Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    11. Studeni 2019. 17:37

Nas cetiri zenske u sobi, fakat su cimerice super. Sadd su bili muz i mala, suze sam ronila, tesko mi je bez nje a vidim da ni njoj nije lako. Mm je uzeo GO do kraja mjeseca, ja jos nista ne znam, niti cu vjerojatno znati sutra prije vizite. 

11. Studeni 2019. 19:29

Curke pitanje nevezano uz trudnocu.. Maloprije sam primjetila da me boli ispod jezika i pogledam crveni mjehurić jel se ko susreo s time? Ja sam u šoku svakave misli mi prolaze glavom 😲😲😲

• ReginaP
    11. Studeni 2019. 19:53

ayla

Curke pitanje nevezano uz trudnocu.. Maloprije sam primjetila da me boli ispod jezika i pogledam crveni mjehurić jel se ko susreo s time? Ja sam u šoku svakave misli mi prolaze glavom 😲😲😲

Ja bih rekla da si dobila aftu

october30
    11. Studeni 2019. 19:56

Aurora87

October, bome bilo svega, bravo😊.
    Jesi li ti radils pretrage za epi ranije?
    Ka nisam, a kad sam bila otvorena 4-5 prstiju trazila sam epi pa mi rekla da ne moze🙄. A jos mi moj gin rekao da ne radim nikakve pretrage da ce svatko normalan dati epi ako se duze ne otvaras jer ona pomaze otvaranju, kako bi beba bila dobro.
    Dejo, suoer da nije za terapiju😊, a mogu misliti da je stresno. Strepis nad djetetom koji je rođen skolskim porodom bez ikakvih komplikacija, a ne ovo…

Jesam napravila sam pretrage prije jer su u bolnici rekli da nece svi anesteziolozi pristat radit bez papira, da je bolje imat pa ako ne zelis ne moras trazit epi

• Jeja4
    11. Studeni 2019. 20:11

Mene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijeti

11. Studeni 2019. 20:17

ReginaP

ayla

Nisam ju nikad imala, jedino da mi sada pao imunitet 🙄🙄 

• Marijaa.Ika
    11. Studeni 2019. 20:17

Cestitam October, brz oporavak zelim. Drago mi je da se osjećas dobro, i da je malena dobro 😀 

Ja sam danas isto bila na pregledu, tlak je prvi put bio malo visi, mozda i zbog kave koju sam pila bas prije pregleda. Trenutno smo na 3kg, nisam otvorena, glavica je nisko. Pa eto opet krajem idućeg tjedna pregled. I prvi put da me nije zabolilo cackanje 
    😂🤦‍♂️

11. Studeni 2019. 20:19

Jeja4

Mene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijeti

🙄🙄🙄🙄 A kao nemogu sami izvaditi krvnu grupu? Ja sam dosla s krvnom grupom al su morali ici vaditi da je papir star 🙄🙄🙄 neb da se promjenila krv

• Noemi1
    11. Studeni 2019. 21:41

ReginaP

ayla

Meni je to isto palo na pamet 🤔

• Noemi1
    11. Studeni 2019. 21:44

Jeja4

Jeja4

🙄 pa naprave tu krvnu grupu za 2min 🤷 ne znam sto im je to problem 🤔 jel bila vizita? Sta kazu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.