Curke pitanje nevezano uz trudnocu.. Maloprije sam primjetila da me boli ispod jezika i pogledam crveni mjehurić jel se ko susreo s time? Ja sam u šoku svakave misli mi prolaze glavom 😲😲😲
Ja bih rekla da si dobila aftu
Nisam ju nikad imala, jedino da mi sada pao imunitet 🙄🙄
Za sve postoji prvi put 😜
Mene sad pita sestra jesam li donijela krvnu grupu, reko, nije mm uspio pronaci, donijet ce sutra. Kaze, ne mozemo cekati do sutra, ono, wtf? Kaj je tak hitno, pa ako je preenklampsija, hoce me nocas poradjati? Cekam vecernju vizitu da pitam. Barem bi da me nocas ostave da se naspavam 🙄, ne mogu jos jednu noc probdijeti
🙄🙄🙄🙄 A kao nemogu sami izvaditi krvnu grupu? Ja sam dosla s krvnom grupom al su morali ici vaditi da je papir star 🙄🙄🙄 neb da se promjenila krv
Hahha daa, to mi najjace kao prestaro je. Kao ono mi svake godine mjenjamo krvnu grupu 😒
Noemi pa nezz stvarno sto je nisam imala, nadam se da je afta ja uvijek imam neke crne misli, planiram sutra do zubarice pa da pogleda mozda zna sto ako ne onda do dr opce, sva se uspanicim uvijek 😣😣😣 primjetila sam da sam bas baksuz sto se tice toga svega sve na mene leti ko muve na gov.. 🙄🙄
Pa da budale ja to jos nisam cula da se treba vaditi svaki put doslovno 🙄🙄
Ja sam dobrovoljni davatelj krvi pa sam svejedno morala ici vaditi krvnu grupu... Navodno zato sto obave jos i neke druge pretrage u sklopu toga, sifilis i jos nesto...
Inace mi smo dobro, bila je danas dva puta na suncanju i kaze mi sestra sto ju je dovezla da sutra mozemo kuci... Ali cekamo vizitu ujutro da vidimo sta oni kazu
Ja sam dobrovoljni davatelj krvi pa sam svejedno morala ici vaditi krvnu grupu… Navodno zato sto obave jos i neke druge pretrage u sklopu toga, sifilis i jos nesto…
Inace mi smo dobro, bila je danas dva puta na suncanju i kaze mi sestra sto ju je dovezla da sutra mozemo kuci… Ali cekamo vizitu ujutro da vidimo sta oni kazu
Ajmee super, nadam se da ces kuci da mozes da uzivas doma bolnica je uzas dan je godina 🙄🙄🙄
Jeja nadam se da ce te bar pustiti da se naspavas....
Krvna grupa, moz mislit drame, ko da ne mogu sami. A u najgorem slucaju dat ce 0- i gotovo
Zapravo ni nekuzim sta nam ne upisu u krvnu grupu u osnovne podatke kojima pristupaju preko broja zdravstvene 🤔
Kako ti je bio tlak kasnije na mjerenjima?
October drzim fige da idete doma
Nas bi redovno trebali otpustiti u srijedu, a ja se sve nekako nadam da ce sutra 😁
Noemi pa nezz stvarno sto je nisam imala, nadam se da je afta ja uvijek imam neke crne misli, planiram sutra do zubarice pa da pogleda mozda zna sto ako ne onda do dr opce, sva se uspanicim uvijek 😣😣😣 primjetila sam da sam bas baksuz sto se tice toga svega sve na mene leti ko muve na gov.. 🙄🙄
Da, i prije svake operacije vadis 🤦
Aa jel te pece to il? Ma daj nemoj se sekirat, vjerojatno afta zbog pada imuniteta, iscrpljenosti, umora, stresa (sa svekrivom). Moze bit i herpes, nema sta drugo bit 😊
October, pa supeer sto cete doma😊 dobila curka zuticu, pa se malo sunca 😯
Da, i prije svake operacije vadis 🤦
Aa jel te pece to il? Ma daj nemoj se sekirat, vjerojatno afta zbog pada imuniteta, iscrpljenosti, umora, stresa (sa svekrivom). Moze bit i herpes, nema sta drugo bit 😊
Da znam, rekla mi sestra 🙄🙄
Pa nezz ni sama vidim mjehurić i sad se manje crveni al kao da u mjehuricu ima vode.. Budem ja za svaki slučaj otisla 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji