta tokom trudnoce...ja sam imala srecu pa sam u kratkom roku imala 2, ali evo od zadnjeg mi je proslo vec 5 tj i tek cu iduci pon dobiti termin za slijedeci, ali sam se narucila kod privatne tek za 3 tj jer nema mjesta prije, tako da je meni razlika izmedju uzv po 7 tj tjedana...vjerujem da smo manje vise sve tako nestrpljive, pogotovo ako nam je prva trudnoca i svako malo bismo gledale bebu :) Ja sam sad u iscekivanju kao uzv tako i osjecanja bebe jer ovako tapkam u magli...ne mogu znati je li sve okej...
Zato kad se nase bebice budu ritale unutra cemo biti mirnije i bez ultrazvuka jer ce nas bebice podsjecati da su dobro.. jedva cekam i to :) ja jos malo 18. Tjedan pa nista, ali posteljica mi je sprijeda pa koliko citam i to ima veze jer onda bebu kasnije osjetis. Mene moja stvarno narucuje svaka 4 tjedna ali i to mi nekad bude previse za cekati tako da vas razumijem cure, ali opet kako kazem kad krenu lupkati nece trebati ultrazvuk da znamo da su dobro
Heh da ja sam daleko od toga da pocne lupkati jos kako mene i bebu djeli dobar sloj skembe bojim se da cu je osjetiti valjda tek kad bude bas bila velika i jaka da udari posteno da ju osjetim..
Zato kad se nase bebice budu ritale unutra cemo biti mirnije i bez ultrazvuka jer ce nas bebice podsjecati da su dobro.. jedva cekam i to :) ja jos malo 18. Tjedan pa nista, ali posteljica mi je sprijeda pa koliko citam i to ima veze jer onda bebu kasnije osjetis. Mene moja stvarno narucuje svaka 4 tjedna ali i to mi nekad bude previse za cekati tako da vas razumijem cure, ali opet kako kazem kad krenu lupkati nece trebati ultrazvuk da znamo da su dobro
Joj, i tu bude muke, tamo iza 22 tj, znalo se dogoditi da par dana bude mirnija, slabo se javlja, pa pipaj trbuh, mrdaj, jedi slatko da se pokrene, pa kad se javi, olaksanje....nikad mira 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji