Sto se bolnice tice sve je ok, u predradaoni u wc gdje se ide poslje klistira ima papira (iako je meni bolje imati vlazni wc papir), wc je bio cist, jedino sto smrdi😏, al svi idu tamo nakon čišćenja, pa je i logicno.
Ima sapun i papir za ruke. Iza toge se ide na tusiranje, tu treba rucnik i gel za tusiranje imati. Tus je isto bio uredan i bilo je tople vode.
Na odjelu su svi ljubazni za sada, sestra mi je pomogla staviti bebu na cicu iako mi nije prva. Za prvo piskenje se zove sestre i kasnije opet ako ti se vrti, nije im problem doci. Ja sam zvala i da mi daju nesto protiv bolova i nije bio problem, mogla sam i birati sta cu…
To je za sada to
Ako nekog jos nesto zanima slobodno pitajte
Bas lijep porod, pozelim odmah na drugo bit ce iskustvo sigurno bolje 🥰
E a meni babica nije ju stavila na sisu vec samo da ju drzim i kako sam imala mob u radjaoni rekla mi da se mogu javiti svojima...a pustili su mi i mamu jer je bila ispred lijepo i strpljivo cekala 🥰
Idem domeka, sve je ok, kontrola s 40 tj u TA 😁😁😁😁😁, uzv napravljen, mala ima 3750g.
Vidim da se AFI smanjuje, jucer je bio 10, danas je 7, jel zna netko ako tim intenzitetom se smanjuje, kako bi to brzo moglo otici? Mm ima idiotska pitanja, a neugodnjak mi je pitati, kao da imaju kristalnu kuglu da znaju. Naime, uzeo je GO, pa ako stornira a meni krene npr.za 2 dana, onda kaze da je neozbiljno tako pisati pa storniravati pa opet pisati…..
Ugl, sretna sam jer jos malo slobode dobivam 😁
Super da su te pustili kuci 😊😊 za afi ti neznam meni nitko nikad nije spominjo 🙄
Sto se bolnice tice sve je ok, u predradaoni u wc gdje se ide poslje klistira ima papira (iako je meni bolje imati vlazni wc papir), wc je bio cist, jedino sto smrdi😏, al svi idu tamo nakon čišćenja, pa je i logicno.
Ima sapun i papir za ruke. Iza toge se ide na tusiranje, tu treba rucnik i gel za tusiranje imati. Tus je isto bio uredan i bilo je tople vode.
Na odjelu su svi ljubazni za sada, sestra mi je pomogla staviti bebu na cicu iako mi nije prva. Za prvo piskenje se zove sestre i kasnije opet ako ti se vrti, nije im problem doci. Ja sam zvala i da mi daju nesto protiv bolova i nije bio problem, mogla sam i birati sta cu…
To je za sada to
Ako nekog jos nesto zanima slobodno pitajte
Bas lijep porod, pozelim odmah na drugo bit ce iskustvo sigurno bolje 🥰
E a meni babica nije ju stavila na sisu vec samo da ju drzim i kako sam imala mob u radjaoni rekla mi da se mogu javiti svojima…a pustili su mi i mamu jer je bila ispred lijepo i strpljivo cekala 🥰
Bas lijep da su pustili mamu
Meni je babica donjela mob da muzu javim
Isto nisam dojila tamo, je da je on pokusavo naci sisu, ali i da imam bradavice stvarno neznam kak bi u onom polozaju
Bila ja kod zubarice upalila se zljezda slinovnica i valja imam jednu aftu koju ja nisam skuzila uopce 🙄🙄 al bolje i to neg nes drugo 😂
Pozz cure!! Prvo cestitke svim friskim mamama!!❤️❤️
A sad da pitam vas koje ste pohodile po Merkuru…dal se treba narucivat za prvi pregled u TA? I ako mozda netko zna raspored doktora? Hvala i puse svima!! 😘😘
Ne trebas se naručiti samo dodjes koji dan hoćeš sa uputnicom i daš im sa zadnjeg pregleda na kojem si bila. Trebaš ponijeti sve nalaze koje si radila u trudnoći, krvnu grupu, oggt, prvi ultrazvuk, ako si radila neke briseve i to će te tražiti kad udjes u ambulantu da te upisu u sustav. Znam da je utorkom dr. Flisar (meni je bila super), a četvrtkom dr.Leder (meni malo neugodan pregled). Bio mi je par puta i dr. Roki koji je super, ali sam ja išla za vrijeme godišnjih pa ne znam kojim danom je on inače tamo. Trudnicka ti je kad udjes na glavni ulaz lijevo su vrata i imaš šalter tamo unutra i jednu ne baš raspoloženu tetu 😅 ja sam obično išla nakon 10 h i čekala po 2-3 sata kako kada. Sad više ne znam jesam ti sve rekla pa ako te još nešto zanima samo pitaj 😁
Bila ja kod zubarice upalila se zljezda slinovnica i valja imam jednu aftu koju ja nisam skuzila uopce 🙄🙄 al bolje i to neg nes drugo 😂
Ma bitno da si odmah provjerila što je pa si mirna 😁
Da bas tako, strah me svega u danasnje vrijeme se svasta desava od male tockice nesmim ni googlat sto sve moze biti 🙄🙄🙄
Da bas tako, strah me svega u danasnje vrijeme se svasta desava od male tockice nesmim ni googlat sto sve moze biti 🙄🙄🙄
Ne gugulati samo, to sam rekla jucer i sogici, ima miom koji krvari i tm markeri su joj malo poviseni ali nista strasno, reko samo ne guglaj, rijesit ces to, idi dalje sto treba i slusaj doktore
Sortiraj odgovore
Najstariji