Jejo-nadam se da sutra ides u radaonu….i to vjerojatmo u 6:30 kao pikulica i ja😁
October-super da idete kuci🤗🤗🤞
Frajla-drzim fige da i vas puste🤞🤞🤗
Hehe, jos nisam. Ctg tek povremeno ocitava kontrakcije do 60 ali nista strasno. Cekam vizitu da saznam "sudbinu" 😁
Cure kako je u vas bilo krvarenje nakon poroda, boja i intenzitet? Dejo i Luce kako vama nakon carskog?
Meni je prvih par dana bolnice jace i crvenkasto, pogotovo nakon dojenja i kontrakcija, onda otkad sam doma, zadnjih 10ak-15 dana je narancasto, bljedunjavo i ono pomalo, maltene dosta 1 ulozak u danu, nekad skoro nista nema. A evo vcrs mi nakon dugo vremena ide crveno opet, i dalje mala kolicina al me zabrinulo jel normalno da sad nakon 22 dana od poroda opet se vraca crvenija boja… jel moguce da sam se preforsirala danas il se samo cistim jos?
Isli smo danas prijavit bebu pa sam setala jos dva sata iza toga, i onda malo usisala i pospremila po kuci, nisam mirovala bas danas nakon svog ovog vremena…
Venus, procitam vas sa zimskih nekad, to su ti jos lohije. Meni su trajale tocno 6 tjedana,dolazilo i odlazilo, kad se vise kreces ponovno krene, sto je dobro. Kao i kod kiretaze, jace krvaris kad se krećeš, preporucljivo je da bi se iscistilo.
Jutro cure ☕ meni bebac jos spava, muz me probudio, pukla cijev u kupaonici 🙄 aj bar sam se raubudila u sekundi 😒
Mene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijetiMene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijeti
🙄 pa naprave tu krvnu grupu za 2min 🤷 ne znam sto im je to problem 🤔 jel bila vizita? Sta kazu?
Nije bilo vizite. Mm je uspio naci knjizicu, poslikati i poslati.mi na mob. Pitala sam seatru jel im to ok za pocetak, kaze da, ali neka sutra donese. Pitam kaj je tak hitno, kaze pa u terminu ste, moze svaki cas krenuti pa da imaju. Ajd auper, mogli ste mi odmah reci a ne da se sekiram bezveze. Jutros cu znati vise.
🙄boze svasta, mogli su je vec napravit 5 puta. Ili jednostavno rec 😒 a ti ovak razmisljaj zas je toliko hitno🙄
Jutro cure, luda sam vise od ove kise a najavljuju je jos tjedan dana, ko prezivi pricat ce.
Cura nocas plakala ja ju nisam cula, premorena sam bila, muz kaze da me pola sata budio a ja ni da trepnem 🙈🙈. On ju umirio i uspio me probudit tek tada za podoj. Grozna sam, kandidat za nemajku godine
Jeja nemam sta drugo reci vec sretno
Drzim fige da se ipak samo pokrene kad si vec dosla do tih tjedana i kad nece biti carski
Luce, naj se sekirati. Kad se samo sjetim tim nocnih bunila. Jednom sam malog uzela sebi na krevet za dojenje i odma vratila nazad, i gledam sta nece zaspati 🙃 trebalo mi vremena da skuzim da mu nisam dala jesti
Idem domeka, sve je ok, kontrola s 40 tj u TA 😁😁😁😁😁, uzv napravljen, mala ima 3750g.
Vidim da se AFI smanjuje, jucer je bio 10, danas je 7, jel zna netko ako tim intenzitetom se smanjuje, kako bi to brzo moglo otici? Mm ima idiotska pitanja, a neugodnjak mi je pitati, kao da imaju kristalnu kuglu da znaju. Naime, uzeo je GO, pa ako stornira a meni krene npr.za 2 dana, onda kaze da je neozbiljno tako pisati pa storniravati pa opet pisati.....
Ugl, sretna sam jer jos malo slobode dobivam 😁
Super da ides kuci
A afi se mjenja, ovisi i kolko ti pijes vode, a i beba popije dio, pa kasnije popiski i tak
Mislim da je sad na kraju cak i 5 ok
Pozz cure!! Prvo cestitke svim friskim mamama!!❤️❤️
A sad da pitam vas koje ste pohodile po Merkuru...dal se treba narucivat za prvi pregled u TA? I ako mozda netko zna raspored doktora? Hvala i puse svima!! 😘😘
Mene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijeti
🙄🙄🙄🙄 A kao nemogu sami izvaditi krvnu grupu? Ja sam dosla s krvnom grupom al su morali ici vaditi da je papir star 🙄🙄🙄 neb da se promjenila krv
To mi nije jasno, pa ne promijeni ti se krv tokom zivota 🙄🙄🙄
A ko ce njima znati sto oni kemijaju
Sortiraj odgovore
Najstariji