Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    17. Travanj 2019. 23:10

Znaci nisam sama... ma ljepota sta sve trudnoca donosi sa sobom.. sve cu pripisat hormonima i nek me niko ne dira 😁

lala3
    17. Travanj 2019. 23:17

Nego cure imate li vi napade gladi? 
    Mene zna bas uhvatiti i odmah moram nesto pojesti.. do sad sam imala 3 obroka, a sad 6-7, ali puno manjih, nekako od male kolicine budem sita, a dok sam gladna, cini mi se sve bih pojela pred sobom.. i da sta vam se jede, a sta vam ne pase? Meni recimo slatko za kojim sam bila luda prije,sad nista ne znaci, cak uzmem recimo kockicu cokolade koju stvarno volim, to mi bude toliko slatko 🤢.. ne znam kako sam to mogla tako jesti.. drugo stanje definitivno 😊

Angelina
    17. Travanj 2019. 23:43

luce35

Jel neka od vas pila Novalac prenatal, danas mi je njih preporucila, kaze bolje su od Twinlab Prenatala koji sam pila u prvoj trudnoci. E sad, imam problematican zeludac pa me zanima jesu teske za piti?

Pijem cijelo vrijeme i odlican mi je, uopce ne sjedaju ma zeludac

Frajla
    18. Travanj 2019. 04:23

luce35

Jel neka od vas pila Novalac prenatal, danas mi je njih preporucila, kaze bolje su od Twinlab Prenatala koji sam pila u prvoj trudnoci. E sad, imam problematican zeludac pa me zanima jesu teske za piti?

Ja sam ga pila i ok mi je bio. Gel kapsulica, nije prevelika i ne smrdi mi tako na ribu kao druge stvari s omegom
    Ali opet, nismo svi isti, mozda tebi nece biti tako divna

• baMAMA
    18. Travanj 2019. 07:50

fritula

Ideš pod portal zdravlja i u izborniku imaš kategorije nalazi i laboratorij. Tu možeš skinuti dokument na mob/komp..

kako se prijavljujete na e-građani?
    ja se prijavljujem korisničkim imenom i lozinkom - razina vjerodajnice 2,
    vidim da za portal zdravlja mora biti minimalno razina 3
    vi ostale cure imate te više razine? kako doći do toga?

luce35
    18. Travanj 2019. 08:14

Ja za e-građani koristim citac osobne iskaznice, zbilja sve uspijem izlistati sto mi treba, od nalaza, recepta, domovnica, potvrda o nekaznjavanju, bas sve

• marta07
    18. Travanj 2019. 08:24

Cure koji datum sjeda komplikacije u trudnoći, ja sam trazila ali nisam našla? 
    Citala sam na drugim forumima 17-18 u mjesecu (stara objana) ili...?
    Nije mi ona baba u HZZO ništa rekla😏

luce35
    18. Travanj 2019. 08:25

Meni jucer dosla obavijest na e-gradjani s iznosom naknade za komplikacije, sutra ce sjesti

luce35
    18. Travanj 2019. 08:28

baMAMA

fritula

Ideš pod portal zdravlja i u izborniku imaš kategorije nalazi i laboratorij. Tu možeš skinuti dokument na mob/komp..

Evo sam se sad spojila, razina 4 sam, osobni certifikat . Tebi je epass razina 2

Angelina
    18. Travanj 2019. 08:37

baMAMA

fritula

Jel koristis internet bankarstvo? Preko toga imas razinu 3. Ne znam napamet koje sve banke imaju, ali ja se recimo preko pbz-a prijavljujem.
    Isto si budem kupila citac osobne do poroda da mogu dijete od doma prijaviti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.