Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    18. Travanj 2019. 08:50

Jutro! Di se taj citac nabavlja i koliko mu je cijena? 

luce35
    18. Travanj 2019. 08:59

U Instaru cca 85 kn

Julie
    18. Travanj 2019. 09:13

Dobro jutro svima. Luce bas lijepo da su se sjetili dati novac prije Uskrsa. 🙈  Sve pratim sto pisete za e gradani nikako da ja to polovim  😂😂😂😂  da li je koja od vas imala iscjedak koji je vodenast onako malo i to uvijek ujutro na prvo dizanje? Bas imas osjecaj ko da piskis  😂 al to je bas nakon pisanja..... Jel to plodna voda ili sto? 

luce35
    18. Travanj 2019. 09:40

Ovdje mozete pratiti svaki mjesec kad ce sjesti naknada 
    http://www.mfin.hr/hr/izvrsenje-proracuna

• renata.koscec
    18. Travanj 2019. 09:40

lala3

Nego cure imate li vi napade gladi?
    Mene zna bas uhvatiti i odmah moram nesto pojesti.. do sad sam imala 3 obroka, a sad 6-7, ali puno manjih, nekako od male kolicine budem sita, a dok sam gladna, cini mi se sve bih pojela pred sobom.. i da sta vam se jede, a sta vam ne pase? Meni recimo slatko za kojim sam bila luda prije,sad nista ne znaci, cak uzmem recimo kockicu cokolade koju stvarno volim, to mi bude toliko slatko 🤢.. ne znam kako sam to mogla tako jesti.. drugo stanje definitivno 😊

Cesto sam gladna, cak se i probudim usred noci gladna pa moram nesto malo gricnuti da mogu dalje spavati 😊. Za sad sam na istoj tezini s kojom sam krenula u trudnocu.
    Jede mi se uglavnom smecasto, tipa pizze, hamburgeri, rostilj....tako mi se i u prvoj jelo. 

• renata.koscec
    18. Travanj 2019. 09:42

lala3

Znaci nisam sama… ma ljepota sta sve trudnoca donosi sa sobom.. sve cu pripisat hormonima i nek me niko ne dira 😁

Ja sam najcesce zivcana i zivcana, ovo mirovanje mi isto ne pomaze, imam viska energije+ hormoni pa mm najcesce strada. Zna me i mala sa sitnicom izbaciti iz takta pa i na nju graknem. Onda mi bude zao....mm-a mi nije rako zao 😂

luce35
    18. Travanj 2019. 09:44

Ja nemam nikakve promjene raspolozenja, ni u prvoj trudnoci nisam imala, mm sretniji nego pametniji 🤣🤣

mc_zgb
    18. Travanj 2019. 09:49

Ja nemam nekih posebnih želja što se hrane tiče, ali jedem puno više i isto kao što je netko već spomenuo, zna me takva glad uhvatit da imam osjećaj da mogu pojesti vola i onda nešto pojedem i to je to. Jedem raznovrsno, slatko mi se uopće ne jede. A i dobila sam već 3 kile  Koliko god mi se prije bilo teško udebljati, sad se sve hvata bome. Ali se ne sekiram previše oko toga. Bit će kako bude. 

• Natalie
    18. Travanj 2019. 09:52

Ja sam radila kombinirani u Petrovoj i imam OK iskustva. Za Petrovu ne trebaš naručivanje unaprijed, samo dođeš, prvo izvadiš krv pa ideš na uzv. Nalaze sam dobila na mail za tjedan dana. Svi su bili ljubazni, jedino što sam dugo čekala red na uzv.

PatyDi
    18. Travanj 2019. 10:10

Uuuu priča se o hrani  Ja sam u prvom tromj morala odmah nakon buđenja nešto pojesti, nije mi nikad bila muka od trudnoće nego od gladi i čim bih tokom dana osjetila glad, ajmooo...sad je to prestalo i mogu bit nakon buđenja i po sat dva bez hrane. Jedem iste količine hrane, raznovrsnu (od zdravog preko slatkog koje mi jako rijetko kad paše do povremeno nezdravog) i ima dana kad bih pojela sve što nađem, čak mi nije ni do dućana teško otići, a ima dana kad pojedem čisto da imam energije...pa se to izbalansira nekak...jedino mi nekako ne ide moja računica s kilama hahah imala sam ih 3 - od najmanje dobiveno, srednje i najviše (moja granica, iako nije ni prestrašno još koja kila gore) i za sad sam na zadnjoj računici  planirala sam do kraja 4og mj ostat na plus 2, ali ipak ide na 3...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.