Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HarryPotter
    18. Travanj 2019. 10:40

Oooj zene, drago mi je za ove preglede da vam je sve ok... 🌞💓
    Ja smisljam koje kolace, i slane stvari praviti za Uskrs, vanka Sunce, milina .. 
    Ja nemam ni zelja, ni posebnih prebacaja raspolozenja, sva sam nekakva Ja, ja😂
    Zahvaljujem onome gore za ovakvo stanje.. 
    Sad mi vec mirise more, ljeto, kupanje, vocni kokteli. Ah..🌊
    Jos nista nisamo kupilii, niti jos razmisljamo o tome, cekamo da saznamo spol, pa onda pomalo istrazivati. 😍
    Slatko muke, svima vam zelim sretne i mirne ove blagdane da ste u krugu svojih najmilijih. ♥️

url=https://lilypie.com]

• anchybre
    18. Travanj 2019. 11:22

Uhh ja sam se jutros probudila sa tolikom glavoboljom da je to strasno. Jedva gledam na oci..😌 Sto se hrane tice jedem kai provaljena, slatko ne toliko ( pre sam rasturala slatko), al zato meso, malo jacu hranu uhh. Samo bi jela po nesto.. 😁 Sto se mucnina tice bude mi muka kad ustanem iz kreveta, al cim stavim nesto u zeludac i pojedem odma prestane. Ne gadi mi se sad za sad nista, osim sto mleko ne mogu da pijem, odvratnog mi je ukusa. 😖

• renata.koscec
    18. Travanj 2019. 12:09

Meni se u prosloj trudnoci zgadila riba i dan danas je ne mogu jesti. Takodjer su mi se i parfemi zgadili i smrde mi.

PatyDi
    18. Travanj 2019. 13:07

Citajuci Aurorin post, ogladnila sam hahah
    Najgore mi je kad odem od kuce sita i onda ogladnim u gradu...i sta sad? Pekara! Iako je izbjegavam vec par godina u sirokom luku sad u trudnoci si dopustim koji kiks..al najvise me vuce fast food...slatko mi pase odredjene dane, ali vecinom mi se gadi, dok slano i ovaj junk uhhhh

luce35
    18. Travanj 2019. 13:46

Kod nas danas sarma i pire za rucak sa domacim kobasicama, to su zadnje sarme ove godine, zatoplilo pa se prebacujemo na punjene paprike. Za Uskrs ce svekrva kuhati, a sutra mama pravi bakalar, jedva cekam. Od kolaca mislim da necu raditi nista jer se nista ne pojede, zamijesit cu jedino uskrsne pogace i to je to. 

18. Travanj 2019. 13:56

Curke sjele komplikacije,otp banka☺

18. Travanj 2019. 14:13

Ajme jeste se danas raspisale.. Meni uranio brat iz njemacke pa nas iznenadio pa sam provela dan s njim.... Vidim svasta pisete o hrani svima nam je slicno. Ja slatko ni vidjet sram me na rodjendanu komad torte nisam mogla pojest.. Od slanih stvari sveee po novom kupus sa tjestom mi je vrh to jedem kao prasica mama me vec cudno gleda kaze rodit ces zeca koliko kupusa jedes hahaha.. I to sto kazete privlaci me junk food hamburgeri pizze i tako to.. Ljuto takodjer me privlaci ali nesmijem zbog probave. Gazirana pica tipa voda sa limunom najvise i kokta hahhha. Sutra kuhamo fis naravno da cu se najest kao prasica obozavam fis i ribu iz fisa.. Za uskrs pravim fini rucak pa se nadam da ce mi pasati iako me vec dosta pustaju ove mucnine.. A i kad povratim to bude ujutro na prazan stomak i poslje mi se onda vise ne gadi nista i normalno jedem sve. Jos uvijek sam pod dojmom bebice moje male vesele i stalnooo mazim stomak pa sam trenutno u opustenom i ljepom raspolozenju ali da znam plakati bezveze hhah ajuuj i vise nego inace.. Uzivajte zenice ja idem ostatak dana odmarati. 

• baMAMA
    18. Travanj 2019. 14:32

Angelina

baMAMA

fritula

Ideš pod portal zdravlja i u izborniku imaš kategorije nalazi i laboratorij. Tu možeš skinuti dokument na mob/komp..

kako se prijavljujete na e-građani?
    ja se prijavljujem korisničkim imenom i lozinkom - razina vjerodajnice 2,
    vidim da za portal zdravlja mora biti minimalno razina 3
    vi ostale cure imate te više razine? kako doći do toga?

Jel koristis internet bankarstvo? Preko toga imas razinu 3. Ne znam napamet koje sve banke imaju, ali ja se recimo preko pbz-a prijavljujem.
    Isto si budem kupila citac osobne do poroda da mogu dijete od doma prijaviti.

baš sam sad malo pogledala, vidim da ima i Erste banka putem m-tokena... raspitat ću se malo u banci
    hvala :*

luce35
    18. Travanj 2019. 14:55

Norules

Curke sjele komplikacije,otp banka☺

I Rba sjelo, sutra ce drzavne sluzbe radit skraceno pa su uranili pustat lovu. I neka su 🤗

Julie
    18. Travanj 2019. 15:07

Erste još ništa  🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.