Joj udjem nakon cijelog dana i kontam bit ce 5-10 str bar, ono cak jedna nova 😂😅
Kad ste vec kod crnih misli, ono sto sam sinoc pisala za krvarenje, zadnjih 15ak dana mi blijedo narancasto, a danas se brisem i sve ostaje ono ko krv crvena prava ko u menge, ja se sva usrala da izvinete, al samo nakon mokrenja, na ulosku malo, al meni odma kolaju crne misli po glavi. Sto bi moj tata rekao “rade uzv nakon carskog da vide da nije ostala gaza unutra” 🤦🏻♀️😅😐
Al danas bas pogorsanje vremena i jaka juzina, a znam da oce od tog rane bolit, jer me danas par puta zazigalo jace i pri dnu stomaka, pa kontam valjda je sve uvezano 😁
Joj udjem nakon cijelog dana i kontam bit ce 5-10 str bar, ono cak jedna nova 😂😅
Kad ste vec kod crnih misli, ono sto sam sinoc pisala za krvarenje, zadnjih 15ak dana mi blijedo narancasto, a danas se brisem i sve ostaje ono ko krv crvena prava ko u menge, ja se sva usrala da izvinete, al samo nakon mokrenja, na ulosku malo, al meni odma kolaju crne misli po glavi. Sto bi moj tata rekao “rade uzv nakon carskog da vide da nije ostala gaza unutra” 🤦🏻♀️😅😐
Al danas bas pogorsanje vremena i jaka juzina, a znam da oce od tog rane bolit, jer me danas par puta zazigalo jace i pri dnu stomaka, pa kontam valjda je sve uvezano 😁
Juhuuu si vidla sto se pise ovdje pa to nestignes procitat 😂😂😂😂 ma ok ti je to no sikirejsn 😁😁 u kod nas evo puse uzasno 🙄 al ja volim juzinu
Jest aktivno nam je, nema sta 😬
A prije je vikendom bilo zatisje na forumu, a sad i radnim danom nigdje nikog, eh steta. A sad kako imam dite ni neznam vise koji je dan u tjednu 😂
😂😂😂 Da bas tako ah boze moj i par cura je bilo na ljetnima eno ih sada vise ima nove se javile i njima supp ima puno stranica kod njih za citanje 😁 tako i meni bilo s pocetka nit koji dan nit sat nista ono pogledam podne i za cas proleti pogledam 5h reko kad prije 😂
Joj da, bas pojam o vremenu izgubim. Jos kad su ovakvi dani kisni, ne izlazimo iz kreveta 70% vremena 😅 al mi danas bas nadolazi polako onaj “bozicni duh” i govorim muzu kako vec imam zelju pomalo kitit po kuci, reko ovo je bebin prvi Bozic, mora sve bit lijepo. A onda pogledam kucu i kuhinja recimo ko da je bomba pala, a ja razmisljam o dekoracijama.
I bas jucer razmisljam kako nas sve uhvati onaj ensting na kraju trudnoce i peru se prozori i sve se glanca, a onda opet kad dodje beba kuca prljavija nego ikad 😂
Ovaj moj se po pola dana ne skida s cice tako da je i sad pristekan, a meni duša spava. Dodjoh viditi ima li barem tu života.
Kengurice moja doji oko svaka 3 sata, a danas se ne skida sto kazes 😂
Cijeli dan sam prolezala u krevetu s njom pa je frajerica skuzila da je sisa na domet ruke i samo je trazila svako malo
U Petrovoj se beba moze vidjeti samo izmedju 16:30-17:00 i to na vratima sobe za novorodjencad iz ruku sestre. Nema ulazenja u sobe i za vrijeme posjeta su bebe kod sestara. Koliko god okrutno zvucalo ima to smisla itekako.
Dojilje jel neka od vas konstantno zedna?
Venus ja iz ocaja i za dudom posegla, a znam da je kao rano za dudu. Ne znam vise jep gladan ili se mazi ili koji vrag. Vise me sad bradavice bole nego u startu.
Sortiraj odgovore
Najstariji