Curke sjele komplikacije,otp banka☺
I Rba sjelo, sutra ce drzavne sluzbe radit skraceno pa su uranili pustat lovu. I neka su 🤗
Pbz sjelo :)
Kad sam se bila prijaviti na hzzo mi je rekla da su isplate do 10og u mj naravno da nije tako...
Manich što se tiče urinarnim infekcija, imaš super recept na stranici alternativa za vas, samo upišem čaj za urinoinfekcije u trudnoći ili tako nešto i izaći će ti... Ja nisam imala sve sastojke, npr. Crni sljez nisam našla u apoteci,, ali sam pravila od ostalog i super mi je bilo, a baš sam muku mučila s tim od početka trudnoće. Možeš litru dnevno tog čaja... I da, inače trebaš piti minimalno 2 i po litre vode, idealno je 3 da bi se rešila tih infekcija a i inače u trudnoći preporučuju 2 i po litre tekućine... Najbolje voda i nezasluženo čajevi.. možeš piti limunadu i preporučuje se zbog vitamina c, ali bez ili sa što manje šećera, jer je slatko okruženje pogodno za razvoj bakterija, tako da treba što više izbjegavati slatko... Znači natapati se vodom, čajem i limunadom, ja sam sebi samo cedila pola limuna u čaši vode i pola bez šećera, to je i inače jako zdravo, a pogotovo za ovakve tegobe, dovoljno je jednom, dva puta dnevno po meni... Ako se setim još nečega, javim :)
Cure ja sam zvala danas ginekologa vezano za moje "stezanje" u donjem delu stomaka, danas sam imala onako dole kao lopticu, kad sam ležala na leđima, s desne strane i mogla sam je i napipati a i videti, to me malo zabrinulo... Onda sam ga zvala posle podne, nemam pojma da li me je skontao šta sam mu pričala ali u svakom slučaju rekao je da počnem opet s duphastonom i da popijem odmah dva i onda 3 put dnevno po jednu tabletu... I da mirujem, da danas budem što više u krevetu, baš me to nešto zabrinulo. Sutra radi prvu, ne znam da li da odem i na pregled ili da mirujem i izdržim još tjedan dana do redovnog pregleda.. nemam neke posebne bolove, to je više onako nelagoda, šta ja znam 🙁
Cure ja sam zvala danas ginekologa vezano za moje "stezanje" u donjem delu stomaka, danas sam imala onako dole kao lopticu, kad sam ležala na leđima, s desne strane i mogla sam je i napipati a i videti, to me malo zabrinulo… Onda sam ga zvala posle podne, nemam pojma da li me je skontao šta sam mu pričala ali u svakom slučaju rekao je da počnem opet s duphastonom i da popijem odmah dva i onda 3 put dnevno po jednu tabletu… I da mirujem, da danas budem što više u krevetu, baš me to nešto zabrinulo. Sutra radi prvu, ne znam da li da odem i na pregled ili da mirujem i izdržim još tjedan dana do redovnog pregleda.. nemam neke posebne bolove, to je više onako nelagoda, šta ja znam 🙁
Mozda doista nije zabrinjavajuce cim te nije pozvao da dodjes na pregled al ja bi svakako otisla, vikend i blagdani pred vratima pa da si mirna
Cure ja sam zvala danas ginekologa vezano za moje "stezanje" u donjem delu stomaka, danas sam imala onako dole kao lopticu, kad sam ležala na leđima, s desne strane i mogla sam je i napipati a i videti, to me malo zabrinulo… Onda sam ga zvala posle podne, nemam pojma da li me je skontao šta sam mu pričala ali u svakom slučaju rekao je da počnem opet s duphastonom i da popijem odmah dva i onda 3 put dnevno po jednu tabletu… I da mirujem, da danas budem što više u krevetu, baš me to nešto zabrinulo. Sutra radi prvu, ne znam da li da odem i na pregled ili da mirujem i izdržim još tjedan dana do redovnog pregleda.. nemam neke posebne bolove, to je više onako nelagoda, šta ja znam 🙁
Jesi se mozda preforsirala? Mene zna stezati kad preforsiram kao danas, prvo isla vaditi krv u DZ pa u petrovu za test senzibilizacije pa me cijeli dan steze. Obicno mirovanje i magnezij to ublaze.
Sto mislite o farbanju u trudnoci?
Isla na pramenove svaka tri mjeseca.
Sortiraj odgovore
Najstariji